Şimdi Ara

Teknosa Çalışma Şartları Nasıl (Mülakata Çağırdılar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
37.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki maaş olarak ayda ne kadar geçer elimize 1000 1100 geçermi ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyanuscelikol

peki maaş olarak ayda ne kadar geçer elimize 1000 1100 geçermi ortalama?

bilemem :D askeriden aşağı almıcan kesinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

teknosada çalıştım halada çalışmaktayım maddeler halinde bu mesaja alıntı yaparak sor cevaplıyım

1 minimum maaş ne kadardır?2 primlerle ortalama aylık ne kadar alıyorsun? 3 her ay prim alabiliyormusun?(en azından 2 ayda 1)4 eğitimde ne hakkında sınav yapıyorlar? 5 eğitimde mağaza içi sistem ve işleyişle ilgili her türlü şeyi öğretiyorlar mı?6 uzun uzun üşenmeden yazarsan duacı olurum teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanuscelikol -- 1 Aralık 2012; 18:55:17 >
  • quote:

quote:

teknosada çalıştım halada çalışmaktayım maddeler halinde bu mesaja alıntı yaparak sor cevaplıyım

1 minimum maaş ne kadardır?2 primlerle ortalama aylık ne kadar alıyorsun? 3 her ay prim alabiliyormusun?(en azından 2 ayda 1)4 eğitimde ne hakkında sınav yapıyorlar? 5 eğitimde mağaza içi sistem ve işleyişle ilgili her türlü şeyi öğretiyorlar mı?6 uzun uzun üşenmeden yazarsan duacı olurum teşekkürler..

minimum 750 lira gibi bi rakam alırsın
    primlerle 3-3.5 milyara kadar yolu var sana ve magzaya baglı
    3. şıkta sana ve magzaya baglı
    4. eğitimde magza işleyişi garanti durumları satış ve satış sonrası hizmet ürün bilgisi falan var
    her şey söylenmiyo fakat senin ortam alışmana göre 1 ayda işine yarıycak herşeyi öğrenebilirsin magzada

• quote:

quote:

arkadaşın dedıgı gıbı mınımm 750 lıran var..
    satıs danısmanı olucaksan 10 gun egıtımın var.
    operasyon bolumunde olucaksan 5 gun var
    kasıyer olursan 2 gun
    bu dıceklerım satıs danısmanlıgı ıcın
    1.vıze sınavın olur ılk konulardan
    uygulama sınvaın olur kagıt uzerınde satıs yaparsın 1 arkadsalınla beraber
    urun bılgısı sınavın olur..
    ncr kasar sınavın olur
    oracle kasa sınavın olur
    sonundada fınal sınavın olur..
    bunlardan gecer not alıp ortalaman 50 olması lazım..dınlersen dersı yaparsın zaten..
    herseyı anlatıyolar orda
    bılgısayar televızyon optık ses sıstemı kucuk ev aletlerı buzdolabı camasır bulasık makınesı epılatore kadar anlatılıyor..en son bız gelırken normal anlatım vardı bırde o urunlerı canlı canlı gorme sansı olur artık gıden egıtımcılerın sanırım yenı mekanlar yapılıyodu en son bız yetısemedık..bırde soyle bı durum var turkıye bırtek akademısı olup sertıfıka veren yer teknosadır..ve o sertıfıkaylada basvuru yapamıcan yer yoktur..emın ol ılk bı hafta ogrencısın sonra kasa kodun acılır satısa baslarsın..bu kadar sonra calısmya devam...bırde bu sertıfıka işkur ortaklıgıyla verılır ıskur baglantılır...işkur maaşda verır 10 gunluk surecte sıgortanda yatar..

