Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar yazın yavaş yavaş bitimi ile çalışmalarım devam ediyor.

Şimdi Samsung Dokunmatik Şifreli Kapı Kilidi siparişi verdim :) İçinden ID çipler çıkıyor bunu cep telefonumuza yapıştırarak, telefonumuzla da kapıyı açabiliyoruz. Elime geçer geçmez detaylı bir videosunu da çekerim.

Ürün bu;

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/samsung-sifreli-kapi-kilit-shs-1320-dokunmatik-60245726#product-information

İçinden çıkan çipler acaba her telefona uyumlu mu yoksa?

Chip dediği şey ince karton benzeri bir chip telefonun bataryası ve arka kapağına sığacak kadar ince...

• Aklım Router'a takıldı. Neden bir modem yerine router tercih ettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Aklım Router'a takıldı. Neden bir modem yerine router tercih ettin?

Ttnet fiber FTTB/GPON kullaniyorum, Modem kullanilmiyor telefon kablosu ile hizmet almiyorum yani.

Bu arada kapi klidim geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapı kilidini gerçekten çok merak ettim. hocam evi kiralarmısınız :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Aklım Router'a takıldı. Neden bir modem yerine router tercih ettin?

Ttnet fiber FTTB/GPON kullaniyorum, Modem kullanilmiyor telefon kablosu ile hizmet almiyorum yani.

Bu arada kapi klidim geldi :)

Cevap için teşekkürler. Kapı kilidin de hayırlı olsun.
  • Teşekkürler.

Sıra montajında fakat yazlıkta olduğumuz için biraz gecikecek gibi duruyor.

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi)

Bir de, ne tavisiye edersiniz? şöyle ki;

İki türlü montajı olabiliyor.

1. Kapının kolunu sökmüyorsunuz, cihaza şifreyi girdikten veya kartı gösterdikten sonra kilit açılıyor, kapı kolu ile kapıyı açıyorsunuz.

2. Kapının kolunu söküyorsunuz. Yine aynı şekilde kilidi açtıktan sonra kapı kendi kendine 15cm aralanıyor.

Hangi bağlantı şeklini önerirsiniz ?

Bir de gerçekten bu kilit akıllıymış yahu. Yanında dört tane kart çıktı, anahtarlık tarzı. Cihaza okuttuktan sonra kartın içinde cihazın şifresi yükleniyor, ondan sonra kartla giriş yapabiliyorsunuz.

Örneğin cihazın şifresi 12345. Biz kartı gösterip 12345 i önceden tanıtmazsak kart çalışmıyor. Veya karta 12345 şifresi yüklü. Biz sonradan cihazın şifresini 56789 yaparsak yine çalışmıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Ağustos 2012; 3:18:12 >

• İlerde maddi durumum iyi olursa ben de buna benzer bir şeyler yapmak istiyorum. Yaş-17.
    Bu arada Allah nazardan saklasın odan 10 numara 5 yıldız.
  • Baban ne iş yapıyo dostum
  • Tebrikler güzel oda olmuş. 3 sene önce aldığım masayı ambalajından çıkartıp kurarsam eh benim ki de fena olmaz.
  • Odanın halısını değiştir, Daha dairesel şekiller içeren keskin bir halı seç.

3 boyutlu halılar varmış, bi bak istersen.http://www.asyahali.com/3-boyutlu-halilar-c172

Burada ki konsept halılar da güzel, özellikle 6-7. sayfadakiler:http://www.barbaroshali.com.tr/konsept/

Odanın duvar boyasını mümkünse değiştir, çok klasik, daha farklı bir renk seç. Koyu ya da açık. Mavi tonları olabilir. Ya da koyu kırmızı. Sinema salonlarında da koyu kırmızı vardır, karanlıkta güzel etki yapar. Beyaz renk yapma duvarını çok çabuk kirlenir

Direksiyonu monitörde mi yoksa tv üzerinde mi oynuyorsun? Eğer monitöre yani pc ile bağlantılı ise, masayla bağlantılı bir konsol yap hareketli. LCD tvlerin hareketli duvar mekanizmaları gibi, oynamak istediğin zaman önüne gelsin, istemediğin zaman duvara doğru itebilirsin. Böyle bir mekanizmayı nasıl yaparsın bilemem tabi. Ayrıca masan ufakmış bence. Keşke daha büyük bir şey alsaydın.

