Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphonedo'nun taraflı olduğuna ben de katılıyorum. Apple ürünlerini gereksiz derecede övüyor ama zaten bunu da saklamıyor. Kanalın ismi iphone olan bir inceleme platformunun, apple cihazlarını övmesinden daha doğal ne olabilir ?

Ancak İphonelara da sağlam giydirmişliği de vardır iphonedo beyciğimin. Note 8 ( veya 9 tam hatırlamıyorum ) ile iphone'u kıyaslamış ve iphoneun arayüzünde bazı ayarların ne kadar saçma sapan yerde olduğunu göstermişti. Bu anlamda objektif olması takdire şayan. Ama dediğim gibi apple ürünlerine taparcasına aşık bir teknoloji kanalıdır iphonedo. İphonedo'nun en sevdiğim yanı çekim kalitesi. Bütçesi oldukça geniş olduğunu düşündüğüm nice teknoloji kanalından çok daha başarılı montaj ve çekim açıları ile ortaya video çıkartıyor.

SDN tam bir reklam kanalı. Hakkı ALKAN zaten tam bir Apple fanatiği. Eskisine oranla kanalda ufak bir gelişme var. Eskiden sırf överlerdi teknolojik aletleri, şimdi suya sabuna dokunmadan da olsa eleştirimsel yorum yapabiliyorlar.

Donanımhaberde Erdi ÖZÜAĞ olmasa, izlenme oranları yerin dibinde seyreder. Erdi bey, olması gerektiği gibi konuşuyor. Beğenmediği yerleri açıkça söylüyor. Ama tabi o da bir çalışan ve bazı şeylere dikkat ettiği de çok belli.

• AİGUN kullanıcısına yanıt
    yazıyordu.
  • Ben de uzun zamandır takip ediyorum bu teknoloji kanallarını.

Bunların içerisinde bana en samimiyetsiz gelen kesinlikle shiftdelete.

En samimi gelen ise Teknoseyir.

Shiftdelete bir Iphone güzellemesi yapıyor, 2013 ten beri apple kullanıyor olmasam hepsine inanırım gerçekten. Tanıttıkları ürünlerin hepsi en iyi, hiç eksisi yok neredeyse. Takip ediyorum ancak artık videolarını pek izlemiyorum.

Bir yandan da hak veriyorum. Şimdi beleş ürünler geliyor, açılış davetleri oluyor, ekmek elden su gölden gelirken kim bindiği dalı kesmek ister ki. Ya o dala hiç binmiyceksin ya da bindim mi zevk almaya bakacaksın.
  • Pekala, ben ve benim gibi uyanık olmayanlar onların övgülerine göre ürünü satın aldık ve sonuç hüsrana uğradık. Saygı duyulacak yeri neresi bunların?
  • Huawei markasının nasıl bugünlere geldiğini
    Oppo nun nasıl satışlarının arttığını
    Daha dün gelen TCL nin nasıl sattığını
    Xiaominin sağa sola çamur atmak dışında ve telefonları kopyalamak dışında naptığını
    Burada bir güzel anlatırım. Anlatırım da etik olmaz.

Yaklaşık 15 yıldır Global de ilerleyen hala 2 marka var.
    Apple ve Samsung.
    Gerisi teferruat. Net!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI
  • Teknolojiyi her kanaldan takip etmeyi seviyorum. Bunun icin TeknoSeyir yetiyorda artiyor. Geri kalan herkesin hesabi sosyal medya kanallarimda blokeli. Begendikleri hic bir seyi hic bir girdiyi görmüyorum. SDN Kerem Enginar ve Kaan Arli zamaninda güzeldi iyi gidiyordu ama onlar gidince meydan abuk subuk itici insanlara kaldi. Onlarin basini da hakki alkan cekiyor. Adamin yüzünü görür görmez deliriyorum.
  • Teknoseyir yaptığı işi en şeffaf şekilde yapmaya çalıştığından traj olarak geride kalıyor. Güzel insanlar, her yorumu değer katan murat bey ve levent bey. Başımızdan eksik etmezin...
  • Sadece gönderiyi okudum, diğer cevapları okumadım ama el insaf be kardeşim. HWP kadar açık bir teknoloji kanalı yok sanırım. Takipçileri ile buluşuyorlar, ofislerinde ağırlıyorlar, facebook, Twitter instagram üzerinden yardımcı oluyorlar. Yiğidi öldür hakkını yeme! Ayrıca ücretli tanıtım içerir diyorlar ya da mavi logo koyuyorlar. Markalarla arası bi gün iyi bi gün kötü olabiliyor. Her neyse youtubeda anlatılan her şeyin %100 doğru olma durumu olmadığı gibi kesin paylaşımının da doğruluğu şüphelidir. Bu fotoğrafı da koyayım. Senin gönderiden. Adamlar daha ne yazsınlar. Reklam engelleyici kullananlar göremez bunu o ayrı mesele
    Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI

