Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur.k

Yav bırakın tatava yapmayı. Adamlar mis gibi içerik hazırlıyor. Herşeye eleştiri yapın anca klavye başında ötüp durun.

Bi kendinize bakın ne yaptınız bugüne kadar eleştiri yapma haricinde?
    şu klişe saçmalığı yaza yaza bitiremediniz. tanımadığınız insanlara hitaben şu mesajı yazmak nasıl bir mantıksızlık manifestosudur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel medyanın hali ortadayken, tech medyanın da para uğruna maymuna dönmesine şaşırmamak lazım. Adamlar emek harcıyor tamam güzel de izleyip kanan masum köylüye yazık değil mi para kazanacağım diye ürünü şişirmek? O yüzden bu videoları izleyip karar vermemek lazım, mümkünse yabancı forumlara göz atın veya google aramaya "ürün adı şikayet" yazın ve okuyun gerçek kullanıcı yorumlarını...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoseyir'in reklam icerigini editore degil de sunucuya sundurmasi cok cool olmus yalniz.

editor dedigin agir olacak biraz, 20 liralik zimbirti icin ekranda takla atmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

AdBlock tarzı uygulamalarla adamların reklam gelirlerini yok edin, sonra gelin burada neymiş de şirketlerin reklamlarını yapıyorlarmış. Sonuna kadar haklılar. Adamlar hep başka bir yerde akşama kadar amelelik yapıp bir de sizlere içerik mi hazırlayacaklar. Adamların işleri bu, siz ise reklam gelirlerini yok ediyorsunuz AdBlock tarzı uygulamalarla, ki cebinizden para almıyorlar reklam için, buna rağmen kullanıyorsunuz yok neymiş de sayfayı kaplıyormuş reklamlar, mobil neti yiyormuş, blah blah, adamlar diğer şirketlerden para kazanıyor, siz de gelmişsiniz ürün reklamları yapıyorlar. Yaparlar kardeşim, adamların hakkıdır sonuna kadar.
    Abartın çok güzel, destekleyin reklamları. Reklamda sıkıntı yok. Burada hile var, kandırmaca var. Kemal Sunal'ın 100 numaralı adam filmini izleyin sonra gelin konuşalım. Atıp tutmayın. Hem adblock ile öyle sandığınız kadar yüksek mebla yok olmuyor.

Bir de şöyle düşünün; sitenin her tarafından reklam fışkırıyor ve siz yanlışlıkla tıklıyorsunuz. Reklam sitesinden hemen çıktığınız için aslında burada reklamverenleri, reklam yayımlayan site kandırmış oluyor. Yanlış tıklatma yoluyla sahte ziyaretçi göndermiş oluyor. Bu durumda reklam yayımlayanlar sahtekâr durumuna düşüyor.

• Arkadaşlar öncesini bilmem ama DH ve HWP nin videolarının başında ücretli tanıtım gibi bir ibre bulunmakta bence haksızlık yapıyorsunuz. Teknoseyir dışında diğerlerinde ise bu ibare yok. Açık konuşmak gerekirse teknoseyir dışında hepsi boş kanallar ama yinede bu olayı dile getirmek istedim.

• Çok doğru bir konuyu dile getirmişsiniz tebrikler.Bunun böyle olduğunu çoğunluk biliyor ama dillendirilmesi ve gündem yapılması çok önemli.Bu tarz videolara tanıtım veya reklamdır yazılması gerekli.Gerçi o zaman da reklam yazmayan videoları kalmayacaktır.İnsanların güveni suistimal edilmemeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef bu teknoloji kanallarının hepsi bunu yapıyor arkadaşlar. Ama dediğiniz gibi sdn, dh ve webtekno bunun resmen cıvkını çıkardı alenen reklam yapıyorlar. Bu yüzden teknoloji kanallarını izlemiyorum. YouTube Vanced ile de reklam geliri kazandirmiyorum bunlara. Telefon falan alacağım zaman ilk önce epey gibi sitelerden özellik kıyaslaması yapıyor, sonra etrafımda kullanan varsa onun yorumuna basvuruyorum yoksa yabancı siteler veya forumlarda kullanıcı yorumlarına bakıp karar veriyorum. Aksi halde bunların sözüne itibar etsek parayı çöpe atarız resmen

• interior designer kullanıcısına yanıt
    Bayram namazını kılarken kendini çekip youtube'a ekleyecek kadar din tüccarı şahsın ve onun dirsekçi elemanının videolarını izleyip medet ummak saçmalığın daniskası

• 6 yıldır "teknoloji" başlığı altında video çekiyorum youtube'de.Yıllardır Abartılı kapak fotoğrafları,abartılı başlıklar,incelediğim ürünleri gereksiz abartmadığımdan fame olacak kıvama gelmedim.Bir marka size bir inceleme ürünü verir ise işte beni öv felan demiyor sanılanın aksine.Sadece al incele diyor.genelde iki hafta ürün sende kalır.
    fakat youtube'de gördüğümüz üzere (malum kanal);herşeye ooo,efsane! gibi abartı tepkiler vererek hem izlenme,hem para hemde bu konu hakkında bilgili olmayan gişileri tav etmeyi başarıyorlar.Garip olan bir diğer konu:Son zamanda duyduğuma göre markalar böyle yapan kişilerde test ürünlerini geri istemiyormuş.Bu kişilerde bunu çekiliş videosuna kullanıyorlar..
    Bence burda asıl suçlu olan kişiler izleyiciler.Sebep şudur ki araştırmaktan uzak,izlediği bir video ile yetinmeyi göze alacak kadar üşengeç.Ki içeriğin doğru olup olmadığı belli değil.

• Tek birşey söylemek istiyorum;

İzleyecekseniz sadece Teknoseyir izleyin ve adamlara güvenin. Onun haricinde olan kanallarda kendisine teknoloji editörü diyip video çeken insanlardan çok daha fazlasını biliyorsunuz buna inanın.
  • dhnin videoda da ücreti tanıtım içerir yazıyor
  • Şaka mısınız siz

• Bu başlık dürüst ve araştırmacı insanlar iyi ki hala var dedirtti.

• Bir şey dese de dirseği kafasına geçirsem gibi bakarken iyi hadi topladı dercesine pcye dönüyor.

İncelemeleri hep "söylemek gerekirse, baktığınız zaman, rahatlıkla söyleyebilirim" gibi sabit cümlelerle dönen adamlar bunlar .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji kanallarını takip edenler zaten bu durumu biliyor ve farkında. Olağan bir durum ve alıştık buna. Kullanıcı yorumu olmadan herhangi bir kanalın iyi demesi zaten her zaman yanıltıcı bence. Bir ara Huawei P30'u yine herkese dağıttı ve herkes reklamını yaptı. Kendi kişisel hesaplarında bile etiketlediler sürekli.

• Bu her bulduğunu övme huyu en çok Erdi Özüağ’da var. Erdi’nin eline ne versen pazarlamacı gibi pazarlıyor. Editör değil pazarlamacı, teknolojiden de anladığını sanmıyorum, yabancı basın sayesinde burada ekmek yiyor.

• Olsun zaten para yok alamıyoz. Paramız olmadığı için kandırılamıyoruz bile alüminyum.

• PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    İt hakaret kelimesi mi oluyor?

• Şuan Teknoseyir harici hepsi reklamcı.Erdi Özüağ da bozdu kendini,her incelemesinde sanki kendi markasıymış gibi övüyor cihazı.Shiftdelete'e girmiyorum bile hepsi birbirinden itici.Zaten şuan hepsi "youtuber" olma derdinde.
  • Amazon faciası nedir açıklayacak biri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.