Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknoseyirin forum gibi bir kısmı var o da güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcetoBalsamico

Aslinda TCL ABD`de F/P olarak cok iyi TV ler satiyor ancak henuz bizim pazara girmediler. Uygun fiyat ve kaliteli panelleri var.
    İyi olana sözüm yok hocam kesinlikle. Sitemim (i)çini gazla doldurup yalan yanlış bilgilerle satış yapanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikizilirmak -- 25 Kasım 2019; 22:10:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Sdn'yi de Hakkı'yı da sevmem ama yorumun saçma.iyi ürünleri dağıtıp kötü ürünleri kendine mi saklamasını bekliyordun? Sen iyileri dağıtırsın kötüleri kendine bırakırsın değil mi ? :) yaş 15 mı?
    Videonun başında hepsini dagıtacagım diyip bazılarını kendine saklıyor, bu sadece benim degil birçok takipçinin tepkisini çekti. Neden hemen yaş muhabbeti yapıyorsun arkadaşım. Çok merak ettiysen Yaşım 27 . 😊

• make up kullanıcısına yanıt
    Güzel Kardeşim.

Allah sana da onlara da aynı akılı vermiş. Bir ürünü inceleyen adam senden daha zeki olamaz.

Eğer ki birisi ürünün sadece iyi yönlerinden bahsediyorsa ona inanma zaten bu Dünya da mükemmel bir ürün asla yoktur kusurlarıyla anlatanlara inanmayı dene sende.
  • Blimonaromalı kullanıcısına yanıt
    Bir yayıncıyı değerlendirme kriterin 15 yaşındaki çocuk kriterine benzediği için yaşını sordum.adam beleşçileri memnun etmek zorunda mı? Sen bir kanal aç bol keseden hediye dağıt

• Şu mesutç bu konunun linkini twitterdaki mesajına koyduktan sonra beni engelledi twitter 'dan. Yazık ya çok üzüldüm kendisine. Bir umudum vardı, az buçuk delikanlı sanıyordum keşke sanmaya devam etseydim.

İki eleştiriye gelemeyen, sahip olduğu koltuğun artistikliğini sana bana yapan birini hayatımızdan uzaklaştırmış olduk böylece.
    Benim anlamadığım bunlara bu ego yüklemesini kim yapıyor. Apple para verirken bunlara kutunun içinde mi gönderiyor ilave olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

Bir yayıncıyı değerlendirme kriterin 15 yaşındaki çocuk kriterine benzediği için yaşını sordum.adam beleşçileri memnun etmek zorunda mı? Sen bir kanal aç bol keseden hediye dağıt
    Değerlendirme kriterim sözünü tutma kriteridir. Hala para hediye vs için izlemeyi bıraktığımı düşünüyorsun. Asıl 15 yaş gözüyle olaya bakan sensin. Bahsettigim videoyu izlesen hak verirsin. Olaya ahlaki olarak, daha geniş perspektifte yaklaşmanı beklerdim.

• Konu ürün incelemesi ise ALP GURSOY videolarını izlemenizi tavsiye ederim, tarafsız 1 haftalık kullanımdan sonra video çekiyor.
  • EnDiViT kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ben de şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL3lMA

Tolgayi sevmem ama hakkı dan nefret ederim bu hakkı bir tek bana mi bukadar itici geliyor "Bu nedir abiiiiii ayfon apple imac airpods bla bla'
    bu ikisi de sadece 15 yaşındaki ergenleri eğlendirir.. başka da bir şeye derman olamazlar!!!
  • Böyle güzel başlık görmedim

• Teknoseyir bir tane 💯🥰

• teknoseyir için up

• Biraz geç de olsa dikkate alınmaması gereken editörlerden birisi de burada mevcut. Neden dikkate alınmaması gerektiğine dair gerekçeli yorumlarım mesajımda detaylı olarak yer alıyor.

• Buyuk siteler isi oaraya ve reklama ceviriyorlar onkarda hakli. Ancak bu yayinlar reklam icerir diye belirtilmeli. Huawei bir ara tum sitelere oarayi basip bu sekilde videolar yayinlatiyordu, bu yuzden bu siteleri elestirdik.

Youtubeda yabanci dil bilenler bu isi para icin yapmayan yayincilarda bulabiliyor. Bu kisilerin videolari daha samimi oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Polemik kullanıcısına yanıt

link patlamış

• Muco kullanıcısına yanıt

Şimdi oldu mu acaba?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136584223

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.