Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapı kolu olmadan daha güzel olacağını düşündüm bir an
  • Adam asmış beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapı kolu sistemi cidden çok iyi ama evde bunu aktive edersem sanki girmeyin lan benim odama ermiş gibi olacak :)
  • sizin eve taşınabilirmiyim
  • para var huzur var
    hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resitalim -- 9 Ağustos 2012; 15:16:21 >
  • http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrWP-JC0oUKJAg3X5W48PP-u0KeEpRUCI9hP5l0fBmESKBCLtu

Bence kapıya böyle bir sticker yapıştırırsanız çok güzel olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Kapı kilidn hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan

Önceki sayfalarda Philips LivingColor aldığını gördüm aşağıdaki videoyu izlemeni öneririm birden fazla olduğunda ortaya muhteşem görüntü çıkıyor,Film izlerken oyun oynarken çok hoş duracağı kanaatindeyim

Çok teşekkürler.

Daha almadım hocam bu LivingColors'u.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Platon

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTrWP-JC0oUKJAg3X5W48PP-u0KeEpRUCI9hP5l0fBmESKBCLtu

Bence kapıya böyle bir sticker yapıştırırsanız çok güzel olabilir.

Güzel fikir :) Ben bu sticker ları araştırayım en iyisi :)

• çok güzel olmuş nerde satılır o kilit.
  • Raf olarak görünmez raf yapabilirsin L Braket ve büyük kitaptan (matkap) eğer istiyorsan link verebilirim ve kilitin ve Living colors ın fiyatı ne kadar ve nereden aldın(alacaksın) ve oda gerçekten güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 9 Ağustos 2012; 23:02:38 >
  • Sesle kontrol sistemini birçok yerde uygulayabilirsin çok güzel olmuş :) (iftara gelebilirmiyim size :D )

• Goldpunch kanka olalim mi

odan cok guzelmis kardes gule gule kullan

• Guitar Hero Bateri Setini Nerden ve Kaça Aldın? Birde Bilgisayarda Çalışıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

çok güzel olmuş nerde satılır o kilit.

Gittigidiyor'dan almıştım. Kore'den getirmiş arkadaş. Üzerindeki tüm yazılar korece.

quote:

Orijinalden alıntı: Engineer Berkecelik

Raf olarak görünmez raf yapabilirsin L Braket ve büyük kitaptan (matkap) eğer istiyorsan link verebilirim ve kilitin ve Living colors ın fiyatı ne kadar ve nereden aldın(alacaksın) ve oda gerçekten güzel olmuş

Evet şimdi sırada raf var. Living Colors'u daha almadım, kapı kilidi 300 lira.

quote:

Orijinalden alıntı: RooD

Sesle kontrol sistemini birçok yerde uygulayabilirsin çok güzel olmuş :) (iftara gelebilirmiyim size :D )

Sesle kontrol sistemini nerelerde ve nasıl uygularım, fikrin var mı? Şuan odada sesle kontrol edebildiğim bir Kinect var.

quote:

Orijinalden alıntı: edemirbas

Guitar Hero Bateri Setini Nerden ve Kaça Aldın? Birde Bilgisayarda Çalışıyormu?

Guitar Hero bateriyi 220 liraya İzmir Karşıyaka Uğur Elektronikden aldım. Logitech gitarı forumdan biriyle takas olarak aldım.

• Bence yalan arkadan bir kilitliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

çok güzel olmuş nerde satılır o kilit.

Gittigidiyor'dan almıştım. Kore'den getirmiş arkadaş. Üzerindeki tüm yazılar korece.

quote:

Orijinalden alıntı: Engineer Berkecelik

Raf olarak görünmez raf yapabilirsin L Braket ve büyük kitaptan (matkap) eğer istiyorsan link verebilirim ve kilitin ve Living colors ın fiyatı ne kadar ve nereden aldın(alacaksın) ve oda gerçekten güzel olmuş

Evet şimdi sırada raf var. Living Colors'u daha almadım, kapı kilidi 300 lira.

quote:

Orijinalden alıntı: RooD

Sesle kontrol sistemini birçok yerde uygulayabilirsin çok güzel olmuş :) (iftara gelebilirmiyim size :D )

Sesle kontrol sistemini nerelerde ve nasıl uygularım, fikrin var mı? Şuan odada sesle kontrol edebildiğim bir Kinect var.

quote:

Orijinalden alıntı: edemirbas

Guitar Hero Bateri Setini Nerden ve Kaça Aldın? Birde Bilgisayarda Çalışıyormu?

Guitar Hero bateriyi 220 liraya İzmir Karşıyaka Uğur Elektronikden aldım. Logitech gitarı forumdan biriyle takas olarak aldım.

Sesle kontrol her yerde uygulanabilir bence biraz hayal gücüne bağlı ben olsam bilgisayarı alkış ile açardım ve masanın sağ-sol tarafına duvara monteli sese duyarlı led göstergeli vu-metre yapardım :D hayal değil olması mümkün şeyler ama ygs-lys sınavını atlatmalıyım sonra yapıp foruma eklicem :)

• Odan muhteşem hayırlı olsun. Tam olarak ne kadara mal oldu ?
  • off hayırlı olsun kardeşim tabii ki parası olan her şeyin en iyisinden alacak fakat kapı kilidine o kadar para fazlaca gereksiz olmamış mı?
  • Rood evet güzel olabilir araştırayım.

@Ferizli

Tabi normal şartlar altında gereksiz diye de düşünülebilir. Yoksa bu odaya kimsenin girmek istememesinden dolayı almadım. Teknolojik bir şey olsun biraz ekstrem olsun diye aldım.

@Verdampfer

PM atmıştım zaten size.
  • Başka ne gibi değişiklikler düşünüyorsunuz\devamı gelecek mi
  • güle güle kullan kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.