Şimdi Ara

Teknoloji basınına neden güvenmemelisiniz? VİDEOLARLA KANITLI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
16
Favori
56.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanım haber videosunda ücretli tanıtım içerir yazıyor bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu siteye 2006 dan beri üyeyim ancak gün itibarıyla işini layıkıyla yapan yalnızca teknoseyir gerisi hikaye kimse kusura bakmasın!
  • Burada teknoseyiri övenler olmuş. Bende çok severek izlerdim ancak son olaylardan sonra izlemeye devam etsem dahi eskisi kadar sevmiyorum.

Her fırsatta biz küçük işletmeyiz her an dükkanı kapatıp gidebiliriz demagojisi yaparken aral game olaylarında kendilerini eleştirenleri biz büyük bir firmayız bu işler kolay değil mahkemeye veririz gibi tehtid ettiler.

Levent beyin işine gelmediği için bazı gittiği etkinliği 2 hafta sonra yayınlıyor ve atarlı şekilde eleştirenlere " siz kimsiniz ki hesap vericem " gibi konuşuyor. Ama iş samsunga gelince note 10 incelemesi dünya ile aynı anda yayınlanıyor
  • Ben youtube kanalları ve alışveriş sitelerindeki yorumları da okumuyorum. Onlara kalsak hiç kimse telefon alamaz. Saçma sağan yorumlar yazıyorlar. Ben giderim mağazada incelerim beğenirsem en uygun fiyat nerede araştırırım oradan alırım. Telefonlarda şarjının nasıl gittiğine de Gsmarena endurance ratingden bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 12:39:16 >
  • Tolga daha birkaç yıl öncesine kadar buralarda takılıyordu yav. Bir ara başka bir sitedeydi sanırım sdn'ye mi geçmiş? Dirsek olayına bakmadım, basın dediğin bunun için vardır. Yani taraf oluşturmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskilerden Biri

Bana göre gerçekten samimi ve gerçekci kanallar
    1.iphonedo
    2. Teknoseyir
    Gerisi ozellik okuyucu
    iphonedo fanboyun tekidir. Hatta kamera karşılaştırması yaparken samsung cihazın çektiği fotoğrafı ss alıp kalitesini düşürüp iPhone’un çektiği foto ile karşılaştırdığı görülmüştür. Apple fanboyları dışında kendisini sallayan yoktur. Zaten karşılaştırma yaparken dikkat edin iPhone’un daha iyi olduğu yönleri allar pullar deli gibi över ama konu androidin yapıp iOS’un yapamadığı şeylere gelince 3 maymunu oynar

• gelin canlar teknoseyir sosyalde bir olalım.
  • Cihazı bedava verince övgüler de diziliyor.

• Iphonedo (kimilerine taraflı gelebilir ama bence öyle değil) hariç diğerlerini at çöpe. Onun da zaten incelediği ürün yelpazesi kısıtlı.

Kalanların Hepsi istisnasız Özellik okuyucu.Abuk sabuk kıyaslamalar,saçma sapan değerlendirmeler.. Hele HWP deki veletler Allahım boğasım geliyor neyse ki youtube da disable ettim ve kurtuldum artık anasayfada keşfet e de düşmüyorlar.. SDN ve Hakkı alkan ın incelemelerini ciddi ciddi oturup izleyeninde teknolojinin T siyle alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 24 Kasım 2019; 22:20:25 >
  • Teknoseyir gerçekten en dürüst teknoloji sitesi.
    Reklam olan sponsorluk videolarını farklı konsepte çekiyorlar

• iPhonedo’yu gel bana sor.
    Para için adamı anında harcar.
    Kesinlikle güvenmiyorum.

• Bana göre Alp Gürsoy ve teknoseyir haricindekiler çöp Hardware plus i tam çözemedim daha
    Sdn kesinlikle çöp zaten özellikle oradaki Hakkı Alkan

• quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Bana göre Alp Gürsoy ve teknoseyir haricindekiler çöp Hardware plus i tam çözemedim daha
    Sdn kesinlikle çöp zaten özellikle oradaki Hakkı Alkan
    HWP nin hitap ettiği kitle 8-12 yaş..Çözecek pek bir durumları yok aslında 😁

• Aslında haklısınız son zamanlarda Samsunga fena halde takmışlar
    O kanaldaki sizin yorumunuz serisini seviyorum sadece

• Bu aralar devamli boktan powerboost marka psulari da öven cok kanal var. Dikkat edin arkadaşlar.

• Bu örnek verdiğin kanallarada basın demek ne biliyim yani neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn2332

Donanım haber videosunda ücretli tanıtım içerir yazıyor bu arada.
    Bu konu acilmadan önce yazmıyordur buyuk ihtimalle. HWP videosunda da yazıyor şuanda aynı şey.

• İlk iflas eden de teknoseyir olur maalesef Türkiye gerçeği

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8

teknoseyir adamdır yazanlara şu videoyu tekrar atmak istiyorum

teknoseyir aralarında en son izleyeceğim kanaldır bunun gibi diğer videolarda da bilginiz olan bir şey hakkında izlerseniz benzer şeyler yaptıkları açıktı, gerçi yıllardır bu sebepten izlemiyorum. teknoseyire inananın aklında sorun vardır. adamlar bilmediği şeyleri biliyormuş gibi konuşup olmayan bir şeyi %100 yalan olan bir şeyi söyleyebiliyor. markalara kötü gidebilmesi doğru söyledikleri anlamına gelmiyor videoda görüldüğü üzere.

hepsi leş bence donanımhaber de dahil.
    Adamlar bu video ile ilgili özür diledi, üstüne çok daha iyi bilen biri ile tekrar inceleme yaptılar.

Benim görüşlerine saygı duyduğum tek sitedir teknoseyir. Aklımda da bir problem yok şükür. Yok öyle aklında sorun vardır falan filan diye kişilerin yüzüne söyleyemeyeceğin şeyleri de yazma, aklın bir tarafına girer. Bilmem anlatabildim mi?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.