Şimdi Ara

Teknosa'da Note4 N910 satılıyormuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hızlıca taradım fakat böyle bir başlık bulamadım..

Teknosa N910 sattığını iddia ediyor, üstelik iki mağazaya ulaşabildim teyit ettiler..

Bi bilginiz var mıdır acaba? Note4 almayı düşünüyordum da hediye çeki veriyor Teknosa uygun geldi ama N910 görünce şaşırdım..

• Fikri olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meredith~

Merhabalar,
    hızlıca taradım fakat böyle bir başlık bulamadım..

Teknosa N910 sattığını iddia ediyor, üstelik iki mağazaya ulaşabildim teyit ettiler..

Bi bilginiz var mıdır acaba? Note4 almayı düşünüyordum da hediye çeki veriyor Teknosa uygun geldi ama N910 görünce şaşırdım..

N910 Note 4 ün kodu zaten soru nedir anlaşılmıyor yazdıklarınızdan.

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydink_1903 A kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 810 olan var bizde diyorlar da..
    Türkiye'deki n910c ya da n910cq değil mi?
  • Kardeşim bende exynos işlemcili olanı var note 4'ün telefon zaten hızlı hiçbir sorun yaşatmadı mc5 ve asphalt8de dahil ayrıca pil olarak exynoslu olanlar daha iyi diyorlar yine de sen bilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meredith~

Snapdragon 810 olan var bizde diyorlar da..
    Türkiye'deki n910c ya da n910cq değil mi?

Note 4 ün SD810 lu versiyonu yok.

N910F SD805 li (G W A Vs de aynı)
    N910C Exynos

C Türkiye'de paralel ithalat, CQ Türkiye Distribütör garantili, N910H 4G olmayan paralel ithalat telefon. Fiyatlarından da anlaşılır zaten.

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydink_1903 A kullanıcısına yanıt
    Son kez rahatsız ediyorum ama Teknosa çalışanı sattığını iddia ediyor, CQ olandır sitedeki değil mi?

Bu arada 805 yazacakmışım hata etmişim

Tşeşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede tek model var N910CQ ben de kullanıyorum hepsiburadadan aldım N910CQ olan model türkiyede satılan model exynos işlemcili olan.
  • Teknosa'ya "bunların soğuk füzyonla çalışanları çıkmış" deyin, "depomuza bi bakiyim diye bilgisayar başına geçerler ve kotasını dolduramamış bir satıcıya denk geldiyseniz "varmış efenim buyrun" cevabını alırsın.
  • Hocam eğer ellerindeki cihaz sd 805 ise ,exynos işlemcili note 4 tercih edin derim ben.
  • ilk mağazadaki görevli aynen "Biz snapdragon üzerinden eğitim aldık hanfendi, Türkiye'de var snapdragonlu olan,edge serisi exynos çıktı" dedi

emin olamadım başka bi mağazayı aradım, müşteri hizmetlerine bağlanıyorum ama ürün bilgisi kısmına her seferinde, adam durumdan bi'haber arkadaşına sordu arkadan o da snapdragon deyince, acaba ben mi bilmiyorum dedim..

Hepsiburadadan alacaktık bizde ama zam yaptı bi günde, keşke dün alsaymışım 2100 dü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meredith~ -- 19 Mart 2015; 0:43:24 >
  • sps1991 kullanıcısına yanıt
    Pusuya yatmış indirim bekliyoruz, teşekkür ederiz
  • meredith~ M kullanıcısına yanıt
    Bende hepsiburada'dan aldım. Ürünün normal fiyatı 2400 tl. Fakat o güne özel 2100 tl olmuştu. World kartla aldığım için 100 tl de puan verdiler. Siz aldınız mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.