Şimdi Ara

teknik serviste çalışanlar ne kadar alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bilgisayar bölümü okuyorum ve çalışıyorum şuan acaba teknik servis elemanı veya teknisyeni ne kadar maaş alıyordur...

• Bi tandıgım varr teknık servıs elemanı oda 2000lıra cıvarı bılıyorum..
  • 2 tane arkadasım var bilgisayar tek.mezunu. maası 650 tl... bu maaş aslında calıstıgın fırmaya göre değişiyor.sükse bi şirkete girersen 800 900 civarı bişe aLırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerzavatçı

Bi tandıgım varr teknık servıs elemanı oda 2000lıra cıvarı bılıyorum..

2000Tl vermezler ya o kadar çok fazla...
  • izmir b.ş.b. de 1.81 TL brüt + mesai + avanta + yol yemek çocuk kış yardımı ile birlikte ortalama 1600 falan denk geliyor

şef olursa ki işe girdikten 2 sene sonra olma olasılıgın cok fazla 2200 net + diğer yardımlar alınıyor

benimkini sorarsan 199.91 TL + yemek stajer maaşı işte

not : bilgi işlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 20 Nisan 2009; 14:45:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

izmir b.ş.b. de 1.81 TL brüt + mesai + avanta + yol yemek çocuk kış yardımı ile birlikte ortalama 1600 falan denk geliyor

şef olursa ki işe girdikten 2 sene sonra olma olasılıgın cok fazla 2200 net + diğer yardımlar alınıyor

benimkini sorarsan 199.91 TL + yemek stajer maaşı işte

not : bilgi işlem

Bilgi işlem o kadar çok para aldığını biliyorum fakat benim işim büyük ihtimal Donanım olur aslında geleceği hiç yok gibi ama ne yapalım başka işlerde öğrenmeye çalışcaz programcılık olabilir mesela benim için...Size göre nasıl programcılık....

• programcılıkla kafanı bulama git bi kursa sağlam Ps ve flash ögren site tasarla flashla çok büyük geleceği var ayrı etten bizim okuldaki hocaların geliri 3000 tl den fazla hafta sonu kurs veriyoalr millete site tasarımla ilgili parayo götürüyorlar program işine girme derim
  • quote:

sende bişeyi bilme be arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

quote:

sende bişeyi bilme be arkadaş

8 senedir çalışıyor adam sen yenı gırceksen bılemem

Biliyorum arkadaş bıldıgım şeylere yorum yapıyorum sorunmu var..
  • peki forumda çalışan yokmu onlar bir yorum yazsa bu arada ben adana da oturmaktayım oturduğun il bile farkettiriyor ücret konusunda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.