• quote:

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

quote:

arkadaşın dedıgı gıbı mınımm 750 lıran var..
    satıs danısmanı olucaksan 10 gun egıtımın var.
    operasyon bolumunde olucaksan 5 gun var
    kasıyer olursan 2 gun
    bu dıceklerım satıs danısmanlıgı ıcın
    1.vıze sınavın olur ılk konulardan
    uygulama sınvaın olur kagıt uzerınde satıs yaparsın 1 arkadsalınla beraber
    urun bılgısı sınavın olur..
    ncr kasar sınavın olur
    oracle kasa sınavın olur
    sonundada fınal sınavın olur..
    bunlardan gecer not alıp ortalaman 50 olması lazım..dınlersen dersı yaparsın zaten..
    herseyı anlatıyolar orda
    bılgısayar televızyon optık ses sıstemı kucuk ev aletlerı buzdolabı camasır bulasık makınesı epılatore kadar anlatılıyor..en son bız gelırken normal anlatım vardı bırde o urunlerı canlı canlı gorme sansı olur artık gıden egıtımcılerın sanırım yenı mekanlar yapılıyodu en son bız yetısemedık..bırde soyle bı durum var turkıye bırtek akademısı olup sertıfıka veren yer teknosadır..ve o sertıfıkaylada basvuru yapamıcan yer yoktur..emın ol ılk bı hafta ogrencısın sonra kasa kodun acılır satısa baslarsın..bu kadar sonra calısmya devam...bırde bu sertıfıka işkur ortaklıgıyla verılır ıskur baglantılır...işkur maaşda verır 10 gunluk surecte sıgortanda yatar..

ben eğitimi 2 hafta biliyordum..yaptığım satışlar 1 haftadan sonra anlam kazanıyor ozaman...biz mağazadaki her üründen mi sorumluyuz yoksa sadece belli ürünlerden mi?birde satış yaptığımızda bizim yaptığımız nasıl belli oluyor?depoda işimiz oluyor mu?

• Teknosa da bi calisani en fazla bir ay goruyoruz sonra yeni eleman alirlar o da bir ay calisir cikar ,mevsimlik calisma yeri gibi,sartlari agir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağazanın büyük olması veya küçük olması hangisi daha avantajlı?
  • quote:

mağazanın büyük olması veya küçük olması hangisi daha avantajlı?

extra ve exxtra magaza her zman ıyıdır satısı boldur.genelde dpocusu olur ama sende gırersın yerı gelınce..yapacagın ısler reyon verırler magazada sana o reyon seındır etıketınden ürününden sen sorumlu olursun ayda bır kontrol edersın reyonuna gre baızısı gunluk degısır bazısı aylık degısıır her gun sısteme bakarsan sıkıntı cekmezsın..
    ynı suan en rahat calısma sartları teknosadadır..tercıh yapabılıyosan buyuk magaza sec.rahat satıs yaparsın daha cok teshır urun vardır..korkcak bısey yok ılk 6 ay stajersın..teknosaakademı.com dan egıtımlerını yapmak zorundasın baska bı sıstemı var ordanda yapmak zorundasın..bu egıtımler satıslarını arttırman amaclı musterıye yaklasım urun egıtım hakkındaı bılgılerdır..hatırlatma tarzında ufak testlerı olur..yanı soyle dıyım normal gordugun toptancı gıbı calısan obur magazalar gıbı degıldır.. :D okul gıbı bısey anlıcan..yukarda arkadas demıs gıren cıkıyor dıye ben bakıyorum sureklı bızım sıstemde hersey gozukur dogum gunu olandan tut babası vefat edene kadar butun turkıye hakkında bılgın olur ben gormedım daha gırenı cıkanı sadece gıren var suan yanı :D

