iki kez teknik servise götürdüğüm anakart orda aaçarken evde açmıyor ne yaptıysam
Sorun nedir onu da söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Görüntü gelmiyor diye tekni k servise götürmüştüm açtığını sölediler eve getirdim yine görüntü gelmiyordu tekrar teknik servise götürdüm bu kez kendim de gördüm ki açıyor,görüntü geliyr ama ev getirdim yine görüntü gelmiyor..
ekran kartın arızalı olamsın.
anakart MSI 7145 bütün parçalarını söküp sadece işlemci ve anakart bulunurken çalıştırdığımda dahi hiç hata mesajı alamıyorum .. güç kaynağını değiştirdim yine olmadı.. ne olabilir ki başka yerde çalışmasını,evde çalışmamasını sağlayan şey...
Büyük bir olasılıkla ekran kartın arızalıdır. Temas sorunu olduğunu zannediyorum.
ekrankartı onboard teknikservis te ekran kartı olmaksızın denedi.. ve çalıştırdı
Yani monitörde görüntü yok öylemi? Monitörün sorunlu olmasın. Birde onu kontrol etsen..
Monitöründe sorun olabileceği gibi monitörünün bağlantı kablosunda da bi temassızlık veya pin kırılması olabilir.
Eğer monitordede sorun yok diyorsan elektrik tesisatınında bi sorun vardır. woltaj yuksek yada alcak geliyor olabilir. guc kaynagı kullanarak dene monitordede sorun yok diyorsan..!
Bilgisayar açılırken Güvenli Mod da aç ve görüntü ayarlarını düşür...
Anladığım kadarı ile bilgisayarı hiç çalıştıramıyorsun ve öyle sanırım teknik servise giderken kendi güç kablonu götürmüyorsun. Durum böyle ise kesinlikle sorun güç kablondadır. Güç kablonun kasa tarafındaki uçlarını bir tornavida yardımı ile biraz kapat, çalıştırırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme