Bildirim
Teknik Resim Ölçü
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım merhaba acil olarak cevap verirmisin aradan 6 sene geçmiş ama bi umut işte... hoca ödev olarak bu parçanın görünüşlerini çizmemi istedi. bu parçanın orjinal resmini nerede bulabilirim hangi kitaptan alıntı yardımcı olursan çok sevinirim çizemiyorum parçanın görünüşlerini, çizilmiş halini bulmam lazım... bekliyorum.. -
Ne komik bir hortlatma bu. Oruc basina mi vurdu? -
Reisim hoca vize sınavı için bu ödevi verdi araştırıyorum kaç saattir bulamadım bi umut işte belki yardım edecek biri çıkar affınıza sığınıyorum :( -
Insaat muhendisiyim. Sorun nedir?quote:
Orijinalden alıntı: hardhungry
Reisim hoca vize sınavı için bu ödevi verdi araştırıyorum kaç saattir bulamadım bi umut işte belki yardım edecek biri çıkar affınıza sığınıyorum :( -
abi ciddimisin. çok umutlandım şuan. arkadaşın attığı resmin üç görünüşünü çıkarmam gerekiyor ama resimden hiçbişey anlamadım ve okulda da hiç böyle bişey çizmedik kafam karıştı. parça çok karışık geldi gözüme. kısacası üç görünüşünü çıkarmam lazım. -
Autocad biliyor musun? Autocadde diger olculeri buldurabilirsin. Izometrik gorunusu mu cikaracaksin?quote:
abi ciddimisin. çok umutlandım şuan. arkadaşın attığı resmin üç görünüşünü çıkarmam gerekiyor ama resimden hiçbişey anlamadım ve okulda da hiç böyle bişey çizmedik kafam karıştı. parça çok karışık geldi gözüme. kısacası üç görünüşünü çıkarmam lazım. -
autocad biliyorum hocam. ölçülerle ilgili sorunum yok. 3 görünüşünü çıkarmakta zorlanıyorum sadece hocam ön, sol yan ve üst görünüşleri -
Bu zor bir parca. Kolay olanlarla pratik yap sonra bunu cizmeye calis. Autocadle yapsan iyi olur. Solidworks de olur 3 boyutta cizersen isometrigini otomatik cikarir. Bolum ne insaat mi okuyorsun? -
hocam bende bunu çizmek istemem ama söylediğim gibi hoca sınav olarak bu parçayı verdi 15 gün içinde görünüşleri çizip teslim etmem lazım. makine resim konstrüksiyon okuyorum hocam. lisede de mimari yapı ressamlığı okudum. -
Senin benden iyi olman lazim ben muhendisim ressam degilim. Sana fikir olarak cemberlerin yaricaplari ve merkezleri verilmis. Oralardan cemberler cizeceksin autocadde ve onlarin kesistigi yerlerden resmi cizeceksin.quote:
hocam bende bunu çizmek istemem ama söylediğim gibi hoca sınav olarak bu parçayı verdi 15 gün içinde görünüşleri çizip teslim etmem lazım. makine resim konstrüksiyon okuyorum hocam. lisede de mimari yapı ressamlığı okudum. -
Yani autocadde cizmeden bunun olculerini veremem ama kolay bir resim neden zorlandiginizi anlamadim. Bilgisayarima da autocad kurmak istemiyorum su anda. Insaat muhendisligini birakali 5 yil oldu simdi elektrik chip tasarimi yapiyorum amerikada. -
hocam daha 1. sınıfım . teşekkür ederim tavsiye için hocam deneyeceğim. -
zorlandığınız kısmı söylerseniz yardımcı olmaya çalışırımquote:
hocam daha 1. sınıfım . teşekkür ederim tavsiye için hocam deneyeceğim. -
hocam ön görünüş sol yan görünüş ve üstten görünüş çizmem gerekiyor. çok karışık olduğu için yapamadım. kısaca yapamadım zorlanmaktan ziyade. -
aslında hangi kitaptan alıntı olduğunu bulabilsem görünüşlerin çizilmiş hali de vardır kitapta ama bulamıyorum işte deliricem vallaha -
-
-
deneyeceğim hocam umarım yapabilirim. teşekkür ederim desteğiniz için. -
Yalnız konu başında yandan görünüşü çizilmiş önden değil ?quote:
bana verilen resim bu. ön görünüşünü çizmiş zaten konu başında arkadaş. sol yan görünüşünü nasıl çizicem çok karışık duruyo kaç tane görünüşü var bunun. bunun önü solu üstü neresi ki . valla boşuna okuyorum galiba
Benzer içerikler
- hayır yapmak istiyorum ne yapabilirim
- kılçıksız balık türleri
- kapatmak istediğiniz vadesiz hesap bir banka kartınızın ana vadesiz hesabıdır
- geralgine-k yorumlar
- ehliyetim sistemde gözükmüyor ne yapmalıyım
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- penis nakli
- walmart dolandırıcılığı
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X