Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknoloji basınına neden güvenilmeyeceğini teknoloji basınından öğrenmiş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AdBlock tarzı uygulamalarla adamların reklam gelirlerini yok edin, sonra gelin burada neymiş de şirketlerin reklamlarını yapıyorlarmış. Sonuna kadar haklılar. Adamlar hep başka bir yerde akşama kadar amelelik yapıp bir de sizlere içerik mi hazırlayacaklar. Adamların işleri bu, siz ise reklam gelirlerini yok ediyorsunuz AdBlock tarzı uygulamalarla, ki cebinizden para almıyorlar reklam için, buna rağmen kullanıyorsunuz yok neymiş de sayfayı kaplıyormuş reklamlar, mobil neti yiyormuş, blah blah, adamlar diğer şirketlerden para kazanıyor, siz de gelmişsiniz ürün reklamları yapıyorlar. Yaparlar kardeşim, adamların hakkıdır sonuna kadar.
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Reklam yapmasında problem yok da altına reklam diye belirtse keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Sayfadaki en güzel yorum🤣

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

SDN =
    Avea çekmiyor diyecekti sağdaki eleman ama dirsek gelince öyle bir çevirdi ki, ronaldinho izlese ben böyle top çeviremem diye alkışlar.
    Bu ne laaaa, sanki canlı yayın çekiyorlar madem böyle yaşandı tekrar çek videoyu. :) Resmen rezillik. :) Ahaahahahah.

• shiftdelete.net 'in bu listede olması komik.

Diğerleri arada sırada belki gerçek içerik yapıyordur.

shiftdelete.net uzun zamandır günahını dahi ücretsiz satmaz.
    Hakkı Alkan mıdır nedir sahibinin son bir kaç yılda girdiği tripler, üslübundaki değişim vs mide bulandırıyor.
    Uzun zaman önce takip etmeyi bıraktım.

Birilerinin Shiftdelete.net ten medet umduğu videolarını takip ettiğini görünce sinirleniyorum.
  • Daimon88 kullanıcısına yanıt
    Adblock olduğunu bile bile bu işi yapmıyorlar mı? Ya da kendileri kullanmıyor mu sanıyoraunuz?

Bahsedilen kanalların hepsi clickbait video başlığı ile youtube’dan çuvalla para götürüyorlar. Gucci givenchi burbery marka kazak giyip video çeken adamlar bunlar.

Iphonedo’dan ötesi yalan youtube aleminde.

• Teknoloji kanallarına yoğurt süt alakasız işler ve ürünler sponsor olmadıkça reklam vermedikçe bu mümkün değil hangisine giydirsen hepsi potansiyel müşteri bağımsız olmadıkça zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf_Ozkan

Teknoseyir adamdır .
    gideyim de bi plus alayım, değerini bilmek lazım

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Hocam o canlı yayındı, o yüzden dönüşü yok :)

• n11 gibi yerlerdeki yorumlara bakmak en güzeli ,diğer türlü her yerde fake kişiler maddi sebepler nedeniyle atıp tutuyor ,üstelik bu olay sadece övgü olmuyor ,bazen rakipler kasten karalamak için yapıyorlar

bu forumda dahi çok var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisiflamingo

Hocam o canlı yayındı, o yüzden dönüşü yok :)
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler ben bu tarz programların önceden hazırlanıyor diye biliyordum demek içlerinde canlıları da varmış şimdi anlaşıldı neden bu olayın gözlerden kaçamadığı. Canlı olmasa yeniden çekilirdi bu da zaten bende bir şeyler sezmiştim ama aklıma canlı olması gelmedi bilgilendirme için teşekkürler. :)
  • yahu bu heriflerin gelir kapısının adsense reklamları olduğunu düşünen adam zaten olayı bilmiyor. YouTube reklamlarından onlara gidecek para üç kuruş birşeydir, kimse adblock kullanmasa bile.

bu adamlar paraları sponsorluk ile kazanıyor. yoksa o Enes batur filminde söylenilenlere kanmayın. filme bakarsan çocuk 30-40k aboneye asgari ücret kadar aylık almaya başlıyor ki bu tamamen yalan.

uzun lafın kısası, sizin adblock kullanıyor olmanızın hiçbir önemi yok. adam her türlü sponsorluk ile para kazanır. reklam ajansları var, onlarla anlaşıyorlar. ajans bunlara ofis veriyor ve Türk şirketlerinden bunlara reklam ayarlıyor. bunlar da video içine reklam görmüyorlar (doğrudan ya da subliminal fark etmez)

• Huawei pişmanlıktir. Daha önce akıllı saatini aldım Türkiye ve yurtdışında garanti uğruna yapmadığım mücadele kalmadi. Saat durup dururken dönüyordu ve şarj birine kadar aç kapa yapılmıyordu. En son küfürü bastım paramı haram ettim

• bence çok da kızacak bir konu yok.
    1- adamlar taş mı yesinler.
    teknoseyir abonelik sistemi yaptı 1000 kişi abone oldu sadece.
    kdv ve gelir vergisini düşünce geriye 10 bin tl kalıyor.
    10 bin liraya 5-6 teknik adam çalıştırmak mümkün değil. mecburen reklam alacaklar.
    mikrofonu kamerası falan derken çok ucuz bir iş değil bu

bu maddi durumun getirisi ile firmaların istediklerini yapmak zorunda kalıyorlar.
    firma reklam gibi durmasın derse itiraz edecek mali güçleri yok.
    elbette bende reklamsa reklam yazılmasını isterim ama çok da suç bulamıyorum.

fakat teknoloji yayını yapanların da bu konuyu sonlandırmak için adım atmaları gerekiyor.
    teknoseyir gibi abonelik sistemleri getirmeleri gerekiyor. hatta belki ortak destek platformu kurulması gerekiyor.
    yoksa bir süre sonra şu an ki ulusal basının durumuna düşecekler. teknoseyir de sözcü gibi kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

SDN =
    Avea çekmiyor diyecekti sağdaki eleman ama dirsek gelince öyle bir çevirdi ki, ronaldinho izlese ben böyle top çeviremem diye alkışlar.
    Yazıklar olsun

• orcnd kullanıcısına yanıt
    =

çalıyor ama çalışıyor

açlıktan ölsünler diyen yok. reklama reklam yazsınlar diyoruz.

• Yav bırakın tatava yapmayı. Adamlar mis gibi içerik hazırlıyor. Herşeye eleştiri yapın anca klavye başında ötüp durun.

Bi kendinize bakın ne yaptınız bugüne kadar eleştiri yapma haricinde?

• Listeye Tamindir ve Webteknoyu da ekleyin.
    Ama hiçbiri bu Hakkı Alkanın eline su dökemez...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.