Şimdi Ara

Teknosa'da LG Nexus 4 855lira CardFinansa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar baya sıcak geldi. Teknosa'da gazetede gördüm LG Nexus 4 16GB Fiyatı 949lira + Card Finansa 94.90lira parapuan var 855'e geliyor yani. hatta başka kombinelerle fiyat aşağıya çekilebilir gösterin hünerlerinizi bakalım :)

http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-siyahbeyaz-akilli-telefon?from=suggestion&term=nexus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazzow -- 30 Aralık 2013; 13:43:54 >

• Enpara geçerlimi bilmiyorum ama enpara ve avantajixide kat :)
  • Dün yurtdışı kayıtsız cihaza 800lira fiyatlı ilan açan arkadaş vardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasasin discovery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 4' ,samsung s3 veya s4miniden ustun mudur?

• serghat kullanıcısına yanıt
    işlem gücü ve güncelleme hızı olarak evet multimediya olarak hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

Evet arkadaşlar baya sıcak geldi. Teknosa'da gazetede gördüm LG Nexus 4 16GB Fiyatı 949lira + World karta ve Maximum karta 94.90lira parapuan var 855'e geliyor yani. hatta başka kombinelerle fiyat aşağıya çekilebilir gösterin hünerlerinizi bakalım :)

Hocam Worldcarda puan bilgisine nerden ulaştın, sitede card finansa %10 parapuan diyor.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gavurun malının da şarjı dayanmazmış, güzel telefon aslında ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gepe

quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

Evet arkadaşlar baya sıcak geldi. Teknosa'da gazetede gördüm LG Nexus 4 16GB Fiyatı 949lira + World karta ve Maximum karta 94.90lira parapuan var 855'e geliyor yani. hatta başka kombinelerle fiyat aşağıya çekilebilir gösterin hünerlerinizi bakalım :)

Hocam Worldcarda puan bilgisine nerden ulaştın, sitede card finansa %10 parapuan diyor.?

haklsnz hocam özür dilerim bende şimdi gazetede alttaki küçük yazıları okudum evet card0finansaymş %10 parapuan. Düzeltiyorum

• http://www.teknosa.com/urunler/125070986/lg-e960-nexus-4-siyahbeyaz-akilli-telefon?from=suggestion&term=nexus ilk mesaja link de ekleseydiniz keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 30 Aralık 2013; 11:56:27 >
  • vay arkadaş şaka gibi fiyatlar ya ben bu telefonu daha yazın amerikadayken 300 dolara almıştım hatta üzülmüştüm çünkü aldıktan 1 ay sonra 200e düşmüştü.
    Şimdi hala fırsat diye 850lere ülkemde satılıyor.
    Ayakkabı kutularını biz dolduruyoruz da haberimiz yok şaka gibi.
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
  • S3 alınır bunun yerine bu fiyata biraz daha eklenip.
  • bu cihaz varken s3 ve discovery nin suratına bakılmaz
  • kullanıcıdan yorum alınız bu paranın üztüne biraz daha katıp s3 alınır diyen arkadaşa gülerim forumda binlerce kez konuşuldu tartışıldı n4 ile s3 karşılaştırması ne kadar bir şeyden anlamayan varsa direk oouuu abi samsung al diye geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

vay arkadaş şaka gibi fiyatlar ya ben bu telefonu daha yazın amerikadayken 300 dolara almıştım hatta üzülmüştüm çünkü aldıktan 1 ay sonra 200e düşmüştü.
    Şimdi hala fırsat diye 850lere ülkemde satılıyor.
    Ayakkabı kutularını biz dolduruyoruz da haberimiz yok şaka gibi.

TR de elektronik ürünlerin fiyatını illa yurtdışıyla karşılaştırma ihtiyacınız varsa Avrupa fiyatlarıyla karşılaştırın . Amerika fiyatları heryere göre ucuz zaten sade TR ye özel olan bir durum yok. Almanya fiyarı 285 Euro, İngiltere fiyatı 238 Pound. Bunlara bakarsan TR fiyatı çok ta pahalı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serghat

nexus 4' ,samsung s3 veya s4miniden ustun mudur?

N4 işlemci ve 2gb ram ile üstün

Dizaynı çok farklı

Kablosuz şarj , open LG se 3.0 destekli adreno 320 gpu'su var

Şuanda android kit kat 4.4.2 kullanıyor.

Kullanıcı desteği , rom ve kernel avantajı var. Hızlı bir cihaz. Ayrıca linux ubuntu touch yüklenen uyumlu bir cihaz.

• Merhaba,

@ cryptdlg

Kazanç ve gelir + refah düzeyi farkı var ilk olarak,

Cihaz onlara erken ulaşıyor , TR daki ilk fiyatından ortalama 550/600 tl ucuza 13 ay önce satın aldılar.

Şuanda benzer fiyata 2 aydır LG N5 varken kimse gidip N4 almadığı için iki ülke fiyatlarının TR fiyatına yakın olması normal.

USA üzerinden hesaplama elbette yanlış , ama TR fiyatına 13 ay sonra çok yakın olmasıda doğru bir açıklama değil.

Diğer taraftan 2 yıllık samsung i9250i MM da 899 TL iken BEDAVA deniliyordu))) şimdi lg n4 ise bize UCUZ gelmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 30 Aralık 2013; 13:08:40 >
  • kit kat ile pil süresi düzeldi...bilginize....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

kit kat ile pil süresi düzeldi...bilginize....

Kit kat a gerek yok,

2G + opera Mini + düşük ışık zaten gayet yeterli. Cihazı kullanların çoğu 1 yıl oldu ve iyileşmeniz bir kısmını göremeden pil ömrünün zaten yarısı gitti ))

18 Ay destek muhabbetine bakarsak cihaz son aylarını yaşıyor "Google " ye göre.

Google mühendisleri bana göre yeterince önem göstermiyor ve LG N4 e özel iyileşme maalesef yok.

Kampanya / fiyat ve cihaz güzel,

Radyo / otg ihtiyacınız yok ve kamera için beklentiniz yüksel değilse alınabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.