Şimdi Ara

Teknofest 2020 Yapay Zeka takım arkadaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Tobb ETÜ Üniversitesi bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Bir kaç aydır makine öğrenmesi üzerine çalışıyorum. 2020 deki Teknofest yarışmasına yapay zeka dalında grup kurup yarışmaya katılmak istiyorum. Eğer siz de katılmak istiyorsanız tanışıp grup kuralım.
    Şartlar:
    -Ankara da ikamet eden
    -Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi
    -Yapay zeka konusunda çalışmış ya da genel kültür olarak araştırmış bu konuya meraklı

Mesaj atan kişi sayısına bağlı olarak grup kurup yüz yüze tanışıp çalışmaya başlayacağız. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP
  • O kadar şartı sağlayan adamı burada bulma ihtimalin az. Kendi üniversitende bulamıyorsan diğer üniversitelerdeki öğrencilerle irtibat kur. Git odtü cenge, muhtemelen denk gelir biri.
  • "Ankara'da ikamet eden" devamında "sigara içmeyen" falan da yazsa tam iş ilanı gibi duracak. YZ takım arkadaşı hahah :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

"Ankara'da ikamet eden" devamında "sigara içmeyen" falan da yazsa tam iş ilanı gibi duracak. YZ takım arkadaşı hahah :)
    Neden saçmaladığını anlamadım. Üstteki arkadaş bir öneride bulunmuş. Senlik bir şey yok, sana uymuyorsa boş yapmana gerekte yok. Bir şeyler üretmek için saygı çerçevesinde birilerini arıyorum. Mümkünse insanların moralini bozmaya uğraşmak yerine bilginize güveniyorsanız öneride bulunun. İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leoga66 L kullanıcısına yanıt
    İş ilanı gibi gönderi göndermissiniz:

-Ankara da ikamet eden
    -Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi
    -Yapay zeka konusunda çalışmış ya da genel kültür olarak araştırmış bu konuya meraklı

Bu durumu belirtmemden neden moraliniz bozuldu ki? Yoksa kimse başvurmadı mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 29 Aralık 2019; 15:44:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.