gecenlerde mavi donanimdaki tekin abiden 1.7 cpu aldim testler nasil sizcehttp://amdxp.sitemynet.com daha fazla yapabilirmiyim?
İşlemci kodu nedir. Dut3c mi yoksa dlt3c mi?
DLT3C kodu ? nasil
amd ler o.c. yapmayın zararlı arkadaslar haberiniz olsun bunu butun forumlarda yazıyorum verdıgınız paraya yazık olacak ...
çok iyi. nezaman aldın kaç gün oldu.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>amd ler o.c. yapmayın zararlı arkadaslar haberiniz olsun bunu butun forumlarda yazıyorum verdıgınız paraya yazık olacak ...<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> burası oc formu kardeş domates yetiştirmiyeceğiz herhalde. doğal olarak oc yapacağız tabiki.neyseki ben mülayim biriyim enson senin gibi birisi daha bu konuları açmıştı başına gelmeyen kalmadı.en iyisi sen mesajı kimse görmeden sil
2 hafta oldu alali .nasi amd leri o/c yapmayin napicaz?
ooo ozaman kalmamıştır bile. amd işlemcileri oc yapalım diye üretiyor sen yoluna devam et.[drknrd]
dlt3c tekin abide olmasi lazim
ok.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ibrahimkurt</i> <br />amd ler o.c. yapmayın zararlı arkadaslar haberiniz olsun bunu butun forumlarda yazıyorum verdıgınız paraya yazık olacak ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Kuyuya tas atmak tehlikeli ve yasaktir.
Kuyunun içine atlamak hepten yasaktır.
Yaw amd ci arkadaşlar şu işlemcilerin mhz lerini yazın hep karıştırıyorum bea.
nasil mhz? 1.7 1457 civari bisiy yapiyor amd 3000+ da 2.16 civari ben sunu merak ediyorum 2300 civari yapinca test conucu nasil oluyor elinde sisofttan testi olan varmi?
3000+ > 2.16 mı ? :)) 2.16 > yaklaşık 2600+ ya da 2700+ yapar dostum. :))
yeni işlemcilerin gucu fazla yani düşük hızda çok iş görüyorlar... bunlar biz kendi aramızda BARTON diyoruz burdaki arkadaşlarla... :-P mesela 2000 mHz AMD ile 2000 mHz intel işlemcilerri karşılaştırınca, AMD işlemci daha kuvvetli olduu için daha çok iş yapıyor aynı birim zamanda... bi daha yani; 2160 mHz AMD, 3000 mHZ intel işlemci ile aynı performansı veriyor nie çünkü kas yapmış amcam... bi daha yani arkadaşlarla aramızda t.bred adını taktıımız amd işlemcilerle, ayırım olsun, karıştırmayalım die barton adını taktığımız işlemciler arasında aynı saat hızında, mesela 2160 mHz de performans farkı var... barton daha kuvvetli... çünkü o genç dinamik heycanlı... l' belleği fazla vs. vs...
L2
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ibrahimkurt</i> <br />amd ler o.c. yapmayın zararlı arkadaslar haberiniz olsun bunu butun forumlarda yazıyorum verdıgınız paraya yazık olacak ... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
[wand][wand][wand]
şş java ayıp oluyor atdınlattığın için sağol ibrahim bu konuyu forumda hatırlattın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme