|
TEKNOFEST Adana'da ANKA 3, HÜRJET ve HÜRKUŞ'tan kol uçuşu!
-
-
Savunma sanayi ve silah haberleri ile halkı gaza getiriyorlar.
Rusya ve İran da bu şekilde propaganda yapıyordu. Havaları söndü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Helal olsun uretimde emegi.gecen herkese
Gurur duyduk. Emeği geçen tüm vatan evlatlarının alınlarından öpüyorum.
-
anka 3 e tf 6000 motor geliyor, hürkuş a ts 1400 motor evrilebilir deniliyordu, şu an hürjete motor yok gibi, o da abd den motora yasak gelmediği sürece sorun olmaz diye düşünüyorum, ama olur da olursa tf 6000 den sonra ona motor gelir çünkü bir gelişmiş versiyon motor hürjete denk geliyor.
-
idrissezman kafanı kullan, bu gelişmeler sivil sanayiye yansıması kaçınılmaz ve yansıyor, teknolojik gelişmelerin temeli harp sanayidir diye laf var, size peynir ekmek çıkmaz bizim milli sanayimizden.
-
Ağızlarından irinden başka bir şey akmayan birileri yine ülkemizdeki iyi bir şeyi kötülüyor, sırf bu iktidar dönenimde oldu diye savunma sanayiini çekemezlik yapmak sadece ş*efsizliktir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti00 -- 3 Ekim 2024; 21:20:32 >
Böyle güzel bir fotoğraf gördüm ya. artık gam yemem.
İstikbal Göklerdedir. Mustafa Kemal Atatürk.
-
Gaza geliyor muyum emin değilim ama beni çok gururlandırdıkları kesin.
Türkiye Kıbrısa çıkarma yapmak için 10 yıl hazırlık yaptı. bakarsın 15-20 yıl sonra Gazzeye çıkarma yaparız. Bizi hafife alma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 3 Ekim 2024; 21:23:29 >
-
@idrisezman buna en güzel cevap kimileri konuşur kimileri konuşulur, bu kadar yapılana karşı birde böyle küstahlıkta bulunabiliryorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
senelerdir kandili basacaklardı.Çiller bastonluk olacak ama unutuldu.coniden izin almadan zor be
-
Adamı engellemişim trol diye halen yorumlarıma salça oluyor.
kandili basacaktık demek istedin sanırım. Kıbrısı unutma. yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. kandili basınca ne olacak anlamadım. kandilde zulüm gören halk mı var.
-
Motor yerli olmadıktan sonra ithal ucaktır zaten
-
Bugün için evet. Hedef büyük ve güçlü Türkiye
-
Herkesi kendin gibi trol mu zannediyorsun. Şükür biz o dereceye düşmedik. Engellediysen nasıl görüyorsun.
-
Zulmün kaynklrından birisi var. Binlerce asker ve polisi halkı şehit eden.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ağızlarından irinden başka bir şey akmayan birileri yine ülkemizdeki iyi bir şeyi kötülüyor, sırf bu iktidar dönenimde oldu diye savunma sanayiini çekemezlik yapmak sadece ş*efsizliktir
|
Gurur duyduk. Emeği geçen tüm vatan evlatlarının alınlarından öpüyorum.
|
Helal olsun uretimde emegi.gecen herkese
|
Benzer içerikler
- vpn indir
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- youtube reklam engelleme
- instagram keşfete düşme
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X