Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kameramda ve aksesuarları geldi, şimdi sıra panoya ve tasarıma. Nihayet tasarım aşamasına gelebildim.

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Ağustos 2012; 16:50:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kameramda ve aksesuarları geldi, şimdi sıra panoya ve tasarıma. Nihayet tasarım aşamasına gelebildim.

Pardon ben kaçırdım galiba kamera ne için :D

Edit:Tamam gördüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 25 Ağustos 2012; 17:08:09 >

• Hocam gerçekten mükemmel olmuş.Ses yalıtımı da yaptırsa çok daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR
    Kusura bakma da teknoloji odasından çok teknoloji çöplüğü olmuş, odanın genel yerleşim şekli, mobilyaları, rengi, ışıklandırması,aksesuarları hepsi ayrı bir telden çalıyor, bütünlük yok, çok para harcamışsın ama konsept bence bu olmamalı.

Arkadaşa katılıyorum dost acı söyler çok masraf yapılmış ama bir tarz ve stili yok aynen teknoloji çöplüğü olmuş :))
    2 yıl sonra hatta önümüzde ki sene bunların hiç biride para etmez onuda söyliyim :)) bir beceri,yetenek bir düşünce tarzı yok burda parası basılıp alınmış ıvır zıvır sadece :)
    Benim bir arkadaşımın (güzel sanatlar mezunu) kendi evinin salonunda alçılar ile çalışıp (tabii yetenek var adamda...) ev ev değil katedraller,müzeler yanında halt etmiş :D tavanlarda çizimler köşelerde kanatlı melekler çeşit çeşit kendi yapımı heykeller vs... vs... açıyor klasik müziğinide muhteşem bişey :) evi kendinin mesela atıyorum 200 liraysa ederi çok masraf yapmamış ama sırf stili var diye 500 e verse havada kaparlar evi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 26 Ağustos 2012; 12:17:26 >

• Still eksiklikleri olabilir bütünlük olmayabilir ama senin çok hoşuna gidiyordur bizim söylediklerimizin önemi kalmaz. Sonuçta zevk meselesi.
    Ben hayatımda parası olupta harcamayanlara sitem ederim parası olanlara değil.
  • tam hayalimdekini yapmışsın kardeş tebrikler
  • Projeyi başından beri takip ediyordum ama sanırım bu ilk mesajım olcak. Cidden muhteşem oldu ama kapıya fotoğraftaki gibi tabela, sticker yapılması gerek bence. (Fotoğraftaki benim demode kapım )

• Hocam tek sorum var size .. Ne iş yapıyosunuz ?
  • konu sahibinden ses soluk yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

konu sahibinden ses soluk yok

kiliti sadece içeri taktı odaya giremiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 28 Ağustos 2012; 15:11:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

konu sahibinden ses soluk yok

kiliti sadece içeri taktı odaya giremiyo

adres verseydide yardım etseydik

• Hocam O Samsung Kilidin Modeli Ve Fiyatı Nedir ?
    Hocam Kim Ne Derse Sesin Benimki Daha Güzel Ne Pili Var Ne Bas Agrısı Hatta Oturduğum Yerden Bile Kapıyı Açıyorum
    Alın Kral Burda Samsung Falan Hikaye

Aslında Kabıyla Falan Oynasak Bizde Ogrenci İsi Birsey Yapabiliriz Hım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR|BlackAgenT -- 28 Ağustos 2012; 15:57:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iea96

Projeyi başından beri takip ediyordum ama sanırım bu ilk mesajım olcak. Cidden muhteşem oldu ama kapıya fotoğraftaki gibi tabela, sticker yapılması gerek bence. (Fotoğraftaki benim demode kapım )

Kapidaki levhlari nerden aldiniz ? Ozellikle ustte olani ariyorumda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.brksnl -- 28 Ağustos 2012; 21:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

quote:

Orijinalden alıntı: iea96

Projeyi başından beri takip ediyordum ama sanırım bu ilk mesajım olcak. Cidden muhteşem oldu ama kapıya fotoğraftaki gibi tabela, sticker yapılması gerek bence. (Fotoğraftaki benim demode kapım )

Kapidaki levhlari nerden aldiniz ? Ozellikle ustte olai ariyorumda :)

+1

• Koçtaş'tan almıştım ikisinide
  • Hoparlörlerin markası ve modeli nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • konu sahibi ortalarda yok dışarda kaldı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Hoparlörlerin markası ve modeli nedir

Logitech Z623

Yukardaki arkadas: hocam tatildeyim, su aralar
  • Takipdeyiz :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.