< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknobiyotik para iade sorunu ve yaşadıklarım. (6. sayfa)

-
-
-
-
Muhtemelen bu konu onlara gitmiştir. Zaten forumuda takip ediyorlar. Burnunuzdan getirene kadar uğraşırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V
benim bildiğim amazon ve hb dada kupon gibi veriyor sende istediğin ürünü alırken o kupon kodunu giriyorsun. Fark çıkar ise farkınıda ekstra verip yeni ürünü alabiliyorsunuz.Öyle bir şey yok. Gerek 14 gün cayma hakkı kapsamında, gerek ürünüm arıza yapınca defalarca ürün iade ettim Hepsi Burada firmasına. Hepsinde parasını iade aldım. En son 2 sene önce aldığım rami birkaç ay önce arızalanması sebebiyle iade ettim. 1390 TL hesabıma iade oldu. Hatta "kupon mu olsun, hesaba iade mi olsun" gibi seçenek var.
Bu saçma sapan kupon olayını Vatan Bilgisayar yapıyordu. Son durum nedir, bilmiyorum ama hiçbir firmanın böyle bir hakkı yok.
-
E-ticaret firmalari bizim icin onemli olanin once hizmet sonra fiyat oldugunu neden kabul etmediklerini anlamiyorum. Ben gidip 1500 TL ye kart alacaksam guvendigim siteden alirim 1700 TL veririm kafam rahat olur. Bi sorun olursa nasil olsa XXX firmasi beni kollar diyip yoluma bakarim.
Para kazancam diye 2-3 bin tl icin yok cek yok ivir zivir yaparsa boyle rezil olurlar forumlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juckle -- 15 Ocak 2021; 22:50:54 > -
Teknobiyotik'den bende zamanında anakart almıştım asrock. arızalandı servise gönderdim,ricada bulundum süreci hızlandırırmısınız evden çalışıyorum diye 20gün süremiz var bekliceksiniz dediler. bu nasıl servis ben anlamadım dedim,belki faydası olur diye şikayetvar sitesine kayıt bıraktım. Adamlar müşteri hizmetleri kısmından mesaj atmışlar. Şikayetvardaki şikayet için teşekkürler servis süresi 20 gündür diye.Aba altından sopa göstermiş aklınca. Ekşi sözlükte de bir arkadaşı şikayeti kaldırması için tehdit etmişler. Böyle leş bir firma bunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknikingTeknobiyotik'den bende zamanında anakart almıştım asrock. arızalandı servise gönderdim,ricada bulundum süreci hızlandırırmısınız evden çalışıyorum diye 20gün süremiz var bekliceksiniz dediler. bu nasıl servis ben anlamadım dedim,belki faydası olur diye şikayetvar sitesine kayıt bıraktım. Adamlar müşteri hizmetleri kısmından mesaj atmışlar. Şikayetvardaki şikayet için teşekkürler servis süresi 20 gündür diye.Aba altından sopa göstermiş aklınca. Ekşi sözlükte de bir arkadaşı şikayeti kaldırması için tehdit etmişler. Böyle leş bir firma bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X