Milleti 2 kere soymaya alıştılar ilk önce Tekken Tag Tourment 2 Prologue çıkıcak yani oyunun tamamlanmamış hali sonra tamamlanmışı çıkarcaklar
insanı çaresiz bırakıyolar :))
prologueda bluray fılm ve tekkan tag hd de dahıl
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
Milleti 2 kere soymaya alıştılar ilk önce Tekken Tag Tourment 2 Prologue çıkıcak yani oyunun tamamlanmamış hali sonra tamamlanmışı çıkarcaklar
ne alaka? tekken hybrid hd collectiondur ozaman tüm hd collectionlar soygunluk o sadece tekken hd + ve yeni film ama tekken fanları için içine demoda koymuşlar
ya zaten cd nın içinde tekken tagın hd versiyonu ve fılmi var, ha şu var tekken tag da artık onlıne kapışabılecegiz onlıne da zaten sağlam tekkenci grubu var sahsen özelliklede almanlar sağlam oyuncular tag da farklı bi tecrübe olucak ii de olur bence.
ya zaten cd nın içinde tekken tagın hd versiyonu ve fılmi var, ha şu var tekken tag da artık onlıne kapışabılecegiz onlıne da zaten sağlam tekkenci grubu var sahsen özelliklede almanlar sağlam oyuncular tag da farklı bi tecrübe olucak ii de olur bence.
tekken tag'da online olacağından eminmisin
ben oyle biliyorum ama yanılmış olabilirim anlıne olmassa offlıne kapısırız canım ne olacak burda tag oynayan cook adam var sorun deıl yanı
Tekken Tag'da online olacak denilmişti yapımcı firma tarafından. Zaten mantıken öyle bir oyunu offline çıkarmazlar. Tekken Tag 2 çıkana kadar online oynanır.
demi yani
ben bayadır bakıyorum forumlara hiç bir yerde yazmıyor varsa alırım çünkü hd remakelerde hiç olmuyor normal sc'de sc2'de coop var ama remakede yok
ii tekkenci varsa akşam kapışalım yaw nedersiniz beyler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme