Şimdi Ara

Teknik direktörün aldıgı maaş ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diğer klüpler bize sözleşme teklif ederken ki maaş ne işe yarıyor arkadaşlar ?

mesela antalyaspor dan haftalık 30.000 falan alsak

başka bi klüp 300.000 verse ne işimize yarıyacak ki bu para?

• En azini al takima zararin olmasn :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir işe yaramaz. Yarasa oyunun tadı kaçar, Sims mi yoksa Fm mi belli olmaz.
  • aynen bana 10bin teklif ediyolar ben 1600 tamam diyorum maaaş bütçesi düşmesin diye :)
  • Bana asgari ücret versinler yeter. Bir de yol yemek karşılasınlar sigorta yapsınlar.
  • Hiç bir işe yaramıyor,aksine takım finansını kötü yönde etkiliyor.Sırf bu yüzden en düşük seçeneği tercih ediyorum.
  • En azindan menajerler arasi zenginlik siralamasi olsada bi ise yaradigini gorsek maddi birikimin artiyo onun disinda bisey pek yok ama ben 1 sene basarili oldummu benden yuksek kimsenin maas almasina izin vermiyorum :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretin ne kadar az olursa o kadar rahat kovarlar. Sen git Uefa'ya gitmesi bile çok zor olan takımı 2. senede şampiyon yaz, 3 sene üst üste şampiyon ol. Ufak bi tökezlemende hemen yönetim başlıyor dırdıra. Maaş da az olduğu için rahatça kovuyorlar. Ben ne önerirlerse direk onu kabul ediyorum.
  • SerdarGndgn kullanıcısına yanıt
    Aynen buna güven kısmından bakılıyor. Orada çalıştırdığınız takımın finansına, sizin imzaladığınız sözleşme ücretine göre; "tazminatınız yüksek o yüzden kovulmanız zor" ya da "tazminatınız düşük kovulmanız çok daha kolay olacaktır" gibisinden şeyler yazıyor. Finansa da etkisi varsa eğer maaşın hiçbir etkisi yok dememek gerek. Finans kısmına çok dikkat etmedim açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.