• quote:

quote:

extra ve exxtra magaza her zman ıyıdır satısı boldur.genelde dpocusu olur ama sende gırersın yerı gelınce..yapacagın ısler reyon verırler magazada sana o reyon seındır etıketınden ürününden sen sorumlu olursun ayda bır kontrol edersın reyonuna gre baızısı gunluk degısır bazısı aylık degısıır her gun sısteme bakarsan sıkıntı cekmezsın..
    ynı suan en rahat calısma sartları teknosadadır..tercıh yapabılıyosan buyuk magaza sec.rahat satıs yaparsın daha cok teshır urun vardır..korkcak bısey yok ılk 6 ay stajersın..teknosaakademı.com dan egıtımlerını yapmak zorundasın baska bı sıstemı var ordanda yapmak zorundasın..bu egıtımler satıslarını arttırman amaclı musterıye yaklasım urun egıtım hakkındaı bılgılerdır..hatırlatma tarzında ufak testlerı olur..yanı soyle dıyım normal gordugun toptancı gıbı calısan obur magazalar gıbı degıldır.. :D okul gıbı bısey anlıcan..yukarda arkadas demıs gıren cıkıyor dıye ben bakıyorum sureklı bızım sıstemde hersey gozukur dogum gunu olandan tut babası vefat edene kadar butun turkıye hakkında bılgın olur ben gormedım daha gırenı cıkanı sadece gıren var suan yanı :D

teknosadaki satis elemanlarinin bir cogu cok bilgisiz. sizin orda da varmi oyleleri?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

6 ay staj derken diğerlerinden ne farkın oluyor?prim filan mı yoksa mağaza içi pozisyon mu?

• quote:

quote:

quote:

6 ay staj derken diğerlerinden ne farkın oluyor?prim filan mı yoksa mağaza içi pozisyon mu?

stajerlık nedır ılk 7 gun ogrencısın satıs yapamassın..sonra kasa kodun acılır yaka kartın degısır stajer satıs danısmanı yazar ılk bır yıl stajer satıss danısmanı yazar 1 ıncı yıldan sonra stajer kalkar obur yılda satıs danısmanı 2 olursun obur yıl 1 olur sınavları kazarnırsan uzman satıs danısmanı olursun magaza muduru magaza sorumlusu mudur yardımcısı olabılırsın senın performansına baglı göze batman lazım calısmanla ılgılı..ısten kaytarmaman..egıtımlerını tamamlaman magaza on plana sureklı urun cıkarman sart..calıscaksın teknosada calısırsan gercekten guzel bır yer ılerlemen ıcın..6 ay sadece normal stajer sozlemelı oluyor performansına bakıyolar bu adam benım ısıme yararmı dıye sozlesmen var kendın ıstıfa edersen egıtımde sana harcadıkları paraları gerı alıyolar oteldır servıstır bılettır vsvs. bır sorun yok duymadımda zaten sımdıye kadar 6 ay dan once atılan dıye tabı cok tembel olup satıs yapma kabılıyetın yoksada zaten ne kotanı doldurursun ne satıs yaparsın..korkcak bısey yok..bence ımkanın varsa bı gır dene..en azından akademıdekı sertıfıkanı alırsın..
    @oturan adam bılgısız adam coktur sonucta sana egıtımde satısın sartları karsılama vsvs urun bılgısı ogretıyolar calısırsan gecersın gerısı magazada bıtıyor bılgın yoksa zaten bısey yapamassın sallamasyon gıdecektır yerı gelır bı notebooku evde bulasık makınesı yerıne bıle koyabılırsın dusuncelerınde oyle anlatırlar :D bıraz fazla abarttım ama yok degıl var..ben sahsen bılmıyorsam kusura bakmayın bır bılgım yok yanlıs bılgı vermek ıstemem hemen arastırım bır arkadasıma sorayım tam ayrıntı vereyım dıyeroum gerek yok sonucta para verılıyor herseye acırım yanı..ama bılgısayar olsun telefon olsun modem tarzında iletişim amaçlı kullanılılan herseyde baya bılgım vardır oto teyplerı ses sıstemlerı tarzında benım alanım bu cunku bulundugum magazadada ıkı bolum var elektronık ve ıt ben ıt deyım tv den fazla anlamam aaslında anlıcak bısey yok sadece aralarında bı kac fark var boyutları led ı lcd sı smartı normalı baska bısey yok ta musterının karsısında ezılıp buzulmeye gerek yok..yeterlı olur sanırım bu kadar..
    fazlada ince eleyıp sık dokuma ımkanın varsa baskada bı ıs dusunmuyosan gır derım yanı :D

