Şimdi Ara

Teknosa Çalışma Şartları Nasıl (Mülakata Çağırdılar) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
37.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samed61

quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

TeknoSa bildigin fazla calıştırıyor arkadaşlar buda ispatı.
    win7 painte pek alışamadım

Teknosa Çalışma Şartları Nasıl (Mülakata Çağırdılar)

Teknosa Çalışma Şartları Nasıl (Mülakata Çağırdılar)

paint error vermiş hacı :D

öldün mü kaldın mı hacı durumlar nedir

• Arkadaşlar en iyi çalışma sistemi promotor olmaktır.Aklınızda olsun.Sattıgın kadar kazanırsın.Mağazayla hiç eyvallahın yoktur.Bilginiz olsun iyi çalışmalar.
  • Torpilin olduğu şirket Mülakata çağrıldım görüşme çok iyi geçti kesin dönüş yaparız denildi mail atmışlar dalga geçer gibi farklı bir adayda kullandık seçimimizi ne anlıcan bundan arkadaş
  • yok arkadaslar malum bekar evı ınternetım yoktu :D bayadırda gırmıyordum ısten gucten..cevaplım hemen @insua hangi bölgedesın bılmıyorum ama alımlar oluyor suan teknosanın alımları var her magaazada ıs basvurusu mevcut onemle on plana cıkarıyolar bos gecme heryerde cv doldur karıyerden takıp et ozellıkle ınternet basvuruları on planda oluyor dırek merkez goruyor cunku saglamda bı cv varsa zaten gırersın teknosaya gırersınde once ıstersen promotrluk yap arkadasın dedıgı gıbı ama gırecegın fırmalar belı olsun toshıba samsung casper sony lg bunların beyaz esyası olur telefonu olur tv sı olur hesı olur bunların prım sıstemı ve kurumsallıgı onn planda arkadas torpıl var dıye bısey yok kovalaman gerekıyo ısın acıkcası.. teknosalı olmak guzel ama kafan rahat olcak askerlıgın olmıcak oncelılıkle kafan bos olcak guzel ısler basarırsın :)
  • çalışma şartlarını bilmiyorum ama ne zaman teknosaya gitsem adamlarda top sakal mı ne deniyorsa işte ondan bir tane bulunuyor mülakatta işe yarıyabilir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

TeknoSA nedir ?...Başlayalım.

Yukarıdaki arkadaş 2300-2800 lira ücretden bahsetmiş.Türkiydeki 250 ye yakın magazanın ancak 10 tanesinde bu ve buna yakın ücretlere ,bazı satış danışmanları ulaşabilir.Oda panel ve notebook grubuna yakın durmak kaydıyla.

Normal şartlarda asgari ücret alırsınız.Üzerine primin yatar.Prim ortalama yüzde 1 dir.

Ortalama 11-12 saat çalışırsınız.fazla calışma ücreti vermezler.(bu yüzden teknosayla davalık olan arkadaşlarım var)

Akşam 10 dan önce cıktıgınız günlerde kendini şanslı saymalısınız.
    Cünkü her cıkıs saatinde magaza müdür sizi dilediği saate kadar magazada tutma şansı vardır.
    İşten çıkmak için mudurden "cıkabilirmiyim" diye izin istersiniz.
    Hayır derse çalışmaya devam edersiniz.

Sürekli diğer satış danışmanlarıyla kavga halindesinizdir.Cünkü müşteri eşittir paradır.
    Sen anlatırsın o satar.Sonra magazada herkez içinde birbirinize girersiniz.
    Bunlar yaşanmıştır.Hergün bir araba parası hedef gelir.(Bazı haftasonu günleri bir sıfır km araba parası.)
    Yapamadıgınız zaman hesap sorulur.

Biri her zaman en az satışı yapıcaktır magazada , eger bir hafta siz magazada en az perfomansı sergilemişseniz bu yüzden hesap verirsiniz. size neden magazanın ortalamasını düşürdügünüz sorulur.Oysa biri her zaman birinci , biri her zaman sonuncu olur bu sabittir.

Bu arada ek garanti satmanız istenir.Satamazsın magazadan cıkarmazlar.Mola için izin almak zorundasınızdır.
    Hizmet paketi vardır.Bunlarıda satıcaksınızdır.
    Ücretsiz kurulumu olan televizyona ekstra para verdirirerek kurulum paketi satarsınız.

Her hafta mutlaka sayım vardır.İnsanı hayattan sogutur.Binlerce mp3 marka marka model model renk renk ayırıp sayman gerekir.Sistemle örtüşmezse en başa geri dönersin.3 aydır bir genel sayım vardır.Magazadakı a dan z ye herşey sayılır.Eksik çıkarsa aldıgın paradan kesilir.

Zamanla kendi söylediği yalana kendi inan biri olursunuz.
    (en son soyledıgım yalan cizikler içindeki bir telefona "abi bunun modeli böyle" diyerek satmam olmuştu
    epilasyon aletini traş makinasını diye neyse vs vs.)

Saçma sapan insanlarla sacma sapan dialoglar yaşamak zorunda kalırsınız.Sabancı sömürüsü sana 100 milyarlık satış yaptırır 1000 liraya mahkum eder.
    Sabancı para verir ancak senden ömrünü alır.

