Şimdi Ara

Teknoloji Fakültesi Diploması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknoloji fakültesi ya da mühendislik fakültesinde bitiren kişi MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ mi yazıyor diplomada ? Yoksa teknoloji fakültesi mi ? İnternetten araştırdım da YÖK 4407 'e göre ikiside eşit ve mühendismiş. Fakat diplomada fakülte ikisininde mühendislik fakültesi mi ? Bilen biri cevaplarsa çok mutlu olurum. Perşembe son gün çünkü.

• #Güncel.
  • Teknoloji fakültesi yazıyor. Ayrıca mühendis yetkisine sahipsin. Sadece fakultelerin teori ve pratik eğitimleri farklı. Ayrıca formasyon alıp meslek lisesi öğretmeni (teknik ogretmen ) unvanina sahip olabiliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir çok sayfada mühendislik diploması veriliyor ama fakülte teknoloji yazıyormuş sanırım. Yüksek Lisans vb. sorun çıkartırmı acaba olursa ? Son gün bugün öneriler lazım, ayrıca başka kişiler için de yardımcı oluruz.
  • Bende onu diyorum zaten. Teknoloji fakültesi yazıyor ama muhendissin o sana verilmiş bir hak. Sadece eğitimi muhendislik fakultesine gore biraz daha pratik ağırlıklı. Yüksek lisans icin problem olacağını pek sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci0935

Bende onu diyorum zaten. Teknoloji fakültesi yazıyor ama muhendissin o sana verilmiş bir hak. Sadece eğitimi muhendislik fakultesine gore biraz daha pratik ağırlıklı. Yüksek lisans icin problem olacağını pek sanmıyorum.

Tamamda, danıştay yasayı iptal ederse imza yetkilerine gidecek ?
  • Dostum bugün binlerce teknoloji fakultesi ogrencisi hatta bu yıl ilk mezunlarini vermis tek fakultesi öğrencileri var ve bu adamlar muhendis olarak mezun oldular. Muhendisler odası 2012de dava açmıştı ama bu karar bozuldu ve teknoloji fakulteleri muhendis unvanini alabilen fakultedir. (Ben teknoloji fakultesi ogrencisi degilim) bu saatten sonra bu karar asla degismez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede yaşıyorsun hocam ne olup ne olmayacağı belli olmaz işini garantiye al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan teknoloji fakültesi mezunları mühendis ünvanına sahipler zaten sen x mühendisliği okuyorsun neden mühendis olmayasın ? Ve mtok dışında normal liselerdende buraya girenler var onların hakkı ne olur ? Şuan ki son haberlere göre sahada çalışan mühendis arıyorlar.YANİ bize pratik bilgisi daha çok olan müh. Lazım bu da tek. Fakültesinde mevcut.TABİİ Kİ teknooji fakültesi bir teknik ünv. Kadar iyi olamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji Fakültesi yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.