Şimdi Ara

tekniker arkadaslara garantiyle alakali bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tekniker arkadaslara garantiyle ilgili bir sorum olacak. bu konuda hic bir bilgim yok :)
    asus n53 serisi cihazimin garantisi devam etmekte. 1 ay once hdd "bad sector" oldugu icin garantiye gonderdim tamir edilip geldi. garantiden geldikten sonra da sarj problemleri basladi yaklasik 1 ay sonra da kendi kendine kapanmaya basladi. tekrar yolladim. klavyenin sag alt kosesindeki cizikten dolayi garantiden ciktigi soylendi ucret istediler vs. kasadaki cizik leptopun garantisini bitiriyor mu? yapmam gereken bisey varsa bilgisi olan arkadaslardan ilgilenmesini rica ediyorum. simdiden teskkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çiziği kasaya darbe almış olarak yorumladıkları için arızanın sebebini çarpma veya düşmeye bağlıyorlar sanırım. yüz yüze konuşma imkanınız varsa durumu açıklamaya çalışın, yoksa garanti kapsamı dışına çıkartabilirler böyle.
  • Anladim. ben o sekilde dusunmemistim. yuzyuze gorusme imkanim yok ama telefonla ve email ile bi sansimi deneyeyim.
    tesekkur ederim :)

• Çok saçma bir şey yapmışlar. Bir çizikten direk bunu bağlayamazlar, hani göçme felan olsa bir nebze. Arkadaşında dediği gibi mutlaka gidip durumu açıklamanız gerekir yoksa hep çamura yatmaya çalışırlar

• bence de sacma ne yapabilirim diye bakiyorum. samsunda oturuyorum. asus teknik servisi yok burada. cihazi vatanbilgisayardan aldim. onlar araciligi ile gonderiyorum. gidip sordum cizik sebebiyle garantiden cikarmislar diye soylediler. oradakilerle tartistik biraz ama sagolsunlar (!) hic yardimci olmadilar. baska bi subeden mi gondersem diye dusunuyorum. servisi aradim acmadilar :) mail aticam artik cevap verirler mi belli degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.