Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amazon ürün paylaşım konusundaki linklere otomatik olarak donanımhaberin referans kodu ekleniyordu sizin haberiniz olmadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar editörlüğü değil,ahlaksızlığı meslek edinmişler.
    Geçen sene bana Sony Xa1plus isimli telefonu aldırdılar.Telefonda kullanılan mediatek işlemcinin sorunsuz çalıştığını bunun Sony sayesinde olduğu yalanını empoze ettiler.Telefonda bu işlemciden sebeb tedavisi mümkün olmayan absürt hatalar var.Normalde bu sabıkalı işlemcinin kullanıldığı hiçbir cihazı almam ama bu yalancıların incelemeleri yüzünden satın aldım.Dediğim gibi ahlaksızlık meslekleri olmuş,bunlardan herşey beklenir.Ama tilki 1 kere s...... bir daha yapamazsın.

• Adamlar para kazanmak istiyor. Parayı basan markayı ölümüne savunurlar tabi 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • niye şaşırıyorsunuz anlamıyorum. bu adamlar babasının hayrına mı video çekecek, nerden bu değirmenin suyu? elbette gizli/açık reklam yapacaklar.

ayrıca teknoloji yayıncılarının yemini mi var ki hep doğruyu, en doğruyu söyleyecekler? adamlar altı üstü youtuber/internet sitesi sahibi, burda ergen nesil adamlardan dürüstlük, aalet temsilciliği beklentisinde.

incelemelerini izlersiniz, kendi aklınızca değerlendirir birşey alırsınız. kimse videolarda zorla bir marka savundu diye birşey almaz, bu çok net. mesela levent pekcan övülmüş ama bence bu adam da taraflı. mesela apple atom parçalayan telefon yapsa levent beğenmez, kaale almaz. ama kendi samsung note kullanıyor diye saatlik note incelemesi yapar. işte bu kadar tarafsızdır levent pekcan.

yeni nesilde teste alışkanlıktan dolayı muhakeme sıkıntısı var, birçok kaynağı takip edip doğruyu bulamıyorlar... bu gelişmedikçe birşey değişmez...

son olarak tüm teknoloji yayıncıları öyle süper eğitimli, donanımlı falan değiller ki olmaları da gerekmiyor. dolayısıyla dediklerini de onları da çok büyütmeyin, dinleyin geçin.

• Webtekno nasıl taraflımı sizce. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

yine yakın zamanda evofone'un el altından para dağıtmasından sonra birden yayıncılar 400 dolarlık telefonların 5000 tl ye satılmasının normal olduğunu anlatmıştı. bkz.(hwp)
    Doğrudur hwp ayriyeten kalitesiz bir kanal zaten
  • az aboneli teknoloji kanallarını takip edin zira bu kanallar daha çok son kullanıcı deneyimine dayanıyor.
  • bu konu uçar.
  • Bende bunlar yüzünden senelerce g4 g5 ile uğraştım şöyle telefon böyle telefon bir aldık ya çatlıyor ya ekranında iz kalıyor ikisinde aynı idi ha yada çekmiyordu tarafsız 8larak sadece benim gözümde bir iki tane kaldı başka kal adı...

• Yok ki 1 tane babayiğit "REKLAMDIR." yazabilsin. Hepsi şark kurnazı kıvamında insanlar.
  • Yazıklar olsun paranın satın alamayacağı bir şey yok işte

• Herzaman diyorum insanları aldatmaya kandırmaya yönelik hareket eden kişi veya topluluk her ne varsa (küfür veya hakaret yok) ALLAH BELALARINI VERSİN. Çoluk çocuklarından çıksın. Sevdikleri önemsedikleri herkes kamyon lastiklerine dolansın. İnançlı müslüman hak yemeyen toplumuz ya hammmm.....
  • Çok güzel bir konu olmuş. Eline sağlık. Geçen arkadaşlarla konuşuyorduk herkes işine geleni söylüyor diye. Demek ki bunun farkında olan bi tek bizler değilmişiz.

• Tandığım en eski sahtekar teknoloji medya kuruluşu CHIP ve Hakkı Altan (Shiftdelete.net).

Olumsuz yorumları yayınlamama, çöp donanımlara yüksek puan verme hepsini yaptılar. Bu bahsettiğim 15 yıl öncesinden beri böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Mayıs 2023; 23:3:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi sahtekar, yalancı ama Hakkı Alkan gerçekten çok itici lan.

Bu arada konu çok iyi. Çok önemli bir noktaya el atılmış tebrik ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: superposition

niye şaşırıyorsunuz anlamıyorum. bu adamlar babasının hayrına mı video çekecek, nerden bu değirmenin suyu? elbette gizli/açık reklam yapacaklar.

ayrıca teknoloji yayıncılarının yemini mi var ki hep doğruyu, en doğruyu söyleyecekler? adamlar altı üstü youtuber/internet sitesi sahibi, burda ergen nesil adamlardan dürüstlük, aalet temsilciliği beklentisinde.

incelemelerini izlersiniz, kendi aklınızca değerlendirir birşey alırsınız. kimse videolarda zorla bir marka savundu diye birşey almaz, bu çok net. mesela levent pekcan övülmüş ama bence bu adam da taraflı. mesela apple atom parçalayan telefon yapsa levent beğenmez, kaale almaz. ama kendi samsung note kullanıyor diye saatlik note incelemesi yapar. işte bu kadar tarafsızdır levent pekcan.

yeni nesilde teste alışkanlıktan dolayı muhakeme sıkıntısı var, birçok kaynağı takip edip doğruyu bulamıyorlar... bu gelişmedikçe birşey değişmez...

son olarak tüm teknoloji yayıncıları öyle süper eğitimli, donanımlı falan değiller ki olmaları da gerekmiyor. dolayısıyla dediklerini de onları da çok büyütmeyin, dinleyin geçin.
    LP mi taraflı.

Apple gibi müşterisini düdükleyen bir firmayı sadece fanboyları sever.

Apple gelmiş geçmiş en çöp markalardan birisidir.

• Basın denilen şey emek ister hocam. Kamera karşısına geçip bıdı bıdı konuşmak değildir. Donanımhaber, Shiftdelete, HWP bunlar basın falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MisterX06

Bu mesaj silindi.
    Bi iktidar değil.Memleketin her tarafı zübük kaynıyor.Sosyal medyadan ölümüne linç yemeliler.Bakkala dahi gidecek yüzleri olmayana dek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 24 Kasım 2019; 20:34:37 >
  • Tolga hep susturur yanındakileri, bence bazı kişilerin sdn'den ayrılma durumları bundan kaynaklanıyor. Hep ben daha iyi biliyorum havasında bana göre. Başkaları bilgisini paylaşırken Tolga hep ağzına tıkıyor kimse doğru dürüst konuşamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.