Şimdi Ara

Tekirdağ ın merkezinde bırak fiberi 16 mbit bile yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ayda 65 tlye 8 mbit e kadar tarifesi kullanıyorum hızım 5 mbit bugün aradım 16 mbit yaptırmak için hattınız desteklemiyor dedi (2 ay evvel 8 mbit e kadar iken 11-12 mbit çeken hat) abi dedim nasıl böyle böyle 300 metre ilerde telekom sağlayıcıdan evim? onların bileceği işmiş Onlar ne kadar sağlarsa bende o kadar alacakmışım Allah belanızı versin

• Nasıl oluyor ki ben hürriyet mahallesindeyim 50 mb. sınırsız vdsl2 kullanıyorum. Bir yanlışlık var o işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Nasıl oluyor ki ben hürriyet mahallesindeyim 50 mb. sınırsız vdsl2 kullanıyorum. Bir yanlışlık var o işte...

Hocam rica etsem bi speedtest yapıp , buraya koyarmısınız? Değerlerinizi merak ettim.
  • sanki tekirdag degil de tokyo'dan bahsediliyor :)
    pek sasirtici degil. birak tekirdagi istanbul'da azicik yagmur yagsa sele kapilip olebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusH

quote:

Nasıl oluyor ki ben hürriyet mahallesindeyim 50 mb. sınırsız vdsl2 kullanıyorum. Bir yanlışlık var o işte...

Hocam rica etsem bi speedtest yapıp , buraya koyarmısınız? Değerlerinizi merak ettim.

• quote:

altyapın yeni hürriyet mahallesindeki evler yepyeni e alt yapısıda öyle tabiiki
    oturduğum apartman 30 yıllık falan heralde kablolarıda bi okadar eski
    arkadaşlar altyapı çalışmasını burada gerçekleştirmek için ne yapılmalı?
  • modem arayüzünde ki değerleri nedir?

bende 8mb parası ödüyordum, 3mb alıyordum. geçtiğimiz haftadan beri 8mb alıyorum. maks. 19mb gözüküyor modem arayüzünde.

apartman girişinden modem ile bakabilirsen ve değerler kötü ise, müşteri hizmetleri ile tartışınca sorunu çözüyorlar genelde. (port değişimi, santral'den değişim yada saha dolabından değişim gibi)

birde eğer müşteri hizmetleri hız testi yapalım derse, telekom'dan geliyorlar, elindeki aletle bakıyorlar. dikkat etmen gereken ölçüm cihazındaki değere göre hemen kandırmaya çalışıyorlar, çok dikkat etmen lazım. Maks. Upload değerini gösterip bak hattın destekliyor diyor. altında yazan değeri göstermiyor.

staj yaptığını, ordakilerin isimlerini falan tek tek sayınca yola gelmişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hat değerlerini koyarmısın bi bakalım cidden ne alemde.

Birde hala çözemedin mi sorunu ya netlimitsiz 59 tl gelmesi gerekir 65 değil.Zaten salla sen 16 lığı boşa 5 tl niye vereceksin ki.Sen 8 mbiti tam almaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

hat değerlerini koyarmısın bi bakalım cidden ne alemde.

Birde hala çözemedin mi sorunu ya netlimitsiz 59 tl gelmesi gerekir 65 değil.Zaten salla sen 16 lığı boşa 5 tl niye vereceksin ki.Sen 8 mbiti tam almaya bak.

nereden bakıcam hat durumuna? aradığımda 60 tl iken 63 tl oldu dedi 3 tl zam gelmiş?
  • Tekirdağ merkezin her tarafında DSLAM kaynıyor ama demek ki daha olmayan yerler de var. Gerçi gördüğüm çoğu yeni sitelerin vs. olduğu yerlerde. Eski yerlerde nasıldır bilmiyorum.
    Hat değerlerinizi modemin web arayüzüne girerek görebilirsiniz.
  • Hız (Kbps): 5991 797
    SNR Sınırı (dB): 30.1 18.1
    Sinyal Genlik Zayıflaması (dB): 13.0 5.1
    Attainable Hız (Kbps): 14776 1013
    Çıkış Gücü (dBm): 12.4 19.4
    adsl2+
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 32 kullanıyor olmayasın? Çünkü hızın 50megabite göre çok düşük. 50 megabitde en az 44 megabit görmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

quote:

Hocam 32 kullanıyor olmayasın? Çünkü hızın 50megabite göre çok düşük. 50 megabitde en az 44 megabit görmen lazım.

Speedtest te öyle çıkıyor nedense ama idm ile download yaparken 5 mb hız ile iniyor... O yüzden fazla takılmıyorum speedtest sonuçlarına...

• SELAM KARDEŞİM BENDE TEKİRDAĞDA OTURUYORUM 100.YILDA HATTIM ÇOK KÖTÜ 1600 MB ALIYORUM FİBER GELDİ BURAYA 20 GÜN ÖNCE MÜDÜRLÜĞE GİDİP DEDİM NE ZAMAN AKTİF OLCAK 1 AY SONRA FALAN DEDİ HALA BEKLİYORUZ BİR GELİŞME YOK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.