Şimdi Ara

TEK SÜRGÜ DOBLO ALINIR MI ? SATILIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar. Hafif ticari almayı düşünüyorum ve tek kapı sürgü doblo buldum. Bütcemide karşılıyor. Tek şürgü alırsam iyi yapmış olurmuyum sizce. Sonra elimdrn çıkaramazsam sıkıntı olabilir. Doblo piyasasını bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2008 de 2002 model tek sürgü doblo aldık 2010 da kayıpsız sattık hiç bir sorun olmadı elimizdede kalmadı.

Bir insanın elinde bir araba kalması için çok ekstrem bir olay olması lazım alacağınız araba rover değil :)

• Doblonun kapisiz olani bile elde kalmaz

• Piyasasını bilmediğimden korkuyorum napiyim

• Satılması açısından bir şey diyemem fakat yakıt, konfor ve performans açısından kangonun multix dizel 1.5 motorlu modelini öneririm. Doblonun 1.9 dizelinden çok daha iyi. Eğer fiyat açısından uygunsa bakın derim. Doblonun 3. vitesle çıkamadığı yokuştan kangoyla 5. viteste çıkmıştık. Benim elimde olsa şu an gider yine kango alırım. iyi günler

Bu arada kafanızı karıştırmak istemem hangisine kafanız yatıyorsa onu alınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMoonBowQQ -- 29 Ağustos 2016; 19:19:58 >
  • tek sürgülü transitler bile kapış kapış gidiyor. tek sürgülü doblo niye gitmesin. hem çift sürgü forkliftle yandan yük atmak için idealdir. dobloya ayda yılda 1 forkliftle yük atılır diye tahmin ediyorum. zaten arabanın istiap haddi çok yüksek değil.
  • Saolun başka fikri olan varsa onlarınkinide okumak isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen alırsan doğal olarak satılmış ta olur, hemen hemen hiçbir araç satılmamazlık yapmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.