Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlıaldan aldığım sipariş kargoya verilmiş.saat 15:00 sularında falan almıştım bu ne hız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

hızlıaldan bende aldım mesaj geldi 150 tl indirim diye.

ancak hala işlem provizyonda görünüyor, bir arkadaş otomatik taksitlere bölündü demişti

hocam altın mı yoksa altın dışı mı ?
  • Hizlial dan internetten paraf kart ile notebook alsak indirim olacak mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

Hizlial dan internetten paraf kart ile notebook alsak indirim olacak mi acaba

bence olur neden olmasin

hala 16si dahil mi icimde suphe var :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 11 Haziran 2013; 18:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

http://www.hizlial.com/vestel-satellite-39pf5025-99cm-200hz-usbmovie-hd-uydu-alicili-led-tv/05.011.1390.0334

Aynı zamanda birde uydu alıcılı led tv almayı dusunuyordum. Forumda konuda acmıstım hatta.http://forum.donanimhaber.com/m_76080375/f_//tm.htm#76080375

Düşüncemden daha pahalıda olsa 32 lik yerine 39 luk tv alınabiliyor. Sadece markaya olan guven sıkıntısı olabilir. Oda görüntü guzelse pek önemsemeyeceğim şey. bis key özelliği olmasıda artısı...

Fiyatı 999 tl, böyle olunca 150 tl paraf, 30 tl paraf gunu ve mobil uygulamadan gelen 30 ile toplamda direk extreden olacak indirim 210 tl olacak ve tv ye puanlar vs olmadan cebimden cıkacak 789 tl olacak demek oluyor ? (32 lik en uygun uydulu samsung 32f5070 859 tl. wpuan ile 95 ayrıca 11 pepsi indirimi ile 753 tl olacaktı. Arada 36 tl fark olsada cebimden yine 859 cıkacagından ve daha kucuk tv olacagından vestel fena değil gibi)

Camaşır makinesinide baska bir siteden (n11-%11word puan+11tlpepsi indirimi) alabilirim.

Çamaşır makinesiyle mi birlikte alacaksınız?
    Tv'den ben de düşünmekteyim.999 diyor mecbur 1000'e tamamlamak gerekir sanırım 150 tl indirimden faydalanmak için doğru mu?

Camasır makinesini n11 den word kart ile %11 puanla alacağim. Yukarıda yine belirtmiştim.

parafla bir kez bu indirimi alabiliyorum o yuzden makineyi farklı kartla ve ayrı yerden almak daha avantajlı. Dediğiniz gibi kesinlikle 1000 tl ye tamamlamayı unutmayın, yoksa sadece 75 tl alabilirsiniz...

• altın işi mantıklı.
  • Arkadaşlar az önce 11gr altın aldım 1.008,74 Tl
    Hemen 150 tl indirim kazandınız msj i geldi sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkln

Arkadaşlar az önce 11gr altın aldım 1.008,74 Tl
    Hemen 150 tl indirim kazandınız msj i geldi sıkıntı yok

Kusura bakma telden giriyorum önceki mesajlara bakamadım hangi siteden aldın ve kaç taksit yapıldı.

• Arkadaşlar ben de hizlial'dan 1649 tl ye led tv alacaktım. Ne hikmetse öğleden beri ödemeyi yapamadım. Müşteri hizmetlerile defalarca görüştük. Herhangi bir problem yok ve her şey normal görünüyor diyorlar.
    Başka sorun yaşayan var mı ?
  • Arkadaşlar bende S4 alacağım, param kartım da var world kartımda, acaba en uygun hangisi ile alabilirim, acaba en uygun nereden ve nasıl şekilde alabilirim. Bir arkadaş Allah rızası için yardımcı olabilir mi? Kafam o kadar allak bullak olduki?
    Garantili, paralel olması şart değil, en uygun fiyat nedir, kaça gelir ve ne şekildedir? Şimdiden yardım için teşekkür ederim
  • Bimeksde s4 nejadara geliyor bimeks hediye çeki dahilmi allaşkına bilgilendirin alıntılayıp en ucuz s4 nerden alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 11 Haziran 2013; 19:27:14 >
  • hızlı alda 1000 tl sini parçalı ödemeyle paraftan çekip kalanını bkm ekspres kullanarak bkm indiriminden faydalanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinbakbay

Gold bilgisi arkadaşlar. Dijital makinaların ve notebook ların hepsinde %30 ve %25 indirim yok belirli modellerde var. Sadece 75-150 TL paralar hemen gecerli oluyormuş.
    maalesef ...

Nasıl yani, sonuçta indirimi yapan paraf değil mi? Belirli modeller olsa da onları yayınlamaları gerekmezmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Orijinalden alıntı: cigit

arkadaşlar vatan 14-15-16 haziran daki yüzde 25 indirimle birleşir mi? birleşirse en iyi fiyatlar orada olur bana kalırsa

Birleşiyordur indirimi param yapıyor sonuçta ama şöyle önemli bir madde var kartın paraf pos cihazından geçmesi lazımmış ya paraf pos cihazı yoksa???

vatana gidip posdan geçirsek hem taksit avantajı sunuyor hemde 150 tl indirim mi? 1000 tl üstüne yani 150 tl geri yatırıcaklarmı? sadece taksit yapmasınlar?
  • Az önce kliksadan alışveriş yaptım ve telefonuma 150 tl indirim mesajı geldi. Alışverişimi oto aksesuar bölümünden yapmıştım %9 da avantajix iadesi var. Çok iyi oldu
  • Arkadaşlar Gold Bilgisayar'dan Samsung Galaxy Note N8005 almayı düşünüyorum. Fiyatı 1250 TL, 150 TL ParafCard indirimi ve ek %5 ParafGünüm ile 1037.5 TL'ye geliyor. Sizce nasıl bu durumda alınması karlı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlik

Az önce kliksadan alışveriş yaptım ve telefonuma 150 tl indirim mesajı geldi. Alışverişimi oto aksesuar bölümünden yapmıştım %9 da avantajix iadesi var. Çok iyi oldu

kliksa dahil miydi?
  • Evet ilk mesajda yazdığı gibi kliksa kampanyaya dahil fakat teknosa.com kampanyaya dahil değilmiş.
  • ben vatandan 46f7000 alıcam. toplamda 3800 lira.
    acaba bunun 2000 lirasını benin paraftan çektirsem, 1800 lirasını babamın paraf kartından yapsam 150+150 tl indirim kazanırmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 11 Haziran 2013; 20:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

ben vatandan 46f7000 alıcam. toplamda 3800 lira.
    acaba bunun 2000 lirasını benin paraftan çektirsem, 1800 lirasını babamın paraf kartından yapsam 150+150 tl indirim kazanırmıyım.

Bulabilirsen 4 tane paraf bul 1000+1000+1000+800 olarak çektir. 150+150+150+75 tl indirm kazanırsın.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.