Şimdi Ara

Teknobiyotikten alınan ürün garantili mi ? veya garantisini sorgulayabiliyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknobiyotik ismindeki sitelerini açmadan öncede yurt dışından ithalat yapan bir firma olan Akortek şu anda sanal yada mağaza olarak satış yapan bir çok yere mal satıyordu, peki dolayısıyla o yerlerde mi sözde garanti altındaydı?

Kendi görüşüm bir yana, konu başlığı ve mesajındaki iddialara bir şirket yetkili cevap verirse iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

Her parçanın kutusunun içinden garanti belgesi cıkmak zorunda zaten ! on değil yüz tane parçada alsan garanti belgesi kutu içeriğinde olmalı ! onay dedikleri zaten distrübütör tarafından veriliyor garanti belgelerini belli dönemlerde onaylıyorlar içeriğine koyuyorlar distrübütörlerde kutular açılıyor kutu içerikleri değiştiriliyor

Mesela Anakart satın alıyorsunuz hiç bi yerde kutuda ne var cogu zaman göremiyorsunuz standart kutu içeriği hemen yazılmıyor
    İki adet ide kablosu varsa 4 adet sata kablosu mesela distrübütör kutuları açtıgında onları içinden alabiliyor ve kutu içeriğinde anakart ufak tefek aparatlar vidalar vs kalıyor bide kağıtları bunu nerdeyse cogu firma yapıyor ve kutu içeriği özel parçaları olmadıkça anakartın hep tırtıklanıyor bu sadece bi örnek

belgeler ise kıytırık kağıtlara yazıcı cıktısı üzerine sallanmış imza sözde bi çizik parçası

Bi de şu var adamlar parçayı satıyor hangi distrübütörden bilmiyoruz diyor bi kaçtane getiren var diyor ! olayın komik yanı satan yer nerden aldığını bildiği halde bu şekilde bi sacmalığa imza da atabiliyor faturan varken illa garanti belgesi diyor ! şimdi sadece garanti belgesi olması daha iyi oldu aslında ama bu seferde onay işini cıkardılar yok imza olmazsa olmaz vs sen o belgeyi içine koyuyorsan fatura tarihinden itibaren geçerli olacaktır belirtilen garanti süresi onaya gerek kalmaz fatura + garnati belgesi en kesin yol zaten bütün şirketler kayıt tutuyor faturaya bile gerek yok söyle adını tc ni vs neyse ne aldıysan cıkıyor zaten ortaya

Faturanın garanti belgesi yerine geçme özelliğinin kaldırılması sadece vergi kaçıranların işine yarar
    Fatura kesmez parça satar para kazanır vergi cebinde kalır ... ben cok kez ucuza gelsin diye fatura almaz indirim yaptırırdım vergilerden düşmeleri isterdim işe gelen bi yöntem fark baya oluyor

Hocam öyle diyorsunuzda ben şimdi geil marka ram aldım teknobiyotikten 2*4 olan modelinden corsa filan yazandan içinden garanti belgesi filan cıkmadı hatta kutusunda seri numarası bile yazmıyor sadece ürünün modeli yazıyor ee ben napmalıyım şimdi ?

• GEIL belleklerin distibütörü Teknobiyotik.com'un bağlı bulnduğu Akortek Bilişim'dir.

Garanti Belgeleri bazı durumlarda kutuların üzerine yapıştırılabiliyor ve bunlar kargo esnasında kaybolabiliyor.
    Sitemizde Kargo/Teslimat başlığından destek talebi açıp garanti belgesinin elinize ulaşmadığını belirtirseniz size ürününüzle ilgili kaşeli bir garanti belgesi ulaştırılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobiyotik

GEIL belleklerin distibütörü Teknobiyotik.com'un bağlı bulnduğu Akortek Bilişim'dir.

Garanti Belgeleri bazı durumlarda kutuların üzerine yapıştırılabiliyor ve bunlar kargo esnasında kaybolabiliyor.
    Sitemizde Kargo/Teslimat başlığından destek talebi açıp garanti belgesinin elinize ulaşmadığını belirtirseniz size ürününüzle ilgili kaşeli bir garanti belgesi ulaştırılacaktır.

Hemen yapıyorum zaten msj atmştım ilginiz için teşekkürler.Bide şu msjlara hızlı yanıtlar gelse çok iyi olucak genelde msj atıyorum anca ertesi gün cevap geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeSioN -- 29 Kasım 2011; 17:19:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.