Şimdi Ara

Teknolojiden anlayan insan bu soruma tek atması gerek :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi fikir projem var. Üstü kapalı ve fake olarak anlatacağım. fikir patentini almadığım için kusura bakmayın.

Pille çalışan. 5cm yatay 5cm dikey uzunlukları ve lcd(led) ekranı olan boynumuza takabildiğimiz yada hayvanlarımızın. duygu tasması. 3 tane modu olacak üzgün sevinçli durağan gibi bunlar lcd ekranında cıkacak gibii gibii...

ben bunu ürettirmek ıstıyorum..

Ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum nasıl bir yol izlemem gerektiğini bana anlatırmısınız Teşekkürler...

• Teknolojiden anlayan biri olarak tek atıyorum.

Bi halt yapamazsın.

Şu meslekte tek gördüğüm yoldaki adama bile sorsan bir fikri vardır.

Türk cs.go yapalım, türk facebook yapalım, uçan araba yapalım...vs Ama adama diyorsun tamam yapalım iş planın ne bütçeyi nereden bulacaksın kalifiye eleman?

Hepsi nanay! O yüzden bir fikir bulduğunda sen %30'unu yapacaksın ki öyle getireceksin fikri. Yok at tut kimse nasıl olacak bu işler demiyor.

Duygu tasmasıymış. Kim yapacak? yazılımcılar nasıl duygularla bağlantı kuracak? nerede ürettireceksin mekanikleri? reklam için milyondoları kimden bulacaksın? websitesini kime yaptıracaksın?maaşları kim ödeyecek? yeri nerede nasıl tutacaksın...gider de giderrrrr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 9 Eylül 2021; 9:33:45 >
  • bırak duyguları japonlar düşünce ile robotik uzuvları hareket ettiriyor yani senin fikrin çok eski ve demode

• Merhaba böyle bir şey mümkün olabilir. Öncelikle kamera ile hayvanların yüzünü takip edip video işleme ile duygu analizi yapılabilir belki (insanlarda mümkün ama hayvanlarda mümkün mü bilmiyorum) Daha sonra hayvanları bilgisayarın anlayabileceği şekilde işaretlemen gerek (hgs, ogs bir örnek olabilir) Daha sonra o led cihazlarında bir bluetooth ya da yerel ağa bağlanabilen bir wifi vs olması gerek. Her cihazın idsini hayvanla eşleştirip durum bilgisini o cihazda gösterebilirsin.

Kolaymış gibi gelebilir ama özellikle video işleme kısmı epey zor ve maaliyetli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatistan

Teknolojiden anlayan biri olarak tek atıyorum.

Bi halt yapamazsın.

Şu meslekte tek gördüğüm yoldaki adama bile sorsan bir fikri vardır.

Türk cs.go yapalım, türk facebook yapalım, uçan araba yapalım...vs Ama adama diyorsun tamam yapalım iş planın ne bütçeyi nereden bulacaksın kalifiye eleman?

Hepsi nanay! O yüzden bir fikir bulduğunda sen %30'unu yapacaksın ki öyle getireceksin fikri. Yok at tut kimse nasıl olacak bu işler demiyor.

Duygu tasmasıymış. Kim yapacak? yazılımcılar nasıl duygularla bağlantı kuracak? nerede ürettireceksin mekanikleri? reklam için milyondoları kimden bulacaksın? websitesini kime yaptıracaksın?maaşları kim ödeyecek? yeri nerede nasıl tutacaksın...gider de giderrrrr...

Adamın dediği uçuk kaçık birşey değil ki. Evde ne tür robotlar yapılıyor görüyorum sosyal medyada. İşte kendi yazılımdan anlasa kendi yapar maliyeti az olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle yapar. Bu işlerden anlamadığın o kadar belli ki.

10 tane isim ver gördüğün? öyle ortaya yapıyorlarmışla belli belirsiz olmaz.10 arkadaşının ismini ver.

Yapan falan yok.Ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 9 Eylül 2021; 11:52:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.