Koltuk olarak şuradaki büyük geniş koltuklar çok güzel. Benimde çok hoşuma gider o tarz koltuklar.
    Mesela şunun gibi:

Eğer bu kadar büyük olmaz dersen:

Hakeza bu da çok şık ve sade bir oda olmuş. Koltuklarda aynı şekilde

Detay için:http://www.kadin.in/salon-dekorasyonu-koltuk-modelleri.htm/modern-salon-dekorasyonlari

Pc içinde güzel bir koltuk seç, koltuğun çok rahatsız duruyor. Güzel bir koltuk bak derim. Şöyle terletmeyen sağlam bir koltuk.
    Burada bir kaç örnek var:http://www.hepsiburada.com/liste/Buro-Mobilyalari/Department.aspx?CategoryId=15312

Odanda gördüklerim bunlar, umarım istediğin gibi bir odaya sahip olursun

• Hiç bi şey anlamadım ama resimler güzelmiş
  • quote:

Teşekkürler.

1. Kapının kolunu sökmüyorsunuz, cihaza şifreyi girdikten veya kartı gösterdikten sonra kilit açılıyor, kapı kolu ile kapıyı açıyorsunuz.

2. Kapının kolunu söküyorsunuz. Yine aynı şekilde kilidi açtıktan sonra kapı kendi kendine 15cm aralanıyor.

Bir de gerçekten bu kilit akıllıymış yahu. Yanında dört tane kart çıktı, anahtarlık tarzı. Cihaza okuttuktan sonra kartın içinde cihazın şifresi yükleniyor, ondan sonra kartla giriş yapabiliyorsunuz.

Örneğin cihazın şifresi 12345. Biz kartı gösterip 12345 i önceden tanıtmazsak kart çalışmıyor. Veya karta 12345 şifresi yüklü. Biz sonradan cihazın şifresini 56789 yaparsak yine çalışmıyor :)

Bunların hepsi harici bir güç kaynağı ile mi çalışıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Teşekkürler.

Bence bunları bir ups e bağla içerdeyken elektrik kesilir sonra mahsur kalırsın felan. Kötü olur sonra.Ve ben 1. yöntemi öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketçaplı Pilav -- 2 Ağustos 2012; 15:42:42 >

• Yok arkadaslar 4 tane pil ile calisiyor. Her gun 10 kez girip cikma ile 1 yil gidiyormus pilleri.

Bu arada b.s.s evet haliyi ve duvarlari ben de degistirmek istiyorum. Duvarda duvar kagidi oldugu icin farkli duvar kagidi begenmem gerek. Verdigin linkleri inceliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • odan güzel olmuş ama kapı kilitlerinden çok bişey bekleme gerektiği kadar sağlam olmuyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1z1a1q

Para var huzur var birader.

Para yok amd var
  • otomatık kapı kılıt sıstemını nerden aldınız ve ne kadara . oda super olmus monıtor super hersey super de bence kırmızıya boyanmalıydı oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

odan güzel olmuş ama kapı kilitlerinden çok bişey bekleme gerektiği kadar sağlam olmuyolar

Tabi hocam yoksa odama sürekli yabancılar girdiği için yaptırmadım yani.

@TanıdıkBiri

gittigidiyordan satan birini buldum. Kore'den getirmiş, kutusu kullanma klavuzları herşey korece. Hatta cihazın üzerindeki yazılar da korece. 299TL ye aldım.

Bu arada duvar için evet, biraz marjinal renkler kullanmam gerek sanırım. Fakat büyük ihtimal duvar kağıdı kaplatacağım bunları söküp. Koyu gri (füme rengine yakın) ve kırmızı renklerini bir arada kullanmak istiyorum ama kafamda daha bir şey oluşmadı. Acaba PC masasının oluğu bölümü farklı bir renkte mi olmalı?...

• para mı? hah o ne yahu? dedin dimi bunları toplarken kem göz ötesi baktım aman nazar değmesin. hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.