Şimdi Ara

Teknobiyotik/Zotac Garanti Sorunsalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır çıkmıyor ama biz garantili ürün olsun diye fazla para verip sıfır ürün alıyoruz. Sonuçta kul yapısı hatalı ürün olabilir ama firma kendi hatasını kabul etmeli o ürünü ben üretmedim sonuçta. Hani kullanım sonunda bozulsa anlarım daha kutusundan yeni açıyorsun eğik kırık vs. Adamın yanında da açmamışsın faturası var daha 3 saat önce öve öve sattığı ürünü 3 saat sonra tanımıyor geçen ay süpürge aldım şu küçük olanlarından motoru çok kuvvetliymiş halıya yapıştığında bırakmıyor halıya deyen başlık oynar bir sistem daha açar açmaz elinde alıyor tırnak koymamışlar halıya yapışan kısım borudan çıkıyor motor elinde kalıyor parça halıda neyse aldım götürdüm kutusuyla adama durumu anlattım Allah Allah o kadar sattım bundan hiç böyle bişey ile karşılaşmadım dedi cihaz çok güçlü parça çıkmasa memnunum dedim kutuyu açtı parçayı taktı oynattı çok gevşek bu çıkar çok gevşekmiş dedi neyse araya bir tane karışmış olabilir dedi. Yeni kutu verdi ben açalım ona da bakalım dedim tamam dedi açtı o da aynı gevşek. Tam 4 tane daha sıfır kutu açtı onlar da aynı 5. Yi açacaktı artık yeter açma dedim bunu çizen mühendisi s...sin dedi. Parayı iade etti. Biz de genel olarak esnaf sattıktan sonra müşteriyi tanımıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknobiyotik düşmanları dolusmus hemen konuya..

Emin ol işini dürüst yapan insanlardan olusan bir teknik servise sahip teknobiyotik, bunu övmek için söylemiyorum, ve teknobiyotikle alakamda yok

Kardeşime güvenmem teknobiyotige güveniririm col cocuk dolusmus başlamış karalamaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti işlemlerinde Teknobiyotik'in eline kalmak üzerine korku filmi çekilir.

Hiç bulaşılmaması gereken, kurumsallığın yanından bile geçmeyen bir firma.
  • DH'de bunu yiyecek kimse yok. Boşuna ayak yapıyorsunuz konu ortada önce adamın mağduriyetini gidersinler.

• Açıkçası şu saatten sonra firmanın dürüst olduğuna güvenmek zor, belki sadece ve sadece benim şanssızlığımdır ve teknik servistekiler yanlışlıkla arızalı fanı, "kırık, kullanıcı hatası" şeklinde tanımlamışlardır ve 250TL gibi abartı rakamlarda tamir ücreti belirlenmiştir.
    Fakat şöyle de bir gerçek var ki bana satılan ürün Zotac garanti kapsamında değil. Teknobiyotik'in sitesinde iddia ettiği 2 senelik garantinin şartları, sitede veya mesafeli satış sözleşmesinde mevcut değil. Bu gerçekler doğrultusunda firmanın dürüst olduğu söylenemez.
    Kart tarafıma iade edildiği gün, arızanın görülebildiği şekilde video paylaşacağım, böylece ne kadarı kullanıcı hatasından kaynaklandığı hakkında tarafsız bir fikriniz olur.
  • Kardeşime güvenmem teknobiyotiğe güvenirim. Bu nasıl bir cümledir ya tebrik ediyorum. Gerçi forumda çıkıp -''Tarihi eser hazine mağara gömü olan bildiğiniz yerler varmi?'' diye soru soran bir veterinerden farklı bir cümle beklenilemezdi...
  • 50 liralık Silverstone marka 24pin psu uzatma kablosunun 1pininin kasa içerisinde kendiliğinden çıkması sonucu ürünü teknobiyotiğe garanti için göndermiştim , sonuç konuyla aynı :)
    Allahtan 50 liralık üründe sorun yaşadım diyerek kendimi avutuyorum , teknobiyotikten alışveriş yapmama taraftarıyım ben de.
  • Son zamanlarda bu adamlar hakkında iyi yazılan şeyler gördüm, ben sadece ucuz olup da başka yerde bulamıyorsam alırım bu şirketten.

Satarken çok iyiler, hemen yollarlar ama arıza, problem, sıkıntı varsa gönüllü yardımcı olma sıfır.
  • Fazla pahalı değilse Vatandan alacan kafan rahat olacak.

• her ürünü yıllardır vatandan alırız. Benim basıma bırsey gelmedı ancak kardesımın anakart ekran kartı arızalanmıstı, sorunsuz deısım yada kupon ıle ıade yaptılar.
    3 kurus fazla olsun vatandan olsun.
  • Exhume10 E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

Eğer maddi olarak çok güç durumda değilse insanlar, 3-5 fazlasını verip en garantili yerden almalı veya firmaların direkt kendi web sitelerinden almalılar.

Yeni yeni bir sürü yer türedi. Hiçbirine güvenilmiyor maalesef.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Bu gibi konular sayesinde hangi firmalardan alışveriş yapıp yapmayacağımızı daha iyi görüyoruz. Umarım sorunu kısa sürede halledersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.