Şimdi Ara

Teknocenter1 teşhir ürünü diye tamirli ürün gönderdi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittigidiyor sitesinde faaliyet gösteren teknocenter1 adlı satıcıdan 28/9/2015 tarihinde almış olduğum codegen 10.1 inç teşhir ürünü tablet geçen hafta arızalandı.Garantili olmadığını bilerek aldım.Ancak ürün açıklamasında sadece teşhir ürünü olduğu ve sadece bir kaç kılcal çiziği olduğu belirtilmesine rağmen ürün serviste açıldığında daha önceden tamir görmüş ve kötü bir lehimleme yapılmış olduğu ortaya çıktı.Ürünün eşdeğer bir ürünle değişimini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 6 Nisan 2016; 16:38:06 >

• Değişimi biz mi yapıcaz anlamadım.
  • @sL@N kullanıcısına yanıt
    Teknocenter1 adlı satıcıdan değişim bekliyorum.Forumdaşlar üzerine alınmasın.Manevi destek vermeniz yeter.Ekran arızalı ve tamircide beklemede.
  • Koskoca donanımhaber burası. Hepimiz 10 kuruş koysak yarına değişimi yaparız. Sen merak etme.
  • Onlara "donanımhaber ekibi bu işi takip ediyor" de...
  • konuyu takibe aldım, eğer değişim vs yapmazlarsa kara listeye alırım.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.Varlığınız yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iletirsin hocam
  • Usta telefon kozmetik olarak temizse ve de sorunsuzsa fiyatı da uygunsa iade ile uğraşma derim,

Tamirli telefonun en azından sorunu bellidir, teşhir telefonlarının başına neler geliyor Allah bilir
  • Gönderin değiştirelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassan01

Gittigidiyor sitesinde faaliyet gösteren teknocenter1 adlı satıcıdan 28/9/2015 tarihinde almış olduğum codegen 10.1 inç teşhir ürünü tablet geçen hafta arızalandı.Garantili olmadığını bilerek aldım.Ancak ürün açıklamasında sadece teşhir ürünü olduğu ve sadece bir kaç kılcal çiziği olduğu belirtilmesine rağmen ürün serviste açıldığında daha önceden tamir görmüş ve kötü bir lehimleme yapılmış olduğu ortaya çıktı.Ürünün eşdeğer bir ürünle değişimini istiyorum.

teşhir ürünü yasalara göre 2 yıl garantili olur. sadece alırken ürünün teşhir olduğunu ve kullanılmış olduğunu bilirsin. ben de teşhir ürünü aldım ama garantisi vardı.

• Aldığımda bu açıklama yazıyordu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Teknocenter1 teşhir ürünü diye tamirli ürün gönderdi. Teknocenter1 teşhir ürünü diye tamirli ürün gönderdi.

• Garantisiz teşhir satamaz bence de. Teknosa,bimeks vs. teşhir ürünlerini garantili satıyor. Ve yasal açıdan da bu gerekli.
  • hassan01 kullanıcısına yanıt
    hocam çok özür dilerim ama nasıl bir ihtiyaçtı ki bu garantisiz ve teşir ürünü yazan cihaza 160 tl verebildin ? üstelik codegen.
  • MrKhan kullanıcısına yanıt
    Evde netten gazeteleri okumak ve sosyal medyayı takip için aldım,oyun falan oynamam zaten.Ama bizim esnaftaki ticaret anlayışı maalesef bu.Tamamı yalan üzerine kurulu.
  • bildiğim kadarıyla teşhir ürünlerinde garantinin olması gerekir
    lakin bazı ilanlarda görüyorum ,garanti belgesi kayıp yazıyor
    bende Bimeks den teşhir ürünü aldım ,garanti belgesi+faturası her şeyi tam geldi
  • hassan01 kullanıcısına yanıt
    firma sende çakallık yapmış hocam.

fatura kestiği ürün garantisiz olamaz. teşhir de olsa tamir edilmiş te olsa garantisi vardır, olmalı.
  • Artık kimse 2. el diye ürün satmıyor tehşir outlet diye satıyor satıcıların uyanıklığı

Ha vatan bimeks gibi yerlerin faturası varsa eyw.

Gittigidiyordan faturasız veya paralel ithalat telefon almayın 1 ay sonra imei patlıyor uğraşıp durursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.