Şimdi Ara

Teknik direktörlerin oyunculara kattıkları ? bizde bu nasıl olcak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlerdir tudoru suçluyorum , gitmesi için can atıyorum kaç gündür floryadayım elim ayağım şişti yorgunkluktan aç bekledim nerdeyse , sesim filan kısık bağırmaktan. Selcuğa ettiğim küfürün haddi hesabı yok öyle diyeyim etmeyede devam edeceğim.

Da diyelim ki tudor gitti , lucescu geldi lucescu bu adamlara napıcak. İq'su olmayan bi adama bi teknik direktör nasıl etki edebilir sizlerinde bu konuda yorumlarını almak istedim mesala kanattan giderken topu içeri hızlı bi şekilde süremeyip orta açmak , veya ortasahada ayağına topu aldıktan 10 12 saniye sonra düşünüp pas vermek oyuncuların beyni ile alakalı birşey değilmi ? ben gerçekten takımımızdaki oyuncuların iq'sunun düşük zekasız olduklarını düşünüyorum bunun yetenekle fiziksel özelikle hiç bi alakası yok bilidğiniz adamlar düşünemiyor oynarken hızlı düşünemiyolar ve bekliyorlar pozisyon alırken bile bu böyle , ver kaç yapmayı bile düşünemiyolar gerçekten kararsız kalmak değil hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum adamlar düşünemiyo bekliyolar yapmak istedikleri hamle kafalarına çok geç geliyo. Öncelikle 1. sırada selçuk var bu konuda sonra yasin diye gider bu liste.

Mesala tolga ciğerci yerden yere vuruluyor , vallahi tolga kıçını yırttı arkadaşlar. Topu aldığı anda seri cıkışlar yapabiliyor ve dikine pas atıyor adam , Selçuk yüzünden ortasahada cocuk tek başına cebelleşiyo top kesip ileri cıkarmaktan. Stattan maçı izleyen arkadaşlarımız oldumu bilmiyom dikkat ettinizmi tolganın kötü olmasının tek sebebi selçuk inandır sorun şurda patlıyor selcuk maç içersinde gizleniyor tv'den bu belli olmuyo ama stadda farkediliyo hayalet moduna geçip hatasız oynamak için yakınlaşıp yana pas ver al yaparak gizleniyor tam bu noktada tüm ortasaha yükü tolganın sırtına biniyo cünkü tek başına top o cıkarabiliyor ordan bunu tek başına üstlendiği için yaptığı top kayıplarında geçmeyen toplarda taraftar veya tv başındakiler hoop tolganın hatası diye görüp eleştiriyo veya küfürü basıyo çocuk cidden deniyo riske girip.

Şimdi demek istediğim beyni olmayan futbolcuya teknik direktör ne yapabilir takıma istediği kadar taktik bilgisi aşılasın yürümemeyen düşünemeyen adama teknik direktör ne yapabilir allah aşkına , terim döneminde filan iyiydi falna diyeceksinizde yine iyi değildi yine kötüydü bu adamlar yukarıda bahsettiğim ortasaha yükünü yine melo cekiyodu şimdi tolganın başına patladı. e medyada bu isimlere 3 maymunu oynuyo , satamıyoruz kurtulamıyoruz lucescu gelse nolucak napıcaz biz bu selçuk yasin ile. Gelen adamların selcuğu keseceğini düşünmek hayalperestlikdir hiç sanmıyorum.

• tudorun hücum seti yok , en basitinden lucescu bu konuda baya iyi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "At sahibine göre kişner" diye çok güzel bir lafımız var. :) Tudor antrenör olarak Galatasaray'da çoğu mevzuyu ilk kez tecrübe ediyor, çoğu sorunlara ilk kez çözüm arıyor ve üretiyor. Böylesine tecrübesiz bir teknik adam Galatasaray'ı anca idare eder, bir üst seviyeye çekemez.

Lucescu gelince banko başarılıyız demek yanlış, fakat ne yaptığı bilen ve sorunları daha iyi çözebilen antrenör bize çok şey katabilir. İhtimalleri daha yüksek...

Dünyada başarının formülü diye net bir şey yok, fakat ideal takım ve teknik kadroyu kurup başarı ihtimalini yükseltmek mümkün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

tudorun hücum seti yok , en basitinden lucescu bu konuda baya iyi .

Aynen öyle. Hücum nasil yapilir ondan da haberi yok. Gecen sezondan beri ilerideki oyuncularin "birseyler yapmasi gerektiginden" bahsedip onlari sucluyor. Tudor'dan teknik direktör falan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

"At sahibine göre kişner" diye çok güzel bir lafımız var. :) Tudor antrenör olarak Galatasaray'da çoğu mevzuyu ilk kez tecrübe ediyor, çoğu sorunlara ilk kez çözüm arıyor ve üretiyor. Böylesine tecrübesiz bir teknik adam Galatasaray'ı anca idare eder, bir üst seviyeye çekemez.

Lucescu gelince banko başarılıyız demek yanlış, fakat ne yaptığı bilen ve sorunları daha iyi çözebilen antrenör bize çok şey katabilir. İhtimalleri daha yüksek...

Dünyada başarının formülü diye net bir şey yok, fakat ideal takım ve teknik kadroyu kurup başarı ihtimalini yükseltmek mümkün...

Hocam konumuzla alakası yok ama şu forumda düzgün tarafsız yorum yapan birkaç kişiden birisin.Keşke herkes senin gibi yorumlar yapsa

Bir de nvdvndv ve lord jokerin yorumlarını beğeniyorum

Biri beşiktaşlı diğeri fenerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

"At sahibine göre kişner" diye çok güzel bir lafımız var. :) Tudor antrenör olarak Galatasaray'da çoğu mevzuyu ilk kez tecrübe ediyor, çoğu sorunlara ilk kez çözüm arıyor ve üretiyor. Böylesine tecrübesiz bir teknik adam Galatasaray'ı anca idare eder, bir üst seviyeye çekemez.

Hocam konumuzla alakası yok ama şu forumda düzgün tarafsız yorum yapan birkaç kişiden birisin.Keşke herkes senin gibi yorumlar yapsa

Bir de nvdvndv ve lord jokerin yorumlarını beğeniyorum

Biri beşiktaşlı diğeri fenerli

Teşekkür ederim hocam, seninde yorumlarını görüyorum gayet yerinde ve akılcı yorumların oluyor. İyi forumlar dostum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.