Merhaba arkadaslar daha once donanimgenelde mp3 playerimle alakali bir sorun icin konu acmistim. http://forum.donanimhaber.com/m_1053522/tm.htm ama bir cozum bulamadik. (Surunum: XP bilgisayar acilirken sccan disc yapti ve sonra sorun cikti. Tahminimce fat16 dan fat32 ye cevirdi suan kendi programiylada denedim ama formatlayamadim. bir cok bilgisayarda denedim. bilgisayarlar cikarilabilir disk olarak goruyor. kendi programi bile tam olarak goremiyor. Format atamiyorum) Sizden ricam bunu tamir ettirebilecegim bir adres onermeniz. (Bir cozum soylerseniz daha cok memnun olurum) tesekkurler...
benimde mp3 çalarımın memory stickini fat32 ye çevirmiştim kazara pc de.bayağı uğraşmıştım ama paragon partition manager 6.0 la düzelmişti sorunum.bi dene istersen.
paragon partition manager 6.0(demo) i yukledim ama usb yi gormedi.(98 de denedim. 98 cikarilabilir disk olarak goruyor). usb yi gostermem icin yapmam gereken birseyler varmiydi. tesekkurler...
valla ben xp pro kullanıyorum ve usb den mp3 çaları bağladığımda pc ye.bilgisayarım da çıkarılabilir disk olarak görüyordu.bu şekiklde Halletmiştim yani...
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
valla ben xp pro kullanıyorum ve usb den mp3 çaları bağladığımda pc ye.bilgisayarım da çıkarılabilir disk olarak görüyordu.bu şekiklde Halletmiştim yani...
musduzen kardes bu alıntı olarak yazdıkların post olarak geciyormu eger geciyorsa bu sekilde msj sayını yukseltmen buyuk saygısızlık
evet sana katılıyorum linux mesaj sayısını yükseltiyor gerçi şimdiki mesajımda bana +1 oldu ama yazma gereği buldum