Hem Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde hem de airwrap aldım hocam hata değil gibi ama bakalım gönderirler umarım. İptal vs gelmedi henüz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teknosa Dyson Purifier Seri Sonu Fırsatı (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Benimki hazırlanıyora geçti hocam.
-
Purifier ve Formaldehyde arasında ne fark var acaba? Bende prifier i aldım fiyat uygun diye ama çok işe yarar mı bu aletler pek fikrim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi güzel de aldıktan 1 saat sonra haber vermek olmamış.
-
Fırsatçılar hemen yapışmış affetmemişler. Bunları görünce inşallah iptal olur diyorum. Sayenizde ihtiyacı olan alamıyor.
-
Hepsiburada siparişlerim iptal edildi sabah, yapılacak bir şey var mı? İletişime geçsek bir şey çıkar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrestinpeacex -- 21 Temmuz 2023; 8:23:25 >
Geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza. Ama şu fırsatçılar için çok iyi olmuş. Bi yazıp almak isteyim bakayım şimdiden sonra ne olacak 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende iptal yok.
Ama bir gecikme söz konusu. Bakalım ne olacak...
-
Benimde iptal edilmiş hakem heyeti yolu göründü
-
Dyson Türkiye mesaj atmış:
Kargolar başlamış.
Sayin Musterimiz, numarali siparisiniz teslim edilmek uzere kargo firmasina iletilmistir. Siparisinizin teslim surecini Kolay Gelsin firmasiyla, takip numarasi ile takip edebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. B002
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi hocam sevindim mağdur olmamanıza.
-
Merhaba,
Dyson için ben de hakem heyetine başvurcam ama bir sonuç alır mıyız acaba? Daha önce benzer bir tecrübeniz olmuş muydu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence sonuç alırız daha önce aynı durumda kalan arkadaşlarımın lehine karar çıktı
Hepsiburadan sipariş verip siparişi iptal olmayan var mı? Ona göre thh ye başvuralım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben e-devlet uzerinden basvurumu yaptim thhye. Daha once migrosda da benzer bir durum olusmustu, thh yoluyla aldim urunu.
-
Ne yazık ki her ilin thh si farklı karar veriyor. O yüzden sipariş gönderilmiş birileri olursa rahat kazanırız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X