Şimdi Ara

teknosa garantisiz ürün satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13/08/2018 Tarihindewww.teknosa.com internet sitesi adresinden aldığım Tablet Telefon 15/08/2018 Tarihinde tarafıma ulaştı kutuyu açtım dokunmatik ekranın arızalı olduğunu gördüm 15/08/2018 Saat 19:44 te 08502225599 telefonla müşteri temsilcisini aradım arızayı bildirdim en yakın Teknosa mağazasına bırakmam halinde garanti kapsamında tamir edileceğini iletti 16/08/2028 tarihinde ANTAKYA PALLADIUM EXTRA mağazasına bıraktım. 22/09/2018 Tarihinde mağazadan aldığım ürün tamir edilmemişti tamir edilmesini istedim. ama benden önce yapılan bir işlemde ekran değişim işlemi olduğu; bu nedenle dokunmatik ekranın arzasının 470.00 tl tutan tamir parasını benim ödenmem gerektiği söylendi ben ise garantili olan bu malın tamir edilerek tarafıma verilmesini 13.Haziran 2014 tarih ve 29029 nolu Resmi Gazetenin GARATİ BELGESİ YÖNETMENLİĞİNİN 3. Bölümünde 8. Maddede belirtildiği şekilde ücretsiz olarak onarılmasını tamir edilmesini talep ettim. Müşteri ilişkileri temsilcisi bunu yapmayacaklarını söyleyerek istediğim yere başvurabileceğimi söyledi. Tüketici Hakem Heyetine Başvuruda bulundum sonucu bekliyorum

Tüm forum arkadaşlarına teknosaya güvenmemelerini söylemek isterim benim durumuma düşmesinler

(((( haklısınız biraz karmaşık yazmışım
    aldığım ürün outlet asus tablet telefon arzalı olarak bana ulaştı iade edeyim dedim yok ha zinhar olmaz dediler arzaya gönderdim arızada
    asus servisi böyle böyle bir servis formu doldurmuş yani servis para istemiş kendilerinin hatasından dolayı
    sonradan bana para iadesi yaparız dediler. daha önce para iadesi yok diyen firma bende tamirat istedim onlarad istediğiniz yere başvurun tamir ettirmeyiz diyorlar.
    tüketici hakem heyetine başvurdum tamirat istiyorum diye başka yapacağım ne olabilir önerilerinizi bekliyorum

)))))
    teknosa garantisiz ürün satıyorteknosa garantisiz ürün satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssakman2 -- 12 Ekim 2018; 21:22:2 >

• Sıfır aldığınız ürünün tamir edilmesini istemeniz hata başta. Direkt para iadesi ya da değişim istemeliydiniz. Sizden önce yapılan işlem ne demek ürün sıfır değil mi? Biraz karışık yazmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız biraz karmaşık yazmışım
    aldığım ürün outlet asus tablet telefon arzalı olarak bana ulaştı iade edeyim dedim yok ha zinhar olmaz dediler arzaya gönderdim arızadateknosa garantisiz ürün satıyor
    asus servisi böyle böyle bir servis formu doldurmuş yani servis para istemiş kendilerinin hatasından dolayı
    sonradan bana para iadesi yaparız dediler. daha önce para iadesi yok diyen firma bende tamirat istedim onlarad istediğiniz yere başvurun tamir ettirmeyiz diyorlar.
    tüketici hakem heyetine başvurdum tamirat istiyorum diye başka yapacağım ne olabilir önerilerinizi bekliyorum

teknosa garantisiz ürün satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssakman2 -- 12 Ekim 2018; 21:16:53 >

• Ticaret Bakanlığına şikayet edin müfettiş görevlendirsinler duruma göre idari para cezası keserler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 BİMEKS FİYATI ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.