Telefonlar piyasada bulunan fiyatlardan yine yüksek veya denk, ilk mesajdaki ipad pro ise uygun lakin yakın zamanda yenisi geleceği için ne derece cazip bu fiyata bilemiyorum.
23 kasımda çoğu ürünü iphone 8 plustan tut diğer pahalı ürünlere kadar 1449 tlden koydular. Alanlar eminim olmuştur ben geç kaldım.
Telefonlar piyasada bulunan fiyatlardan yine yüksek veya denk, ilk mesajdaki ipad pro ise uygun lakin yakın zamanda yenisi geleceği için ne derece cazip bu fiyata bilemiyorum.
Amazon 809 dam sattı
BlackMonB
kullanıcısına yanıt
Sattı adı üstünde geçmiş zaten, şu anda bundan uygunu yok almak isteyen değerlendirebilir. Yoksa daha ucuza da satıldı ama şimdiki şartlar bu.
quote:
Orijinalden alıntı: ullumanitu
23 kasımda çoğu ürünü iphone 8 plustan tut diğer pahalı ürünlere kadar 1449 tlden koydular. Alanlar eminim olmuştur ben geç kaldım.
8 plusi 1450 liraya mi sattilar ?
` quaD.
kullanıcısına yanıt
Evet bu fiyata koydular. Akakçe gibi Fiyat takip sitelerine takılana kadar da durdu.
` quaD.
kullanıcısına yanıt
iphone x 64 gb 852 liraya aldım
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
Ziyaaa
xs max 457ye aldım
Mustafa0120
kullanıcısına yanıt
Tam ben demeye gelmistim
CeyKalDa
kullanıcısına yanıt
Eee sonra
iphone 8 aldım üstüne para verdiler eft ücretini bana keseceklerdi thhye dilekçe yazarım deyince korktular onu da teknosa ödedi
Neden açtın arkadaşım konuyu yaa! Durduk yere şeytan dürtmeye başladı 😂😂
bu arada ipad al beni lağnn al beni diye bağırıyor
Bunlardan bisey alınmaz.Bisey aldım taksit secenegini secmemisim 5dk sonra aradım iptal edin tekrar alcam dedim yok aktarmış yok aranacakmışım .... bin turlu hikaye..