Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsi geçen saati bugün inceledim arayüzde kasım kasım kasılıyor.
  • Bi de volkan manav denilen bi arkadaş var. YouTube videosunda mi8 i, huawei p20 prodan kamera olarak üstün gördüğü bi video vardı. Altına yaptığım yorumları silmişti. Takipçi kitlesinin yaş ortalaması 13 civarı. Nasıl olsa inanan var. Bi de aşırı casper över. Öyle böyle değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barakus B kullanıcısına yanıt
    O arkadaşı 2017'de izlemeye başlamıştım o zamanlar iyiydi ama son 1 yıldır ben de bıraktım
    Aynen Casper aşırı övüyor

• donanım haber bu konuyu kaldırmaz
  • Faydalı bir konu olmuş.

Dirsekleme videosu zaten konuda yazan herşeyin özeti gibi duruyor. O videoyu ne kadar kaybetmeye çalışsalar da her zaman ortaya çıkacak bir şekilde. Normalde o görüntüyü veren birinin editörlük hayatı biterdi ama burası Türkiye tabii...

Teknoseyir bu piyasada en dürüst iş yapmaya çalışan(bakın çalışan diyorum) firmadır.
    Zaten videoyu adam akıllı Advertorial diyerek yayına almalarından da belli oluyor yayıncı duyarlılıkları.

HWP bir ara dikkate aldığım bir yayındı ancak SDN'den transfer ettikleri çocuk geldikten sonra ince ince reklama onlar da başladılar.Philips TV'lere Huawei'lere olan yatkınlıklarını fark etmiyor değiliz.

Şahsen ürün alırken yorumlarına bakarım dediğim bir TS var şu ara. Yabancı tarafta Dave Lee, MB2HD, kısmen iPhonedo beğendiğim kanallar... Onların ürüne rahat sahip olduklarından kolayca çatır çatır eleştirebildiklerini çok net görebiliyorum.

Bizim ülkede reklam veren aynı zamanda ürün veren firma olmak zorunda. Adamın ürününe çaktın diyelim reklamı nasıl alırsın sayfaya? Abi senin ürünü yerden yere vurduk ama anasayfaya giydirme yapalım istiyoruz dersen pek hoş bir tepki gelmez herhalde. Yurtdışında adamlar bu olayı çoktan çözdü. Notebook tanıtılan videoya amazon.com Audible sponsor oluyor mesela. O zaman da inceleme olması gerektiği gibi çıkıyor. Bizimkiler de bunu yapmayı becerebilirse o zaman adam gibi inceleme izleriz.

• barakus B kullanıcısına yanıt
    O adam çok kibirli ve şımarık. Kendisini eleştirenlere laf sokuyor. Bir iki video izledim bıraktım. İzleyicilerle laf dalaşına değil olumsuz yorumlar not edilmeli ve içeriği üeünü daha iyi nasıl sunabilirim diye çabalamak şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoseyir i tek geçerim. Levent pekcan ve murat in her ürünün i yi yanlarını da kötü yanlarını da söylemesi çok hoş. Diğer kanallar özellikle techo Asus msi cart curt ayağına ovdukce övüyor. Kötü yanlarını neredeyse hiç söylemiyor lar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Adamlar bu video ile ilgili özür diledi, üstüne çok daha iyi bilen biri ile tekrar inceleme yaptılar.

Benim görüşlerine saygı duyduğum tek sitedir teknoseyir. Aklımda da bir problem yok şükür. Yok öyle aklında sorun vardır falan filan diye kişilerin yüzüne söyleyemeyeceğin şeyleri de yazma, aklın bir tarafına girer. Bilmem anlatabildim mi?

Alıntıları Göster
    merak etme hepsinin yüzüne de söylerim ben ne yazıyorsam senettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 24 Kasım 2019; 23:53:10 >
  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    İphonedo sizin anlattıklarınızı yapıyorsa birkaçtane ss gösterebilirmisiniz bize

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

SDN =
    Avea çekmiyor diyecekti sağdaki eleman ama dirsek gelince öyle bir çevirdi ki, ronaldinho izlese ben böyle top çeviremem diye alkışlar.
    Bu video muhtemelen bant yayın.

