< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknosa Dyson Purifier Seri Sonu Fırsatı (6. sayfa)
-
-
Hayır benimki tek üründü. Saç şekillendirici almıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 1 adet hava temizleyici aldım iptal edildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri temsilcisi bu şekilde bilgilendirdi, o zaman yanlış söyledi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yukarıda da yazmıştım. Benim siparişim iptal olmadı.
Birazdan da teslim edilecek kargo firması tarafından.
Ben 1 adet hava temizleyici aldım bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 25 Temmuz 2023; 10:14:4 > -
Öncelikle hayırlı olsun. sizinkini neden göndermiş olabilirler acaba. Tahmininiz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir fikrim yok açıkçası.
Normal görüp satın aldım ve hiçbir telefon görüşmesi vs. olmadı. İlk alanlardan biri olabilirim sipariş numarası açısından. Ayrıca tek ürün almam da etkili olmuştur belki de.
Bu arada sarı sitedeki ilanlarda da açık açık Hepsiburada dan aldığını yazanlar var.
-
Kapalı kutu da olsa kim gidipte başkasının adına faturası olan, taksitsiz bu ürünü alsın ki? Bunu apple gibi zannettiler sanırım ama 2. el piyasası sürünen bi ürün bu. Ellerinde patlayacak haberleri yok.
Hele ki nakit avans faizleri dün yükselmişken... Teknosa Bonus'a faizsiz 12 taksit yaparken....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M. B. -- 25 Temmuz 2023; 11:48:35 > -
Bu ara sanırım en üst modeli kimseye göndermemişler.
Sahibinden'de de satan kimseyi göremedim.
DYSON Purifier Hot+Cool Formaldehyde satan kimse yok.
-
Merhaba
Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde kullanan arkadaşlar varsa ürünün soğutma performansı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X