Şimdi Ara

Teknosa Mağzalarında ilginç fiyatlar. (1535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
31.157
Cevap
392
Favori
1.364.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15331534153515361537
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen gun torium avm magzasinda coklu priz ariyordum.

http://www.teknosa.com/urunler/110271168/sonorous-energy-saver-es-08-akim-koruyucu

Bu urunu 57 tl aldim.
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Problemli bir cihazmis.
    Artik aldik.
    Bozulana kadar kullanacagiz.
    Fisini saklayayim bari.
    Eyvallah kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belo3 kullanıcısına yanıt
    Ankaradakinin ekranı kırık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ankaradakinin ekranı kırık

Kırık hâliyle satışa açık mı ürün?
    Benim işime yarayabilir çünkü.
  • evt hcm satistaydi en son gordugumde hala da satista demekki stoklarda gozuktugune gore hatta kutu ve aksesuarlari tam ve sifirdi die hatirliorumda en net bilgiyi ilgileniyorsnz magzayi arayip alabilirsnz.eger ank disindaysanz ben satin almalarda yardmci olablrm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, ben de Ankara'dayım.
    Etlik bana biraz ters ama gitmeye çalışacağım. :)
  • http://www.teknosa.com/urunler/800038986/SAMSUNG-N910-GALAXY-NOTE-4-ALTiN-AKiLLi-TELEFON
    ürün kodu : 800038986
    bunu ben aldım , iade ettim. hoparlörden ses çıkmıyor. haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 28 Aralık 2016; 16:58:13 >
  • havaleyi kaldırmışlar. :)))
    Hakkaten kalkmış yaa!
    Günün flaş haberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jny20

Günün flaş haberi

ürünler ekleniyordu hatta s7 edgeyi gördüm. tekrar sayfayı yeniliyordum. müdür çağırdı. o sırada 6s 16 gb gelmiş.1700 küsür. ama gitti tabii alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Günün flaş haberi

ürünler ekleniyordu hatta s7 edgeyi gördüm. tekrar sayfayı yeniliyordum. müdür çağırdı. o sırada 6s 16 gb gelmiş.1700 küsür. ama gitti tabii alamadım.

Kısmet değilmiş :)
    Outlet için havale kapatılmış, diğer ürünlerde aktif. Neden böyle birşey yaptılar anlamadım. Onca insanın kart bilgileri çalındı, niye kart bilgilerinin girilmesi için zorluyorlar ki?

Teknosa.com dan Kredi kartı ile ödeme yerine BKM Express ile ödeme yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: belo3

quote:

Günün flaş haberi

Kısmet değilmiş :)

Kendime almıcaktım zaten. Ben 2 tane plus alıp işlemi bitirdim. Yiğenede sağlam note 4 aldımmı tamamdır. Bundan sonra iphone dışında cihaz bakmıcam. Forumdan bir arkadaşta g3 istedi o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcrs

Outlet için havale kapatılmış, diğer ürünlerde aktif. Neden böyle birşey yaptılar anlamadım. Onca insanın kart bilgileri çalındı, niye kart bilgilerinin girilmesi için zorluyorlar ki?

Teknosa.com dan Kredi kartı ile ödeme yerine BKM Express ile ödeme yapmanızı tavsiye ederim.

Aslında bir yandan iyi oldu. Kodçular havale ile hızlıcana alıyorlardı. En azından şimdi bkm ile bir fırsat . Hiç olmadı kartları olmayanları yada limiti olmayanlar saf dışı kalmış olacak. O işini yapanın limitide vardır ama en azından bi umut. Bide bkm kim daha hızlı kime daha hızlı sms gelirse o alır ümidimde var .

• M5 ya da A7 alan varsa ve ihtiyacı yoksa alabilirim.
  • 24 Aralık Cumartesi Akşamı teknosadan bir adet LG 49UH770V marka bir televizyon aldım. Alırken Metrocity şubesinden hemen teslim al seçeneğini seçtim. Normal şartlarda 1 saat içerisinde teslim etmeleri gereken ürünü 4 gün oldu teslim etmediler.

Bu sorunu yaşayan sadece ben değilim bir sürü kişi var. Hâlâ konu hakkında ne yardımcı oluyorlar nede bilgi veriyorlar.

Bence indirim sistemlerinde bir hata oldu ve şuan alan kişileri çıldırtıp ürünleri iptal etsinler ki zarar etmemek için çabalıyorlar bu olayların tek mantıklı açıklaması bu çünkü

https://forum.donanimhaber.com/teknosa-magazadan-hemen-teslim-al-sorunu--122871964

• HHHMMM kullanıcısına yanıt
    Hocam mağazadan teslim seçeneği kadar saçma birşey yok. Erken alalım diye onu seçiyorsun aksine daha güç oluyo. Bende zamanında blender aldım mağaza teslim, kargo ile alanlara ertesi gün geldi. Ben şubeden 1 haftada anca aldım.
  • 
Sayfa: önceki 15331534153515361537
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.