Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sdn zaten artık bilen biliyor teknoloji değil reklam sitesi parayı veren düdüğü çalıyor, DH özellikle Mesut Çevik artık editörlükten uzak tam zamanlı influencer ürünler yollansın ortadan konuşayım beni yurt dışına götürsünler ürünleri yollasınlar mantığı zaten artık inkar da etmiyor, Technopat pek sıkı takip etmiyorum yorum yapamayacağım fakat bence en kurnazları hwp işlerine gelen videolara sponsorlu diyip işlerine gelmeyene( özellikle son zamanlarda philips, huawei, xiomi) reklam yazmadan gizliden reklamı verip geçiyorlar, şirket bazında parada anlaşamadıkları firmalara da (bkz. samsung ve apple) b*k atıp her fırsatta kötüleyip vay efendim şu kadar kötü vay efendim bu kadar berbat diyolar, tamam kötü yanları var hepimiz biliyoruz da sizin kötüleme nedeniniz onlar değil para bunu herkes biliyor.
  • geçenlerde teknobiyotik midir nedir, her ne haltsa, onun bi yalanına inanıp bi ürün aldım.
    bu olay aklıma geldikçe ne yaptığımı tahmin edebiliyorsunuzdur.

bi de videoya yorum yazdım, bir savunuyorlar markayı aman allahım.. suç benimmiş.

bakın şimdi yine aklıma geldi..
  • Ben shiftdelete deki bir incelemeyle ürün aldığımı hatırlamıyorum. Bir tek teknoseyir deki incelemeleri yorumları dikkate alıyorum.Donanimhaber de benim için forum alışkanlıktan geliyorum .
  • teknobiyotik zaten bi satış sitesi. yani onların youtube kanalına bakıp "aa güzel ürünmüş alayım" demek zaten mantıksız. adam kendi sattığı ürünü kanalda övüyor. yine bunda sorun yok. sorun tarafsız olduğunu iddaa eden teknoloji basını.
  • teknoseyir adamdır yazanlara şu videoyu tekrar atmak istiyorum

teknoseyir aralarında en son izleyeceğim kanaldır bunun gibi diğer videolarda da bilginiz olan bir şey hakkında izlerseniz benzer şeyler yaptıkları açıktı, gerçi yıllardır bu sebepten izlemiyorum. teknoseyire inananın aklında sorun vardır. adamlar bilmediği şeyleri biliyormuş gibi konuşup olmayan bir şeyi %100 yalan olan bir şeyi söyleyebiliyor. markalara kötü gidebilmesi doğru söyledikleri anlamına gelmiyor videoda görüldüğü üzere.

hepsi leş bence donanımhaber de dahil.

• hakkı ve mesut abinize para verin sizin bile reklamınızı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

SDN =
    Avea çekmiyor diyecekti sağdaki eleman ama dirsek gelince öyle bir çevirdi ki, ronaldinho izlese ben böyle top çeviremem diye alkışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 23 Kasım 2019; 14:27:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

SDN =
    Avea çekmiyor diyecekti sağdaki eleman ama dirsek gelince öyle bir çevirdi ki, ronaldinho izlese ben böyle top çeviremem diye alkışlar.
    Bunu ilk defa görüyorum. Bugün de başkalarının yerine utandık.

• Guest Account kullanıcısına yanıt
    Aynen onlarda bir evofone "hayranlığı" var sormayın gitsin.

• Daha ne oldukları bilmiyorsanız size haktır. YouTube açıp alacağınız telefonun ya da her neyse onun incelemesine bakıyorsanız adamların ondan para kazanmak için oraya koyduğunu bilmeniz lazım.

Ben giderim mağazadan bakarım ederim. Sonrasına az çok kullanıcı yorumlarına bakarım. Alır geçer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koyun güder gibi adam güdüyolar işte..

sorsan teknoloji derler, bu tiplerin teknolojiye bir katkısı falanda yok, profesyonel müşteriler işte..
  • Bir cihaz almak istiyorum diyelim öncelikle dh teknoseyir technopat bunları incelemeleri var mı bakarım.

Dh i incelemesini şöyle yarım yamalak izlerim. Erdi Özüağ varsa biraz daha dikkatli izlemekte faydalı olduğunu düşünürüm daha sonra sağlam kafayla tekrar izleyebilirim.

technopat incelemesini Ali Güngör ve Recep Baltaş (itici olduğuna katılıyorum ama işi bilen bir kişi hakkını vermemiz lazım) varsa dikkatlice başka bir işe konsantre olmadan izliyorum. Faydalı yorumlar oluyor.

