Bildirim
teknik bir laptop sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
windowsunu açman için aynı donanıma sahip bi sistem olması gerekir.
ama çalışan bi sisteme ikinci bir disk olarak takarsan içindeki dosyalara erişebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
ama çalışan bi sisteme ikinci bir disk olarak takarsan içindeki dosyalara erişebilirsin.
harddisk kutusu aldım içine bakabilyorum sorun yok fakat dediğinize göre aynı kaptopdan lazım ki windos açılsın yani o windows daki programları açabilmek için haliyle windowsu başlatabilemek lazım
teknik olarak aynı donanımı da bulamayacağım için imkansız gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: mulher7
quote:
Orijinalden alıntı: zeki1981
ama çalışan bi sisteme ikinci bir disk olarak takarsan içindeki dosyalara erişebilirsin.
harddisk kutusu aldım içine bakabilyorum sorun yok fakat dediğinize göre aynı kaptopdan lazım ki windos açılsın yani o windows daki programları açabilmek için haliyle windowsu başlatabilemek lazım
teknik olarak aynı donanımı da bulamayacağım için imkansız gibi
aynı olmasına gerek yok aslında donanım olarak aynı olsun mesela intel çipsetli ve amd ekran kartlı gibi
denemeden bilmek biraz zor.
ayrıca başlangıç onarmada bu durumlarda işe yarıyor.
-
eyvallah hocam elime laptop geçecek bi deneyeceğim olursa artık -
açılırken driverları otomatik yüklüyor wifi açıksa. -
Kablolu internet takılı iken takın sorun olmaz açılacaktır.Nadirende olsa uyumsuz olup kapatabilir bir daha açmayı deneyin öyle olduğunda örneğin AMD işlemcili İ7 işlemci ile açmaya çalışınca -
Yerinizde olsam şunu denerdim;
Acronis True Image ile mevcut diskin yedeğini alır (USB disk ve ya usb belleğe) sonrasında yedekten o diske geri dönerdim ama bunu yaparken universal restore seçeneği ile dönerdim. Universal restore ile driverlar olmadan sadece sistem imajını yükler ve sizde yeni taktığınız bilgisayarda kendiniz manuel driverları yüklerdiniz. -
Ben bir arkadaşın hdd sini kendi bilgisayarıma takarak verileri oradan başka bir diske kopyaladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Evictionex
Ben bir arkadaşın hdd sini kendi bilgisayarıma takarak verileri oradan başka bir diske kopyaladım.
Arkadaşın yapmak istediği verileri almak değil, diskte kurulu olan windowsu başka bir bilgisayarda açabilmek (login olabilmek) ve kurulu düzenine devam etmek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X