• Arkadaşlar merhaba,

yazılanları okudukça biraz şaşırdım açıkcası. maaşı, çalışma şartlarını beğenmeyenler olmuş..

bir teknosa personeli olarak günde 7,5 saat haftada 45 saat çalışıyorum. 1 senem henüz dolmadı.

maaşım asgari ücret ama aysonu hesabımda gördüğüm para 2.300 ün altına hiç düşmedi. (max. 2800)

maaşımı, yemek ve yol paramı her ayın sonunda saat 17'ye kadar alıyorum.

özel sağlık sigortası vb ile birlikte bir çok etkinlikten ücretsiz yada uygun fiyata yararlanabiliyorum. ( en son Cemyılmaz Fundamentale gittim 12 TL)

Sabancı şirketler grubunda çalışıyorum, taşınırsam kendi atamamı talep edebiliyorum (TR'nin her ilinde iş imkanım hazır)

Online sınavlar var, bunlar sayesinde uzmanlık hatta terfi alabilme imkanım oldukça çok.

Kısacası teknosa yada buna benzer yerler memur zihniyetli adam için zor ve kötü yerlerdir. Kesinlikle tezgahtarda değilim:) hem eğleniyorum hemde para kazanıyorum..

Kısa zamanda para kazanmak gibi düşünceniz varsa ya hırsız. kaçakçı olucaksın. yada perakende sektörüne adım atacaksın:)

saygılarımla,

not: sigortamda o ay kazandığım ücret üzerinden yatıyor.. emekli olursam işe yarayacak inşallah:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perfectte -- 12 Şubat 2013; 21:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Perfectte

Arkadaşlar merhaba,

yazılanları okudukça biraz şaşırdım açıkcası. maaşı, çalışma şartlarını beğenmeyenler olmuş..

bir teknosa personeli olarak günde 7,5 saat haftada 45 saat çalışıyorum. 1 senem henüz dolmadı.

maaşım asgari ücret ama aysonu hesabımda gördüğüm para 2.300 ün altına hiç düşmedi. (max. 2800)

özel sağlık sigortası vb ile birlikte bir çok etkinlikten ücretsiz yada uygun fiyata yararlanabiliyorum. ( en son Cemyılmaz Fundamentale gittim 12 TL)

Sabancı şirketler grubunda çalışıyorum, taşınırsam kendi atamamı talep edebiliyorum (TR'nin her ilinde iş imkanım hazır)

Online sınavlar var, bunlar sayesinde uzmanlık hatta terfi alabilme imkanım oldukça çok.

Kısacası teknosa yada buna benzer yerler memur zihniyetli adam için zor ve kötü yerlerdir. Kesinlikle tezgahtarda değilim:) hem eğleniyorum hemde para kazanıyorum..

Kısa zamanda para kazanmak gibi düşünceniz varsa ya hırsız. kaçakçı olucaksın. yada perakende sektörüne adım atacaksın:)

saygılarımla,

not: sigortamda o ay kazandığım ücret üzerinden yatıyor.. emekli olursam işe yarayacak inşallah:)

hocam hangi mağaza?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Perfectte

Arkadaşlar merhaba,

saygılarımla,

hocam hangi mağaza?

Güncel olarak çalışma şartları nasıl? Genellikle olumsuz yorumlar var.Çalışma saatleri iyi ama maaşının asgari ücret olması kötü

• TeknoSA nedir ?...Başlayalım.

Yukarıdaki arkadaş 2300-2800 lira ücretden bahsetmiş.Türkiydeki 250 ye yakın magazanın ancak 10 tanesinde bu ve buna yakın ücretlere ,bazı satış danışmanları ulaşabilir.Oda panel ve notebook grubuna yakın durmak kaydıyla.

