|
Bildirim
|
teknobiyotik malesef böyle müşteri memnuniyeti konusunda iyi değiller bilginiz olsun eğere garantide veya satış sonrası hizmette sorun yaşamak istemiyorsanız inventus'u tercih edin.
|
Şu teknobiyotik kadar adi firma yoktur. Sözde kurumsal takılıp çakalın önde gidenidir. Kazara işiniz düşmesin alacaklı olacakken borçlu çıkarabilecek kadar berbat bir duruşu vardır.
|
Ben onu bunu bilmem bizim ülkede garanti işleri çok garip işliyor sadece ekran kartı ile alakalı değil birçok şey geldi başıma bu konuda. Ürünü sıfır kutusundan çıkarıyorsun kırık çıkıyor bozuk çıkıyor geri götürüyorsun hemen teşhisi koyuyorlar bunu sen yapmışsın diyorlar mikser aldım ucundaki değiştirebilen metal parçalar eğik çıktı fabrikasyon hata adam sen eğmişsin dedi kan beynime sıçradı attım önüne al sen eğ eğebiliyorsan eğer eğersen hiçbişey demeden çıkıp gidecem dedim mal gibi kaldı yeni kutuyla değiştirdi. Bizde iş kolay sen yapmışsın alamam ya da parçanın masrafını öde. Suçlu müşteri. Ticaret kanunu mu nedir onun değişmesi şart.
|
DH'de bunu yiyecek kimse yok. Boşuna ayak yapıyorsunuz konu ortada önce adamın mağduriyetini gidersinler.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Ağustos 2017; 15:59:34 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Ağustos 2017; 16:23:38 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|