Söylenecek başka birşey yok.Benim bir bucuk yılımı aldı.
    En son psikolojim bozulmuştu.İlaç kullanıyordum.Sonra askere gittim.
    Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.

s.a hocam.cevair deki teknosaya girsem.primlerle birlikte aylık 1,800-2,000 lira yapamazmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: janus954

Merhabalar ben uzun zaman çalıştım. kısaca özetlemek gerekirse, ne kadar az bilirsen o kadar rahat edersin, sen sorun çözerken başkaları satış yapar ay sonu sen 1000 onlar 2000 tl alır..
    gizli müşteri gelir kimi kendini belli eder iyi puan alır iki gizli müşteriden prim alırsın, kimi egosunu tatmin etmeye gelir sinsice yaklaşır içerde 40 müşteri 10 satış danışmanı olmasına bakmaz herkes kendisiyle ilgilensin ister düşük puan verir maaşından iyi bir rakam kesilir.
    herşeyin kusursuz olması beklenir reyonun düzgün temiz etiketlerin tam olacak.
    aylık 150 bin hedefin olur yaptığın satıştan %18 düşer yani aslında 150 bin hedef yapmak için kdv dahil 178 bin satış yapman gerekir.
    teknogaranti satman için inanılmaz baskı yapılır sonuçta 150tl epilasyon cihazına en az 85tl teknogaranti yapıyorsun karşılığında müşteriye verdiğin tek şey boş bir kağıt %100 kar..
    kurulum paketleri içinde aynı şey geçerli sattığın ürüne bakan servis aynı hizmeti ücretsiz veriyordur ama sen bunu müşteriye satarsın dahası sattırırlar.
    neyseki ben ayrıldım da kurtuldum ömrümden ömür gitti..

teknogaranti oyun planları.
    iti ite kırdırma.

nasıl bir dünyada yaşıyoruz ?
    asgari ücretten hallice ekmek parası kazanmak için yalanlar söyle satış hedefini tuttur ,müdürlerin kaprislerini çek seni saatlerce fazladan magazada kafasına göre bıraksın ,gizli müşteriden patlamamaya çalış,garantisi olan ürünlere ekstra garanti adı altında garanti yap reyonu sil müşterinin küfülerini dinle ,arkadaşın satışına çaksın sonra yüzüne bakıp "sistem böyle" desin, hergün yarım saat mesai saatinin haricinden sebepsiz erken gel.. neyse daha fazla yazamıcagım yine elim ayagıma dolaştı.gidip bi magazasını havaya ucurucam şimdi

• Evet beyler, değişen birşeyler var mı teknosa tarafında. Hala sözleşme 6 aylık yapıyolar mı ? İşten çıkarsak veya çıkartılırsak tazminat ödüyormuyuz. ?

Ben satış danışmanı olarak kabul edildim. 1 haftalık akademik kursa gidicem. Ama hala kararsızım ? Çalışıp işten ayrılan var mı? İşten çıkarken sorun yaşadınız mı ?

Teknosa - iş kur aracılığıyla bir proje yapmışlar. çalışanların maaşının bir kısmını iş kur bir kısmını teknosa veriyor.
  • top sakaldan daha önemli şeyler var :) Arkadaşlar bu işten çıkınca tazminat ödeme zorunluluğu hala var mı ?
  • up up
  •  Teknosa Çalışma Şartları Nasıl (Mülakata Çağırdılar)
  • Öyle şeyler yazılmış ki Allah kahretsin böyle firmayı dedirttiler bana, başka bir sitelerde de bölge müdürünün tacizine uğrayanlar olmuş yazmışlar. Zaten fiyatları yüzünden nefret ederim asla alışveriş yapmam o piyasadan bihaber kazıkçı mağazadan da, en azından çalışanlarına maddi manevi değer veren bir firmadır başvurayım demiştim de yok arkadaş vazgeçtim.
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    kardeşim dediğin gibi işten çıkınca tazminat ödeme durumu vs. varmı.şimdi hala çalışıyomusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crackher

kardeşim dediğin gibi işten çıkınca tazminat ödeme durumu vs. varmı.şimdi hala çalışıyomusun ?

Ben kursa gidip işe başlıyacaktım, baştan vazgeçtim kardeşim. tazminat olayı hala devam ediyormuş. Teknosa da çalışılmaz artık.
  • satış elemanı olacaksan sırtını duvara yaslayınca bile şef dik dik bakıyor.
  • top sakal bırakınca teknosa çalışanı oluyorsun
  • Yıl olmuş 2018 halen merak eden varsa söyleyeyim hayır teknosa son şanstır. Yeni sşstemde verilen hedefin belli bir kısmı kşisel bakım vs vs olmak zorunda ayrıca prim almak istiyorsanız tt alt yapısını kullanıp aynı tarifeleri 2 3 kat daha pahalı veren teknocell satmak zorundasınız tekno garanti kurulum paketi vs vs cabası aksi haşde baskı baskı baskı

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

aslında teknosada çalışmak güzel olurdu.boştayken telefonları falan kurcalarsın.hem severimde teknolojiyle iç içe yaşayıpta teknolojiyle ilgi bilgi paylaşmayı.
    her gün her saat aynı seyi anlatmak bayar bence.
  • Teknosa perakende elektroniğin bimi olma yolunda gidiyor bimden tek farkı orada fazlasıyla baskı hissedersiniz o yüzden boş zamanın ve sağlam psikolojin olursa kurcalarsın

• Son durumlar nedir çalışma şartlarında,şuan çalışan arkadaşlar yazabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.