Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Teknoloji Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya aklıma takılan bi soru var.Bu sene Kocaeli üniversitesinde Teknoloji fakültesi açılmış yada benim istediğim bölümü yeni açmışlar.Acaba burayı seçmem mühendislik fakültesine oranla bi dezavantaj yaratır mı ? Bi de bu fakülte kampüsün içerisinde mi bilgisi olan ?? Teşekkürler şimdiden.:))

• ben umuttepede okuyorum ama teknoloji fakültesi inşaatı falan görmedim belkide teknik eğitim fak. dönüştürürler eğer istediğin bölm (büyük ihtimalle biyomedikal m.) müh fakltesnde olsaydı daha ii olrdu teknoloji fkültelerine karşı bi önyargı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih843

ben umuttepede okuyorum ama teknoloji fakültesi inşaatı falan görmedim belkide teknik eğitim fak. dönüştürürler eğer istediğin bölm (büyük ihtimalle biyomedikal m.) müh fakltesnde olsaydı daha ii olrdu teknoloji fkültelerine karşı bi önyargı var

Ya zaten evet meslek yüksekokullarını dönüştürdüklerini duydum.Umuttepe de okumak istiyorum işin aslı :)) Biyomedikal & Otomotiv açılmış ikiside olur her türlü ama bu durumda pek yazabileceğimi zannetmiyorum.

• KOU güzel okul okuduğum için diorm bunu :D biyomedikali geçtmde otomotivin bi çekiciliği var ama senn geleceğin iyi araştr bencede
  • quote:

KOU güzel okul okuduğum için diorm bunu :D biyomedikali geçtmde otomotivin bi çekiciliği var ama senn geleceğin iyi araştr bencede

Aynen ikisi arasında Otomotiv daha ağır basıyor zaten.Araştirmam lazım bu teknoloji fakultesindeki durumları.Teşekkürler bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disturbia-09

quote:

KOU güzel okul okuduğum için diorm bunu :D biyomedikali geçtmde otomotivin bi çekiciliği var ama senn geleceğin iyi araştr bencede

Aynen ikisi arasında Otomotiv daha ağır basıyor zaten.Araştirmam lazım bu teknoloji fakultesindeki durumları.Teşekkürler bilgi için.

rica ederm kolay gelsn, sorularn olrsa PM den mesaj atablrsn

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Burjuva

quote:

Araştırdın mı teknoloji fakültesini ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

quote:

quote:

Araştırdın mı teknoloji fakültesini ?

Yok henüz araştirmadım ama kime sorsam önceliğin mühendislik fakültesi olsun diyor.

• ben mühendisler odasını aramıştım..teknoloji fak. mezunlarına imza yetkisi verebilirlerde vermeyebilirlerde dedi olay mahkemedeymiş..bi de şey dedi bu fakültelerin sunumu tekniker mühendis arası gibi yapıldı dedi..

bende vazgeçtim,vermezler falan imza yetkisi kalırız armut gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlb10 -- 21 Temmuz 2012; 1:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlb10

ben mühendisler odasını aramıştım..teknoloji fak. mezunlarına imza yetkisi verebilirlerde vermeyebilirlerde dedi olay mahkemedeymiş..bi de şey dedi bu fakültelerin sunumu tekniker mühendis arası gibi yapıldı dedi..

Aynen aynen yeterince geriliyoruz zaten bide bunun stresi binmesin.Bende vazgeçtim sayılır teknoloji fakültelerinden ama şuan girenlerin mahkeme kararından etkileniceğini zannetmiyorum.Mahkeme sonuçlandıktan sonraki yılları etkiler diye düşünüyorum.Tabi bellide olmaz.
  • quote:

quote:

ben mühendisler odasını aramıştım..teknoloji fak. mezunlarına imza yetkisi verebilirlerde vermeyebilirlerde dedi olay mahkemedeymiş..bi de şey dedi bu fakültelerin sunumu tekniker mühendis arası gibi yapıldı dedi..

Aynen aynen yeterince geriliyoruz zaten bide bunun stresi binmesin.Bende vazgeçtim sayılır teknoloji fakültelerinden ama şuan girenlerin mahkeme kararından etkileniceğini zannetmiyorum.Mahkeme sonuçlandıktan sonraki yılları etkiler diye düşünüyorum.Tabi bellide olmaz.

aobp idi obp idi neler çektik ya,ben valla eşeği sağlam kazığa bağlarım..

çok mecbur kalmadıkça yazmam yani..herkes öyle yapsın bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlb10 -- 21 Temmuz 2012; 1:58:33 >

• quote:

quote:

quote:

aobp idi obp idi neler çektik ya,ben valla eşeği sağlam kazığa bağlarım..

çok mecbur kalmadıkça yazmam yani..herkes öyle yapsın bence..

Geçen yılki YGS kargaşasınada mağruz kalanlardanım.Hiçbir şeye fazla güvenmemek lazım aynen mühendislik fakültesi öncelikli planım.

• kaçla kapatır biyo müh. ve otomotiv?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

kaçla kapatır biyo müh. ve otomotiv?

30-50k bekliyorum ben.
  • teknoloji fakültelerini sadece imza yetkisine göre değerlendirmeyin. sektörün ara eleman ihtiyacı var. kendinizi geliştirirseniz, şeflik veya idareciliğe yükselebilirsiniz. mühendislik ünvanı olmadan, yüksek maaşlar alanlar var. sadece biraz dişinizi sıkacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.