Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi ciddi soruyorum bu paranın suyu nerden akıyor?
    Edit; Hayırlı işler dileyelim, takipdeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 15 Eylül 2012; 23:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Hoparlörlerin markası ve modeli nedir

Logitech Z623

Yukardaki arkadas: hocam tatildeyim, su aralar

aman hocam ses soluk kesilince korktuk

• Bir şey Sorucamda Arkadşım Onun Pili Biterse Napıcaz . Yani Videoda Arkada Manuel Düğmesi Var Ama Pil Bitti Ve Sende Kapının Önündesin Arkada Kimse Yok Açamıyorsun Nasıl Açıcaz
  • Obaa konuyu yeni fark ediyorum, süpermiş lan.
  • Para Var Huzur Var Kardeşim.
    Allah Dahada Çok Versin.
    Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: salakca

Bir şey Sorucamda Arkadşım Onun Pili Biterse Napıcaz . Yani Videoda Arkada Manuel Düğmesi Var Ama Pil Bitti Ve Sende Kapının Önündesin Arkada Kimse Yok Açamıyorsun Nasıl Açıcaz

Bu kapı kilidinin altında pil için kutuplar var. Fakat bu batarya SADECE ACİL DURUMLARDA kullanılmak üzere tasarlanmış. Cihazın pili bitti, ve odanın dışarısındasınız. Yani önünüzde LCD paneli var ama haliyle çalışmıyor. O panelin altında iki tane saklı giriş var, o girişe bataryayı yerleştirdikten sonra cihaza geçici olarak elektrik veriyor, sonra şifrenizi girip kapıyı çalıştırabilirsiniz.

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi)

• quote:

quote:

Bir şey Sorucamda Arkadşım Onun Pili Biterse Napıcaz . Yani Videoda Arkada Manuel Düğmesi Var Ama Pil Bitti Ve Sende Kapının Önündesin Arkada Kimse Yok Açamıyorsun Nasıl Açıcaz

Bu kapı kilidinin altında pil için kutuplar var. Fakat bu batarya SADECE ACİL DURUMLARDA kullanılmak üzere tasarlanmış. Cihazın pili bitti, ve odanın dışarısındasınız. Yani önünüzde LCD paneli var ama haliyle çalışmıyor. O panelin altında iki tane saklı giriş var, o girişe bataryayı yerleştirdikten sonra cihaza geçici olarak elektrik veriyor, sonra şifrenizi girip kapıyı çalıştırabilirsiniz.

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi)

Edit Nette Vide Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salakca -- 18 Eylül 2012; 18:31:02 >

• salakca, ben sana video ile birazdan cevap vereyim anlatmak daha zor.
  • Evet Bencede Çok Soru Sordum

Edit: Senin Videoyu Dikkatli İzleyince Fark Ettim Sorun Yok Yardımların İçin Sagol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salakca -- 18 Eylül 2012; 18:32:11 >
  • quote:

Evet Bencede Çok Soru Sordum

Edit: Senin Videoyu Dikkatli İzleyince Fark Ettim Sorun Yok Yardımların İçin Sagol

Olsun, hazırladım artık izleyiver.

• quote:

quote:

Evet Bencede Çok Soru Sordum

Olsun, hazırladım artık izleyiver.

Sagol

• hadi yahu devam et değişen bişe yok
  • Oda güzel olmuş, kilidi ayrıca beğendim
  • kilit güzelmiş
  • Goldpunch Sanırım siz soyak evlerinde oturuyordunuz diymi Bende izmirdeyimde Sanki evin fotoları bunlardan değil de mavişehir soyak evlerine benzettim

Güzel oda olmuş biraz düzenleme lazım yanlız Mesela su Baterinin yeri felan birde duvar a poster ler

• çok hoş olmuş gerçekten
  • Bende kapı kilidinden almak istiyorum ne kadar ve nereden aldın acaba pm atabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HACKHERS

Bende kapı kilidinden almak istiyorum ne kadar ve nereden aldın acaba pm atabilir misin ?

ben de öğrenmek istiyorum nereden ve ne kadara alındığını..odanız çok güzel, güle güle oturun..
  • hocam ayıptır sorması işiniz nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy

hocam ayıptır sorması işiniz nedir.

goldpunch'un kızmayacağını düşünerek
    Öğrenciymiş :)

Aslında kapıya radyasyon levhası konulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afyonkarahisarlılastirama -- 30 Eylül 2012; 14:47:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.