Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphonedo gayet de taraflıdır. Zhiyun ürünlerine karşı nasıl yaklaştığı bile belli ediyor bunu. Zhiyun Smooth 4 ve DJI ürünleri karşılaştırmasında DJI para basmış galiba ki yorumlarda bile incelemenin göze batacak kadar yanlış olduğu yazılmış. http://https://youtu.be/ZzN35SBbwpU
    İzlerken bile birşeyler batıyor zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskilerden Biri kullanıcısına yanıt
    İphonedo da aynı şeyi yapıyor. Zhiyun ürünlerini incelediği videolarına bakılırsa DJI'dan para aldığı dümdüz belli oluyor zaten. http://https://youtu.be/ZzN35SBbwpU
    Yorumların bile yüzde doksanı DJI'dan destek aldığı ve incelemenin doğru olmadığı kanısında.

• Ülkede hiçbir anlamda basın diye bir şey yok ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aralarında bence en bilgisizi.. hiçbir üründe yeterli bilgisi yok,sadece kutu açılışı yapayımda ne kadar tık alırım derdinde.
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    bu nedir:) cidden bunları izleyen ve hımm ürün güzelmiş ve almalıyım diyen var mı? :) kim ciddeye alır bunları? internetine,elektriğine, suyuna yazık.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    bunu düşünmek inanılmaz korkutucu😂

• AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Yalnız değilsiniz.

• hwp ve donanım haber videonun başına nal gibi ÜCRETLİ TANITIM İÇERİR yazmış. adblocker yüzünden görmemişsiniz, o yüzden bu kanallara sallamışsınız ve haksızlık yapmışsınız.

Spiegen hakkı ( sdn ) konusunda ise katılıyorum.
  • Alışveriş yaparken özellikle teknolojik ürün ise. Zaten Türk kanallarının hiçbirinde iş yok kullanıp deneyip inceleme yapmıyorlar ki. Kutudan çıkarıp bakıp videoya çekiyor. Gerçekten inceleme yapan hem az hem de incelemeler yabancı UK veya US'a kıyasla çocuk oyuncağı kalıyor. Adamlarda bilimsel, eleştirel düşünce o kadar ilerlemiş ki. Dandik bir laptopu incelemek için bile özel teçhizatla ve veriler sistematik olarak toplanıp inceleniyor(Notebookcheck). Daha Bir sürü var böyle gruplar.

Ayrıca Türkiye'de ekonomik kriz sebebiyle "gerçek kullanıcılar" hiç yok. Bir ürün alırken ben asıl, gerçek kullanıcılara bakarım. Bunlar da Türkiye'de yok. Adam alışveriş sitesinde kargo firmasına, satış yapan firmaya ya yağ çekiyor ya yerin dibine sokuyor. Gerçek kullanıcı deneyimi söz konusu bile değil. Hal böyle olunca tek çare Amazon US, eBay deki kullanıcı yorumları veya gerçek kullanıcıların YouTube e koyduğu videolar oluyor. Hepsi de ingilizce tabi haliyle. İngilizceniz yoksa kaliteli bilgiye bile ulaşamazsınız Malesef.

• Yıllar önce gariban bir adama media markt'ta bi elemana görüntülü konuşma var diye saçma sapan bir telefon satmışlar adamcağız da iade etmeye çalışırken tartışıyordu, elemanlar program yüklüyorsun görüntülü konuşuyorsun felan diyorlardı. Halbuki adam şebeke üzerinden görüntülü konuşmadan bahsediyordu. Neyse bulmuşlardı garibanın birini istediği tek özellik olan şeyde bile yanlış ürün satmışlardı.

Şimdi aklıma bu geldi. Videoda sesli konuşma yapabilirsin diyor ama bluetooth üzerinden olduğunu söylemiyor mesela. Zaten bu tarz ayrıntı bilgilerde hiç yok. Reklam bile olsa "false advertising".

Neyse izlemeyin olur biter. Konuyu uzatmaya gerek yok. Bu arada reklam yayınlamalarına karşı değilim. Tabiki yayınlayacaklar, adamlar aç mı gezsin? Kaç kişi çalışıyordur fakat videonun sağına soluna bir uyarı koysalardı iyi olurdu.
  • Eskilerden Biri kullanıcısına yanıt
    Donanım arşivi ve Bafir'i de seviyorum. Sponsorlu içerik de olsa eleştirmeyi biliyorlar. Bafir kesinlikle daha çok izlenme hak ediyor bana göre. Tam bir inceleme kanalı değil aslında ama inceleme videolarına dayanarak söyledim. Furylevell'in de izlediğim videolarını tarafsız bir şekilde yorumladığını düşünüyorum.
  • fbyekta07 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz katılıyorum
    Çoğu insan bi yerden sonra çizgisini bozuyor. Abdullah iyi gidiyor umarım böyle devam eder.
    Bafir da güzel çocuktur kendi imkanlarıyla buralara geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 25 Kasım 2019; 11:28:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blimonaromalı kullanıcısına yanıt
    Sdn'yi de Hakkı'yı da sevmem ama yorumun saçma.iyi ürünleri dağıtıp kötü ürünleri kendine mi saklamasını bekliyordun? Sen iyileri dağıtırsın kötüleri kendine bırakırsın değil mi ? :) yaş 15 mı?

• AL3lMA kullanıcısına yanıt
    o şahıs kadar görgüsüz birini görmedim
  • O yayını izlemiştim Tolga'nın yaptığı kepazelikten başka birşey değildi. Sdn zerre güvenmediğim bir portal keza dh de öyle yanlı yayıncılık istemiyorum kardeşim bir ürün var mutlaka kötü yönleride var ve sen bunları söylemeye mecbursun!

• Bence donanım arşivi'de gizli reklam yapıyor. Son zamanlarda sürekli gamepower, rampage gibi ürünleri öve öve bitiremiyor. Daha geçen bir rampage fare almak için farklı bir gruba danıştım. Bir kişi rampage'in fare, klavye ve fare pedini aldığını ve kalitelerinin iyi olmadığını söyledi. Bu gerçek kullanıcı yorumuydu. Diğerleri de rampage'e sallamıştı. Bende soğudum otomatik olarak.

Gerçi uzun kullanımda (çok da uzun değil, 1 yıl yeterli) Steelseries gibi farenin bile kauçukları ve yapışkanları akıyorsa söylenecek söz kalmamıştır. Kapitalizm bizi sömürüyor. Asıl karşı çıkmamız gereken nokta bu: Kapitalizm.
  • Shiftdelete ve HWP zaten kardeş kanallar diyebiliriz.İkisinin aynı davranışı sergilemesi şaşırtmadı.
    Technopat muhabbetine girmek bile istemiyorum,adamlara hatalarını söylerseniz veya imla hatası yaparsanız hesabı çiziyorlar.Saygıları kalmamış.
    Donanımhaber'e gelince para sevdası işte,yapıcak birşey yok.

• eh para tatlı geliyor tabi
  • Bir teknoseyir'e kanım ısınıyor, sdn'e ekibini de bir sene öncesine kadar keşfettim ve samimi gelmiyorlar.
  • Rezillikten başka bir şey değil. Leven Pekcan ve Murat Gamsız'ın değerini şimdi daha iyi anlıyoruz. Dirsek atarak susturmak nedir ya ? Çıldırmalık... Ahlaksız, haysiyetsizlik bu bence. bu kadar marka sponsor yalakası olunmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.