Madem böyle yalakalık üzerine bir video çekilecek önceden konuşun ve ne söyleyeceğiniz üzerine anlaşın.O bölümü kesebilirlerdi ya da kamera genel çekim değil de Tolga'nın veya yanındaki adamın yüzüne zoom yapabilirdi.

Yani bile bile rezil etmişler kendilerini.

• 10 numara konu açmışsın helal olsun uğraşmış incelemişsin. inceleme öyle değil böyle olur işte.
  • Daha kötüsü canlı yayında oldu bu olay.
    Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Dijital Yayıncılık Dönemi - 5 Çayı #59 - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/dijital-yayincilik-donemi-5-cayi-59-66631
    Mesela hala kendi sitelerinde var altta yorumları da var ama kendi kanalında o canlı yayından sonraki kayıt'ı silmişler.

5 çayı dijital yayıncılık #59 diye aratıp
    Dailymotion
    Dijital Yayıncılık Dönemi - 5 Çayı #59 - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x3ita9s

buradan 23:50'e alıp izleyebilirsiniz. Zaten bu olay canlı yayın değilde editlenen önceden çekilmiş bir video olsaydı bu mevzu hiç olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 25 Kasım 2019; 0:16:12 >

• Hawainin akilli saati yoktur gerizekali saati var Galaxy Watch Apple rakibi degildir.Mi band rakibidir gidipte 1000 kusur liralar vermeyin su cope isletim sistemi bile yok uzerinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

aklima direk bu film geldi
  • Canlı yayında oldu diye biliyorum hatta arkadaki ekranda anlık olarak gelen twitleri okuyorlar.
    Bu formatın adıda "5 çayı" olarak geçiyor sdn'de.

Sdn'de inceleme adı altında ürün tanıtımı yapıyorlar aslında, en güvenilmeyecek teknoloji kanalı
  • Birisi ilk mesajda geçen Amazon faciasıni özet geçebilir mi?

• Şuan tam da Mesut çeviğin gelip sizlere vitaminsiz demesinin vakti değil mi? :)

Bu kanalları bu hale getirenler kimler arkadaşlar sorarım size.

Amazon olayında Dh'nin ne yaptığını unuttunuzmu. Olayı müthiş bir şekilde dramatize ettiler.

Vergi kaçırıyormuşuz, dolandırmışız, insanlar bize düşman, para kazanmıyoruz gibi laflarla acındırma yaptılar.

Saçmalayan üyeler çok oldu hemde fazlasıyla ama aptal yerine konduğunu düşünüp adam akıllı konuşan bir çok üye vardı. Ne yaptılar? BANLADILAR. Biride bendim.

Fake hesap açmanın yasak olduğu forumda dh'nin içinden birisi fake bir hesap ile bu olayın aydınlatılmasını bekleyen kişileri hakarete varana kadar kışkırttı ve konuşan üyelerin banlanmasını sağladı. Hakaret etmeyenler dahi banlandı. Bir gecede üyelik koşullarına madde eklediler. En komik olanıda Mesut Çevik çıkıp bu olayın aydınlatılmasını isteyen herkese vitaminsiz dedi. Kendisi zaten epey kibirli biri.

Şimdi diyeceksiniz ki o zaman niye buradasın. Çünkü işimi görüyorum, addd bblook kullanıyorum ve kazandırmıyorum. Bu şekilde de devam eder. Adddblock kullanmak yasaksa buyursun tekrar banlasınlar.

• Görünen o ki bu inceleme videoları üreticilerin kontrolüne geçti ve müşteriyi yönlendirmek için para saçıyorlar.
    Eskiden bu kadar çok değildi ama şu an bütün inceleme kanallarını satın almışlar resmen.

Alacağınız ürünleri kendiniz inceleyip öyle fikir sahibi olun.
    Bunlar boş.

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    belli bir kullanıcı kitlesine yazmış adamlar

cahiller ölsün
  • Mesut'un yaptığı şeyin bir inceleme olmadığı zaten videonun kendisinden belli. Yorum olarak yahu şunlar şunlar var dediniz geçtiniz neyi nasıl yaptığını anlatmadınız gibi bir yorumda bırakmıştım zaten.

Neyse. Teknoseyiri boşuna izlemiyoruz... Adamlar en azından vatandaşın cebinde ki uç kuruşu kendi paralarıymış gibi düşünüyorlar. Bazılarıda o üç kuruşların peşinde işte.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.