Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya abi hadi bunlar meslek edinmiş reklam yapıyorlar. Biz kullanıcılarda kullandığımız ürünü gereksiz övüyor şöyle iyi böyle süper diye gereksiz şişiriyoruz hemen hemen hepimiz kullandığımız elektronik ürünlerin fanboyluğunu yapıyoruz bence toplum olarak tedavi olmamız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 25 Kasım 2019; 3:36:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden Teknoseyir incelemelerini daha fazla önemsediğimi bir kez daha teyit etmiş oldum.

Adamsın Teknoseyir. Levent abi ve Murat seviyoruz sizi.
  • Araba incelemesi yapan bir kanal şunu demişti unutmuyorum. Test için verilen araçlarda olumsuz yorum yapınca bir dahakine test aracı göndermiyorlar. Teknoseyire helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xdian -- 23 Kasım 2019; 6:50:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bir kaç gün önce Mesut, Enes'le reklamlarda oynarım/oynamam, reklam yazmalı/yazmamalı gibi bir şeylerden bahsediyordu. Bunları suya mı yazıyorlar?
  • Geçen bende bir tanitima denggeldim sivi sogutucu corsair yeni custom sogutma kitine. Ama nasil ballandira ballandira anlatiyor hatta bu klasmanda ün yapmis markayi kotuluyor.
    Neyse baktim guzel bir arastirma yapam dedim rakam hakkinda firma ile gorustum sadece işlemci blok ve parcalar 5000 bin ve 750 tl takma parasi istedi. Hep ayni terenene bunlarin yaptiklari. Yani ürunü alipta incelemiyor firma gonderiyor ama cihazin hep iyi yanlarini kotu yani hic yok mu cihazin arkadas rezillik ötesi

Yaklasik 20 seneden beri teknoliji ile uğraşirim yani burdaki yayin yapanlarin coğundan eskiyimdir.
    Teknoseyir tek anlaminda tarafsiz iyisi ve kötüsü ile bahsediyorlar.
    Hatta ennson wiewsonic xg2730 monitor aldim onlarin tanitimiyla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 23 Kasım 2019; 9:2:35 >
  • AL3lMA kullanıcısına yanıt
    Malum parti yandaşı olduğunu öğrendiğimden beri kendisini takip etmiyorum..kemal kılıçdaroğlu için CHP Genel Müdürü dediğinden beri benim için yok hükmündedir kendisi..

• Teknoseyirin sosyal tarafı da iyi, blokladığın kişiyi bir daha görmüyorsun, o da seni göremiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumlar niye var şimdi anladınız mı

• Yıllardır seviyesini koruyan ender bir site teknoseyir. Beyaz audili şahsın tavırları o kadar yapmacık ve samimiyetten uzak. Bazen mesut çeviğin tavırlarını Beyaz audili şahsa hakkıya benzetmiyor değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omurgasızlar

• Coook guzel bir konuya deginmissin kardesim. Bir cogu sahte gercekten. Herkes paraya bakar olmus . Ben inceleme vidyolarini genelde gavur kanallarindan takip ederek almaktan yanayim. Paraya cok tapmiyorlar. Webtekno da bu konuda samimi geliyor bana sizce oyle degilmi ? Herifler elestiriyor bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

SDN =
    Avea çekmiyor diyecekti sağdaki eleman ama dirsek gelince öyle bir çevirdi ki, ronaldinho izlese ben böyle top çeviremem diye alkışlar.
    Bu nasil bir rezilliktir 😂 allahtan sadece teknoseyir takip ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Herşey iyi güzelde "advertorial" ne demek? O köşeye "Tanıtımdır" yada "Reklamdır" yazamadıktan sonra boş.
    Ülkemiz ingiltere - abd değil herkes ingilizce bilmiyor, her teknolojik ürün alanda ingilizce bilmiyor.
    Öyleyse neden nickin İngilizce ?

• Şerefiyle namusuyla ahlakıyla iş yapan insanlar. Murat Gamsız ve Levent Pekcandır.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknoseyir izlenebilir geri kalanı firma uşakları ve reklamcıları. Yabancı kanalları izleyin. Hem kulağınız alışır hem yeni kelimeler öğrenir daha tarafsız ürün tanıtımlarına bakarsınız

• o kanal bu site diye ayırmıyorum; incelemeleri asla tavsiye için izlemiyorum, sadece ürünlerin özelliklerini öğrenmek adına incelemeleri takip ediyorum.

• Bu yüzden Teknoseyir candır.

• Paralı inceleme, paralı yazarlık, para kazan ama işinden kazan, içinden gelerek.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.