Normal şartlarda asgari ücret alırsınız.Üzerine primin yatar.Prim ortalama yüzde 1 dir.

Ortalama 11-12 saat çalışırsınız.fazla calışma ücreti vermezler.(bu yüzden teknosayla davalık olan arkadaşlarım var)

Akşam 10 dan önce cıktıgınız günlerde kendini şanslı saymalısınız.
    Cünkü her cıkıs saatinde magaza müdür sizi dilediği saate kadar magazada tutma şansı vardır.
    İşten çıkmak için mudurden "cıkabilirmiyim" diye izin istersiniz.
    Hayır derse çalışmaya devam edersiniz.

Sürekli diğer satış danışmanlarıyla kavga halindesinizdir.Cünkü müşteri eşittir paradır.
    Sen anlatırsın o satar.Sonra magazada herkez içinde birbirinize girersiniz.
    Bunlar yaşanmıştır.Hergün bir araba parası hedef gelir.(Bazı haftasonu günleri bir sıfır km araba parası.)
    Yapamadıgınız zaman hesap sorulur.

Biri her zaman en az satışı yapıcaktır magazada , eger bir hafta siz magazada en az perfomansı sergilemişseniz bu yüzden hesap verirsiniz. size neden magazanın ortalamasını düşürdügünüz sorulur.Oysa bir kişi her zaman birinci , biri kişi her zaman sonuncu olur bu sabittir.

Bu arada ek garanti satmanız istenir.Satamazsın magazadan cıkarmazlar.Mola için izin almak zorundasınızdır.
    Hizmet paketi vardır.Bunlarıda satıcaksınızdır.
    Ücretsiz kurulumu olan televizyona ekstra para verdirirerek kurulum paketi satarsınız.

Her hafta mutlaka sayım vardır.İnsanı hayattan sogutur.Binlerce mp3 marka marka model model renk renk ayırıp sayman gerekir.Sistemle örtüşmezse en başa geri dönersin.3 aydır bir genel sayım vardır.Magazadakı a dan z ye herşey sayılır.Eksik çıkarsa aldıgın paradan kesilir.

Zamanla kendi söylediği yalana kendi inan biri olursunuz.
    (en son soyledıgım yalan cizikler içindeki bir telefona "abi bunun modeli böyle" diyerek satmam olmuştu
    epilasyon aletini traş makinasını diye neyse vs vs.)

Saçma sapan insanlarla sacma sapan dialoglar yaşamak zorunda kalırsınız.Sabancı sömürüsü sana 100 milyarlık satış yaptırır 1000 liraya mahkum eder.
    Sabancı para verir ancak senden ömrünü alır.

Bir süre sonra bacaklarınız bütün gün ayakta durmaktan varisle dolacaktır.Yaşınız 30 u aştığında ise sidiğinizi tutamama problemleri yaşarsınız.Bel ve bacak ağrıları bütün gününüzü mahveder.Yaşa bağlı performansınız düşer ve kovulursunuz.Sabancı sömürüsü sizi kullanır ve atar.

Söylenecek başka birşey yok.Benim bir bucuk yılımı aldı.
    En son psikolojim bozulmuştu.İlaç kullanıyordum.Sonra askere gittim.
    Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.

emegın sömurusunun belgesı

Teknosa Çalışma Şartları Nasıl (Mülakata Çağırdılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 30 Ocak 2016; 2:03:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

TeknoSA nedir ?...Başlayalım.

Yukarıdaki arkadaş 2300-2800 lira ücretden bahsetmiş.Türkiydeki 250 ye yakın magazanın ancak 10 tanesinde bu ve buna yakın ücretlere ,bazı satış danışmanları ulaşabilir.Oda panel ve notebook grubuna yakın durmak kaydıyla.

Normal şartlarda asgari ücret alırsınız.Üzerine primin yatar.Prim ortalama yüzde 1 dir.