• Tecnopat ve Teknoseyir en kaliteli icerigi sunuyorlar. SDN Hamdi ise ancak , ucuncu sinif uydu pazarlama kanali kalitesinde icerik olusturuyor.
    Ozellikle Levent abi yillarin tecrubesine sahip ve son derece samimi , bilen bilir bu izleri CHIP-Level tarzi dergilerden takip ederdik zamaninda , o kadrolar kadar bilgili bir youtuber yok. Ozellikle su Enis Kiraz kadar bos is yapan baska kimse yoktur, bu forumda ondan bilgili ve dolu nice gencler var.
  • ikizilirmak kullanıcısına yanıt
    Aslinda TCL ABD`de F/P olarak cok iyi TV ler satiyor ancak henuz bizim pazara girmediler. Uygun fiyat ve kaliteli panelleri var.
  • Telefon incelemesi yapanların 10'ndan 8'nde telefon hakkında zerre kadar fikir sahibi olunamıyor, teknoseyir favori kanalım. Telefon tanıtımına döndüğünü görüyorum olayın incelemelere baktığımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaposweet

yazıyordu.
    Madem yazıyordu adam konuyu acarken neden sadece teknoseyirde reklam oldugu belirtilmiş diye yazmış?

• Teknoseyir ürün hakkında en güzel bilgi veren kanaldır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doğrudur hocam o markalardan birine kötü dediğini duymadım hiç

dediginiz gibi en kral marka bile 1 yıldan fazla gitmiyor o yüzden markaya para vermemeye çalışıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi donlu M kullanıcısına yanıt
    hocam tyt ayt bölümündeki üyelere mesaj atın onlar daha iyi yardımcı olurlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama zeka seviyesine ve teknolojik bilgiye sahip olan biri dirsekçi ve Hakkı'ya kesinlikle itibar etmez çünkü adamların her hareketi reklam.adamların reklam olmayan bir tane "inceleme"videdosu yoktur.geçenlerde Hakkı'nın binlerce liralık ürünü çantasıyla çalınınca çok sevindim

Oradan ayrılan Kaan Arlı zamanında HTC u11 ile ilgili bir sözde inceleme videosu çekmişti.herkesin ağzı açık kalmıştı çünkü sanırım firmadan para talep ettiler firma vermedi o yüzden Kaan denen sözde teknolji editörü htc'yi o kadar aslı astarı olmayan şeyden kötüledi ki... zaten Kaan denen bu şahıs Huawei güzellemesi yapa yapa oraya müdür gitti. Sdn'nin hiçbir sözüne itibar etmem zaten genel yayın yönetmeni denen dirsekçinin ne olduğunu herkes bilir. Bunlar 3 kuruşa kalemini satan adamlar.her videolarına girip beğenmeyip çıkıyorum bunlara en güzel cevap bu.

Hardware plus da güya dürüst ama her firmaya karşı değil.bu adalar Samsung'a kafayı takmış bir ara Lg'ye takmıştı.onların da dürüstlükten kafayı taktıklarına inanmıyorum sanırım reklam falan alamadıkları için böyle yapıyorlar.gene de bu kanal kötünün iyisi.

Volkan Manav ise tam yıkamacı yağlamacı.Hakkı Alkan neyse bu da o.küçük bir kitleye hitap ettiği için pek adı bilinmez şu sıralar Oppo güzellemesi yapmakla meşgul.Oppo Sıla'ya ve Volkan Manav'a parayı dökmüş.Oppo'yu hiç eleştirmez.iyi yanlarını anlatır,kazık fiyatları makul gösterir.

Technopat'taki o iki tip öyle gıcık duruyor ki kanallarına abone olmadığım gibi her videolarını beğenmeyip çıkıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 25 Kasım 2019; 18:3:1 >

• Hiç birine gerek yok sadece Teknoseyiri takip edin yeter.
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Yorumunuza tamamen katılıyorum
    Ben bir tek Alp Gürsoy ve teknoseyir güveniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.