Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ihtiyaçlarınızı ne karşılayacak bilmiyorsanız , basının size tavsie ettikleri ürünlerle sizlere bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadouken06 -- 23 Kasım 2019; 11:15:13 >
  • Teknoloji kanallarının, sitelerinin hiçbirine güvenmiyorum ve takip etmiyorum da. Ne adam akıllı karşılaştırma yapabiliyorlar ne de teknik konularda bilgileri var. Yurtdışı teknoloji kanallarına bile daha çok güveniyorum. Bir ürünü alırken tek foruma bakmayın, her yeri didik didik araştırın. Sonuçta bilgi çağında yaşıyoruz. İnternet elimizin altında, tek bir tıkla binlerce hatta yüzlerce bilgi elimizde artık. Örnek veriyorum, telefon alacaksanız gidin bir Media Markt veya Vatan Bilgisayar’a elinize alın telefonu, sağını solunu iyice bir inceleyin ve kurcalayın. Satış danışmanlarına da ayrıca dikkat edin, size Vestel veya Casper gibi dandik markalar önerebiliyorlar. İnternette gördüğümüz görsellerde bile artık oynama yapıyorlar. Kısaca, bir ürün alacaksanız iyice araştırın ondan sonra karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu

• levent pekcan candır
  • gamer nexus ve Linus yurtdışında bana güven veren teknoloji kanalları. Türkiye'de ise Teknoseyir adamlar hem işi biliyorlar hem de çok öyle elestirirsem ne olur kaygısı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzlediğim tek teknoloji yayıncısı iphonedo. Önceden dh videolarını da izlerdim ancak dh de bozdu.

• Eskilerden Biri kullanıcısına yanıt
    iPhonedo Linus Tech ile takılır. Bizim yerli basın ise yav kılıf versinler, çanta versinler, aa saati geri istemiyorlarmış süper öveyim evde 1 köşeye atarım zaten diğer markanın verdiği saat duruyor.

Ek olarak bu sponsorun yolladığı ürünleri en çok övmeyi piyasada yeni türeyen 20li yaşların ortalarına ve sonlarına yaklaşmış sözde genç ve izleyiciyi düşünen kişiler daha çok yapıyor. O kadar çöp ürünleri o kadar övüyorlar ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 23 Kasım 2019; 12:21:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskilerden Biri

Bana göre gerçekten samimi ve gerçekci kanallar
    1.iphonedo
    2. Teknoseyir
    Gerisi ozellik okuyucu
    Eskiden Mesut Çevik ile neydi adı 2'si bir yapıyorlardı Bölümsonucanavarının admini, Riot Games'e geçmişti ikisinin yaptığı program samimiydi.

Ekin Kollama'nın çektiği Teknolojiden Anlamayan Adamlar ve TAA videoları samimi ve gerçekçi.

Webtekno da samimi aynı şekilde.

Yoksa technopatmış,dhmiş,shiftdelenetmiş hepsi samimilikten uzak.
  • Sadece teknoseyir takip ediyorum zaten.

• hocam zaten adamlar açık açık reklam yapıyor
  • Eskiden böyle değildi.

• türk basını her yerde aynı. bir çok yabancı kaynaktan tarafsız tanıtım izlenebilir.
  • Bunları izleyerek ancak fikir edinilebilir. Teknolojik bir ürün alınacaksa biraz beklerim ve kullanıcı yorumlarını dikkate alırım. Youtube videolarının yorumlar kısmında, videodakilerden daha bilgili insanlar var.
  • TeknoSeyir LP ve MG reis bu konuyu çok dile getirdi. İşin ahlakı bu olmalı zaten.
    Zaten SDN'yi takip edip ve ürün alan, neyse...

• Teknoseyir adamdır diyorsunuz ama adamların izlenme oranı ve plus abonelik sayısı ortada. Madem bu kadar iyi yaptıklarını düşünüyorsanız destek olun.

Zaten yeterince kazanabiliyor olsalar doğrudan ürünleri kendi satın alıp istedikleri gibi eleştiri de yapabilirler.

Sdn ve diğerlerinin de suçu yok. Bunları tamamen izleyici şekillendiriyor. Eskiden isim+soyisim li filmlere ve saçma sapan rap şarkıları yapanlara söverdim ama bişey demiyorum. İzleyici böyle olduktan sonra onlar yapmasa başkası yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Kasım 2019; 13:19:29 >
  • Aldığım bir çok cihazın incelemesine bakıyorum hiç bir eksiği söylenmiyor basit eksikler söylenip pbjektifmiş gibi davranıyorlar, örneğin Samsung s10 plus ben dürüst bir editör olsam asla almayın kendi kendine pili eriyor ön kamera çöp bunlar sizi çok rahatsız edebilir derdim, 4k 144 Hz Asus monitör Allah ilan ediliyor ama kontrast çöp, 90 Hz den sonra sıradan 2 k monitörlerde dönüyor o zaman ne anlamı var , Mesut bey c8 oledi övüyor hiç banding sorununa göz atmamış karanlık sahnelerde toz bulutu ve kesinlikle yanıklar oluşacağını söylemiyo r daha yüzlerce sayarım ama uğraşamam siz siz olun kullanıcıları dinleyin sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 23 Kasım 2019; 13:23:11 >
  • Çok güzel bir konu. Bu sorunun çözümünü ise devletten başkası getiremez. Gizli reklam yasak. Bunlara kesilecek cezalar sorunu çözer.

İnsanlar da zamanla anlıyor zaten neyin ne olduğunu. Şirketleşmiş teknoloji sayfalarına güvenmenin mümkün olmadığını, övenin değil yerenin makbul olduğunu görebiliyorlar.

Gördüğüm kadarıyla Huawei bu konuda çok saldırgan. Kullandığım telefon olan p20 pro'yu almadan önce izlediğim onlarca videoda en çok övülen özelliği kamerasıydı. Aldıktan sonra gördüm ki en kötü özelliği kamerasıymış. Kamerayla işim olmadığı ve diğer özelliklerinin çok iyi olması nedeniyle dert etmedim ancak kamera önemli olsaydı, o videoları çekenleri tek tek anardım.

• yaşım 32 neredeyse bilgisayarla büyüdüm. üyelik tarihim 2008 çok daha öncesinden beri takip ederim dh yi ve birçok teknoloji kanalını. yerli basın olarak teknoseyir harici tarafsız yayın yapan yok.
  • Ülkede basın kelimesi yakında hakaret anlamında kullanılacak. Sdn nin ne olduğu belli ortalama zeka bunu görüyor zaten

Sdn=ahaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 23 Kasım 2019; 13:36:34 >
  • aynen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.