Ortalama 11-12 saat çalışırsınız.fazla calışma ücreti vermezler.(bu yüzden teknosayla davalık olan arkadaşlarım var)

Akşam 10 dan önce cıktıgınız günlerde kendini şanslı saymalısınız.Cünkü her cıkıs saatinde magaza müdür sizi dilediği saate kadar magazada tutma şansı vardır.

Sürekli diğer satış danışmanlarıyla kavga halindesinizdir.Cünkü müşteri eşittir paradır.Sen anlatırsıno satar.Sonra magazada herkez içinde birbirinize girersiniz.Bunlar yaşanmıştır.Hergün bir araba parası hedef gelir.(Bazı haftasonu günleri bir sıfır km araba parası.)

Biri her zaman en az satışı yapıcaktır magazada , eger bir hafta siz magazada en az perfomansı sergilemişseniz bu yüzden hesap verirsiniz. size neden magazanın ortalamasını düşürdügünüz sorulur.Oysa biri her zaman birinci , biri her zaman sonuncu olur bu sabittir.

Bu arada ek garanti satmanız istenir.Satamazsın magazadan cıkarmazlar.Mola için izin almak zorundasınızdır.
    Ücretsiz kurulumu olan televizyona ekstra para verdirirerek kurulum paketi satarsınız.

(en son soyledıgım yalan cizikler içindeki bir telefona "abi bunun modeli böyle" diyerek satmam olmuştu

Saçma sapan insanlarla sacma sapan dialoglar yaşamak zorunda kalırsınız.Sabancı sömürüsü sana 100 milyarlık satış yaptırır 1000 liraya mahkum eder.

sana her dedıgıne hak verıyorum...2300 hıc duymadım 2000 gordum ama sunuda gordum 11 ay yıldız ol bı maas cıft maas artı prım al..teknosada para kazancaksan meclisten dışarı köle gibi çalışcaksın.yoksa askeri ücreti alırsın..teknogaranti şart... (:

• quote:

quote:

TeknoSA nedir ?...Başlayalım.

Akşam 10 dan önce cıktıgınız günlerde kendini şanslı saymalısınız.Cünkü her cıkıs saatinde magaza müdür sizi dilediği saate kadar magazada tutma şansı vardır.

Sürekli diğer satış danışmanlarıyla kavga halindesinizdir.Cünkü müşteri eşittir paradır.Sen anlatırsıno satar.Sonra magazada herkez içinde birbirinize girersiniz.Bunlar yaşanmıştır.Hergün bir araba parası hedef gelir.(Bazı haftasonu günleri bir sıfır km araba parası.)

Biri her zaman en az satışı yapıcaktır magazada , eger bir hafta siz magazada en az perfomansı sergilemişseniz bu yüzden hesap verirsiniz. size neden magazanın ortalamasını düşürdügünüz sorulur.Oysa biri her zaman birinci , biri her zaman sonuncu olur bu sabittir.

sana her dedıgıne hak verıyorum...2300 hıc duymadım 2000 gordum ama sunuda gordum 11 ay yıldız ol bı maas cıft maas artı prım al..teknosada para kazancaksan meclisten dışarı köle gibi çalışcaksın.yoksa askeri ücreti alırsın..teknogaranti şart... (:

Çalışma saatleri 12 saat demişsiniz ben vardiyalı olarak biliyordum yani günlük 8,5 saat , fazla mesai saatleri yüzünden gelen teklifleri reddettim.Avm de açılış ve kapanış saatleri çalışıyoruz dediler.Yasal çalışma saati 8,5 saat değilmi?Teknosa nasıl 12 saat çalıştırıyor?

• TeknoSa bildigin fazla calıştırıyor arkadaşlar buda ispatı.
    win7 painte pek alışamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 14 Mart 2013; 1:17:01 >

• quote:

TeknoSa bildigin fazla calıştırıyor arkadaşlar buda ispatı.
    win7 painte pek alışamadım

paint error vermiş hacı :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.