Teknoseyir e gelince incelemede murat gamsız varsa çok dikkatli izlemem gerekiyor. Zira ürün sanki oturma odamda duruyor ve iki haftadır kullanıyormuşum gibi tecrübe kazandırıyor. Hele bir de incelemeye Levent Pekcan katıldıysa tamamdır voltran oluşuyor. Adam sorulmayanı soruyor kimsenin bakmadığı açıdan bakıyor. Bir şeyi neden sevmediğini söyleyemezsin bazen her şey çok iyidir ama bir şey gözüne batar işte LP sana bunun ne olduğunu söyler. Bazen ansiklopedik bilgi verir bakmadığın yerlere bakmanı sağlar. Size şöyle söyleyim bu adamın yaptığını size babanız yapmaz. Böyle bir hayat tecrübesini kimseden bedavaya alamazsınız. Allah teknoseyirin yolunu açık etsin diyelim ve geçelim SDN'ye

İşte en önemli burası SDN çünkü burası cihazı alıp almayacağıma kesin karar verdiriyor. Cihazı öve öve anlatıyorlarsa bir de tanıtımda hakkı ve tolga bey varsa o cihaz yukarıdaki kanallar beğensin beğenmesin hiç fark etmez direk eliyorum. Şimdiye kadar bunun çok faydasını gördüm. Örnek vermem gerekirse milletin elinde patlayan bir cep telefonu markası bu arkadaşlar ve bazı manken tayfası tarafından baya gündemde tutulmuştu. Alma arifesindeyken lansmanda bu arkadaşları ve bir kaç manken bozuntusunu sahnede görünce almaktan vazgeçmiştim. Ne kadar iyi yaptığımı ileriki dönemlerde anladım. SDN nin bu yüzden "hakkı"nı yiyemem ben izliyorum açıkcası. Belki bu da adamların iş modelidir. Ne diyelim. Kendileri oyunu kuralına göre oynuyorlar.

• Bastan asagi berbat karakterler.

Saksakcilik zirve yapmis.Bu goruntu muhtemel canli yayindadir.

Yalnizca sadece tel.ureticilerini guzellemiyorlar.Araba veriyorlardi bir ara bu karakterlere.Sanirsiniz uzay mekigi.

• Sdn ve Donanımhaber’in paraya düşkünlüğü aşikar zaten. Hakkı Alkan’a ayrıca gıcık oluyorum, görgüsüz biri. Abi Apple yaa, abi iphone yaa, abi adamlar yapmış ya diye kutu açılışı yapıyor. 🤮

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 23 Kasım 2019; 16:39:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil fe bu sdn hakkı ne kadar yapmacık itici bir heriftir ya olur olmadık videolarda çıkıyor direkt kapatıyorum videoyu
    teknoseyir en azından dsha seviyeli murat gamsız bana samimi geliyor çesut mevik de az anasının gözü değil haaa
    iyi dedikodu yaptık hadi bakalım

• Hakkı dan sonra Mesut favorim

https://m.donanimhaber.com/19000lik-iPhone-6-ve-iPhone-6-RTERDOGAN-Edition-inceleme-videosu--75131

Bu gevşeğin 19 Mayıs ı anmadan eline verdikleri altın kaplama tayyip edition u incelerken yüzündeki ifadeye dikkatli bakın

• Ayıptır söylemesi siz haberleri türkçe mi takip ediyorsunuz beyler...??

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Işini hakkıyla yapan Türk teknoloji kanalı olarak sadece Teknoseyir i takip ediyorum. İşlerine ve kendilerine olan saygıları ve ahlaklı iş anlayışı ile iş yapıyorlar ve hakettikleri yerde değiller. Ama onlarda para alıp inceleme diye kakalasalar en iyisi olurlardı. İnsanları anlamak mümkün değil, takip etmeyin arkadaşım sizi aptal yerine koyan insanları. Asla izlemiyorum bu saydığınız kanalları çünkü yapılan şey ahlaksızlık. Normal karşılanması ise ülkenin durumunu özetliyor.

• Tek izlediğim unboxing videoları. Diğerlerini izlemem sizde izlemeyin beyninizi yıkarlar.
  • Ürün alacaksam dh forum konusunu araştırırım kullacıların tüm yorumlarınu okurum. Aklımda soru varsa sorarım.

Ürün kutu açılış videolarını izlerim

Sitelerde olumlu olumsuz görüşleri incelerim.

Teknoloji kanallarının sadece kutu açılışına bakarım kutuda ne var ne yok nasıl görünüyor diye.

Önüne gelen kanal açıp editörcülük yapıyor. Editör adam ingilizce bilmeli ve sürekli teknoloji gündemi takip etmelidir. Marka bağımlısı olmamalı. Çok okumalı. En az 1000-1500 kelime bağımsız haftalık blog yazmalı.

Geçen MÇ anasayfa haberlerinde trendyol mu hepsiburada ne konu açıp 3 cümle kopyala yapıştır yazıp gitmiş. Böyle adamlar gözümde editor değildir. Akşama hepimizi eleştiren bir video hazırlar kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 23 Kasım 2019; 17:50:14 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.