Şimdi Ara

Tek yildiz trader korunmasi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu çığrından çıktı 70lik adamlar jangan yollarinda tek yildiz kervan soyuyorlar. Aslinda böyle birşey olmamasi gerekiyor ama herkez biliyor ki çakallikla kervan devirme yöntemleri var buna karşı nasıl bir önlem alabiliriz? varsa fikirleriniz söyleyin okadar kişi sirf bu yüzden kervan yapamiyor illaki bizimde mi 70 olmamiz lazim?

• bıse yapamassın sende 70 olunca aynısı yaparsın:)
  • Aslinda bu işi yoluna koymalı joymax. Örnegin herkezin thiefi kendi kervanina saldirsa bence sacmada olmaz yani şuan tek yildizla 5 yildizin arasinda fark göremiyorum 2 türlüde soyuluyorsun
  • Evet, her thief kendi kervanına saldırsa hallolur elbette.Bu arada birde yol kenarında kasan playerlere dalmasa rahatlarız. Kervan geliyor kaç kervancı ölürse zaten yandın.Bakmadan arkana koş.NPC Thief okçuysa halin harap.Arada zayide olmasak çok iyi olur.Bu şekilde öldüğümüz çok oldu.Tek yıldız kervan yapcak arkadaşlara tek tavsiyem at kullanmalarıdır.Az karı olur ama kaçma ihtimaliniz yüksek olur.
  • yapabileceğin tek şey var yolları kullanma.ya da en az 3 yıldız al yanına da sağlam bi hunter tamam.paranın gözüne vurursun sonra
  • ee o zaman tıeflıgın ne zevkı kalcak 2 tane mala at ve bantıd scroll basmam yanı hatta oyunun zevkı kalmaz
  • Korea Server'ında ThieftLere NPC hunter Geliyor. Sadece O Thief'e SaLdırıyor onun dışında Kimseye gidip Vurmuyor. . iLeriki PatchLerde ßelki ßizim oyunada eklenir :D
  • beyler bencede 2* mal ile 5* mal arasında hiç bi fark yok soyulma tehlikesi aynı bi fark yoq o yüzden tam 2 alacam dio alırken bakıom soyulursam tam gitsin bali 4* mal alıom ve şuana kadar %75işini tmmladım

her neyse tek yıldız malları ulaştırma konusunda tek yıldız mal alan arklar kesinlikle deve almayın deve demek gel beni soy demek kendi tabirimce bn 30lwlken bile 60+ thief bni durduramadı tek taktik arkana bakmadan kaçacaksın kesinlikle sağ sol öle dolanmalar yapmıyacaksın en önemliside muhtemelen tif atında olmayacak atı arkasından gelecegi için ağac veya bi kaya arkasına sıkıştırmaya çalışacaksın adamın atı bi kere sıkışınca ztn sein bişiler bildigini anlıo ve peşini bıurakıo

ayrıca eger thief seniz ve karşınızda yüksek lwl bi hunter varsa bide bu hunter str ise sakın korkmayın kendinize bi ağac seçin bandit scrollu açın başlayın etrafında dönmeye nekadar çok yakından takılmadan dönerseniz okadar ii tabi arada vuracak ama yanınızda pot olması lazım tabi hunter nukerse kaçısın yok sen canını kurtarmaya bakacan o saatten sonra :D

bir nebzede olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D

biraz uzun oldu ama bu konuda sorun yaşayan arkadaşların okumasını ısrarla tavsiye ediorum mutlaka bişiler ögrenecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliseçkin -- 30 Kasım 2006; 19:14:31 >

• dostum zaten thıeflığın eğlencesi orda ama sana bı tavsıye verıyım madem aynı forumdanız kervancı arkadasın hıcbı zaman deveden inmicek potu fazla alıcak sende ona saldıran thıeflerı kesemıyeceksen uzaktan vurup kendı üstüne cekmeye calısacaksın sonra topuk thıef zaten kayboluyo ancak thıef 4- 5 yıldız mal aldıysa gecmıs olsun o kervan kesın yatar
  • Hiç böle bi yola başvurmadım ama bu yolla çok kervanım yattı İYİKİDE joymax bu açığı kapatmıyo ozaman Yüksek lvl olmanın Yada traderlığın macerası kalmazdı hatta bana kalsa Thiefler(player)1 yıldıza da saldırsınlar Oyundan zevk alırız hiç diilse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Hiç böle bi yola başvurmadım ama bu yolla çok kervanım yattı İYİKİDE joymax bu açığı kapatmıyo ozaman Yüksek lvl olmanın Yada traderlığın macerası kalmazdı hatta bana kalsa Thiefler(player)1 yıldıza da saldırsınlar Oyundan zevk alırız hiç diilse

kardeş 1 yildiza rahatca saldirabilselerdi Soyacak kervan bulamazlardi. Suan bu yapilan olmasa belki yollar kervanlarla kapli olacak ve belki 3 yildiz 4 yildiz yapanlarin sayisi artacakdi. Millet sogudu artik küfür etmekden de yoruldu okadar yolun çilesini cekmektende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lnfernaL

kardeş 1 yildiza rahatca saldirabilselerdi Soyacak kervan bulamazlardi. Suan bu yapilan olmasa belki yollar kervanlarla kapli olacak ve belki 3 yildiz 4 yildiz yapanlarin sayisi artacakdi. Millet sogudu artik küfür etmekden de yoruldu okadar yolun çilesini cekmektende.

tek yıldız a saldırılırsa, Hunter sız trade yapılmaz. Daha eğlenceli olur, Thief, Hunter savaşları daha zevk veririci olur. Öyle kapıdan çıkanı haşlama şeklinde savaşlar olmaz
  • iyide arkadasim hunterlik kimseye cazip gelmiyor ki önüne gelen hirsizligi benimsiyor. zaten huntera verecegin parayi hunterin kendisi trade atarak çıkarır. yani bence hunterligin hic bi keyif veren para kazandiran yönü yok.
  • Bi Dw güney kapısına çıkda gör. Yüksek lvl sos set sahibi adamlar hunter çatır çatır kesiyolar . Yani en azından Troy ve Tibette böyleydi tabi bu kervan koruma olarak hunter değil, thief düşmanı hunter ama hunter...

nası bi cümle oldu ya
  • ATHENS DEKİ ARKADAŞLAR HUNTER A İHTİYACINIZ OLDUĞU ZAMAN
    BANA PM ATIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.