Şimdi Ara

tek yıldızlı kervana 4 theif çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben kervan götürüyordum ve bandit kalesinin oraya geldim ve birden 4 tane theif çıktı, çok şaşırdım...Nasıl oluyor yaw bu????

http://img103.imageshack.us/my.php?image=88315383td1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger* -- 15 Ağustos 2007; 0:27:35 >

• bana vakt-i zamanında çıkmıştı ..bug olabilir..belli olmaz bu güllerin içinden joymax e selamlar...
  • Eğer karekterin female ise çıkabilirBzen abaza thiefler oluyo grup olarak cıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy64

Eğer karekterin female ise çıkabilirBzen abaza thiefler oluyo grup olarak cıkıyor

Farklı bir bakış açısı.

• female değil ki resimde var zaten
  • artıkın malları 40ar 40ar aldığımızdan çıkabilir
  • Bergain malımı taşıyordun yada o yöne taşıyordun. Galiba bu olayda fazlaca çıkıyor thiefler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanka sende sanki cinayet suclusu gibi işaretlemişin ya oyun bugudur artık
  • :D:D 2 tane 40 lık mal vardı birde 5lik vardı
  • hp 2500 mp 2600gibi bişiydi thieflerden önce gözüme o çarptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulukemal

hp 2500 mp 2600gibi bişiydi thieflerden önce gözüme o çarptı

n'olmuşki
  • Artık thief sayısı yıldıza değil götürdüğümüz malın bedeline bakıyor bende 2 yıldıza 5 thief çıkıyo öküze kan parası kervanın tüm karını alıp götürüyo
  • Trade yapacağız adam gibi dedik önce 40+ traderlere yıldızına bakmadan thieflere dalma yetkisi verildi. Sonra tek yıldıza bir ordu thief çıkmaya başladı.Bu ortamda gelde trade yap.Kan parasına git gel.Ne anladım ben bu işten.Namusuyla çalışana ekmek yok mu kardeşim.
  • Arkadaslar aynısı banada oldu bandit kalesine bi girdim 4 tane thif cıktı tg bekliyenler kesti
  • quote:

Eğer karekterin female ise çıkabilirBzen abaza thiefler oluyo grup olarak cıkıyor

Enteresan bi yaklaşım.
  • Güzel :D.Çinliler hala hunter ya da trader değilken npc thief kesebiliyorlar mı?Ulan ben trader ın arkasına giant fln takılırsa alırdım avrupadakiler üstüme çekiyo resmen.

quote:

• bu olay 2. kez başıma geldi...yine bandit kalesi çevresinde
  • abi ben 3 yıldız alıyorm bana ya 3 ya 4 çıkıyo bence bi git duş al çok yararı doknuyo bi kere 32 sos +3 glavie ii 1 golda sattım offer daydı mouse gitti open a tıkladı o günden sonra almadan oturmuyom başına
  • ya şimdi anlamadığım yer var bu alıntı yapmayı bilmiomda olsun adam demiş bana 4 tane çıktı bandit kalesine girerken tg bekeleyenler kesti adamlar hunter mıydı bekliodu yoksa trader mı yanı anlıyacağınız updateden soramı oldu öncemi saygılar sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxShaMaNxX

abi ben 3 yıldız alıyorm bana ya 3 ya 4 çıkıyo bence bi git duş al çok yararı doknuyo bi kere 32 sos +3 glavie ii 1 golda sattım offer daydı mouse gitti open a tıkladı o günden sonra almadan oturmuyom başına

O da bişimi ben bugün sabah saat beşte 72 LwL br 18 kalkanı astral immortalsız hiç blue yoktu artı basmaya başladım çatır çatır yanmadan gitti die hızımı alamadım +6 dan +7 ye bi patladı sıfıra düştü altında da durability reduce yazıyodu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.