Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kliksa.com dahilse 1000 tllik ürün var alacağım
    samsung galaxy grand
    peşin paraya yardımcı olacak varsa mesaj atsın
    adanadakiler güven sebebiyle tercih sebebidir
    istanbuldan da eminönü civarından olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

İnşallah dediğin gibi olur ama altının iadesi yok malesef

O iş kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

Vatan Bilgisayar’da 14-15-16 Haziran tarihlerinde tüm ürünlerde %25 indirim ve peşin fiyatına 12 taksit uygulanacaktır.

yazmıslar yani bunun üstüne bir de bu 150 tl kapmanyası mı olacak?

Bunu bilen var mı? Nasıl böyle karışık kampanya metinleri hazırlıyorlar aklım almıyor.

evet koşullarda geçen cümle aynen böyle..
    ama sonucu yok ..
    eee ? geçerli mi değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

İnşallah dediğin gibi olur ama altının iadesi yok malesef

O iş kötü oldu

altın uzun vadede hep kazançlıdır ama burada biraz yüksek fiyattan satıyorlar o sıkıntı 1000 tl üstü altın aldın kargo ücreti aldılar mı acaba?
  • 92.04 TL olan gram altın 91.49 oldu.

Altın fiyatları düştükçe güncelliyorlar, şimdiden 5 TL zarardasınız gardaşlar

Şaka bir yana ben de banka üzerinden alınan altından bi ton zarardayım
  • 16sını paraf günü yapmıştım kampanya ya 16sı dahil mi o gün alsam birleşir paraf günü ile belki
  • Bende 11 gram altın aldım, mesajım da geldi
  • alının gramı 91,49 a düştü arkadaşlar.
    30 hazirana kadar toplamda 300 tl ve üzeri alışverişime 25 tl parafpuan verecek.

91,49*11= 1006,39
    1006,39 - 150 (Babalar günü kampanyası) - 18 TL ( avantajix) - 25 TL paraf puan = 813,39 TL

813,39/11 = 73,94 tl ye geliyor gramı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

alının gramı 91,49 a düştü arkadaşlar.
    30 hazirana kadar toplamda 300 tl ve üzeri alışverişime 25 tl parafpuan verecek.

91,49*11= 1006,39
    1006,39 - 150 (Babalar günü kampanyası) - 18 TL ( avantajix) - 25 TL paraf puan = 813,39 TL

arkadaşlar içtikleriniz mi kafa yapıyor bilmiyorum avantajix altın kontorde geçerli değil. bu 300 üzerine 25 puan da size özel mi?
  • beyler ayın 16'sı kampanyaya dahil mi? birde paraf günümle birleşir mi kampanya? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: doganays

alının gramı 91,49 a düştü arkadaşlar.

91,49*11= 1006,39

arkadaşlar içtikleriniz mi kafa yapıyor bilmiyorum avantajix altın kontorde geçerli değil. bu 300 üzerine 25 puan da size özel mi?

özellikle avantajixe baktım ama altında geçerli değildir diye bir açıklama görmedim. ama uyardığınız için teşekkürler. evet 25 tl kişiye özel geldi.

• Arkadaşlar paraf gunum emlak vergisibde bile oluyo.31mayista denenmistir.burada haydi haydi olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir fırsat. Hızlı aldan ilk deneyip burada bizlerle paylaşan arkadaşa teşekkürler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarın teşekkür edin ekstreye yansısın bir
  • Bkm ile parafi birlestirebilen varmi yoksa bir ben mi beceremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 11 Haziran 2013; 16:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

beyler ayın 16'sı kampanyaya dahil mi? birde paraf günümle birleşir mi kampanya? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

müşteri hizmetlerini arayıp sordum ayın 16sında da kampanya ya dahil ve parafgünümle birleşebiliyormuş. 30 tl de oradan alır 180tl indirim kullanmış olursunuz :)
  • --Avantajix altına iade vermiyor, tecrübe ile sabit. İşlemleriniz listesine yansısa bile sonuçta red ediliyor. Ödeme yapılmıyor.
  • Kampanyayla uygun fiyata gelen S3 Mini, veya başka ürünler farkeden oldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigit

arkadaşlar vatan 14-15-16 haziran daki yüzde 25 indirimle birleşir mi? birleşirse en iyi fiyatlar orada olur bana kalırsa

Birleşiyordur indirimi param yapıyor sonuçta ama şöyle önemli bir madde var kartın paraf pos cihazından geçmesi lazımmış ya paraf pos cihazı yoksa???

• Halkbank ile BKM Express'in anlaşması yok arkadaşlar. Birleştiremiyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.